Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از شرکت گرایش تازه کیش، سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور در راستای تامین نیاز بانکداری الکترونیک در پردازش تراکنش های مبتنی بر کارت، پیاده سازی و اجرا شده است که حاصل سالها تجربه شرکت گرایش تازه کیش(GSS) در حوزه تهیه نرم افزارهای مختلف بانکی جهت ارائه سرویس های متنوع پرداخت در داخل و خارج شعب و با استفاده از ابزارهای خاص بانکداری الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک و بانکداری الکترونیک و سهولت در انجام امور بانکی مردم به ویژه مسافران خارج از کشور، به صورت الکترونیکی و از طریق درگاه اینترنتی راه اندازی شده است، به گونه‌ای که کنترل پرداخت یا عدم پرداخت عوارض به صورت مکانیزه در مبادی خروجی امکان پذیر است.
 
بنا به قانون مصوبه شورای اسلامی درباره پرداخت عوارض بر اساس تعداد ورود و خروج، ایجاد تغییراتی  در روند محاسبه پرداخت عوارض لازم الاجرا بوده که در حال حاضر، خدمت فوق برای مسافران عازم از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی راه‌اندازی و برای سایر مبادی خروجی کشور نیز عملیاتی شده است.
 
با استقرار کیوسک Cashless در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی مسافران می توانند با مراجعه به بخش خدمات الکترونیکی / پرداخت الکترونیکی عوارض خروج از کشور و ثبت اطلاعات خود از جمله کد ملی نسبت به پرداخت عوارض خروج توسط کارت های عضو شتاب اقدام کنند.
 
زمانی که مسافر کد ملی را وارد کند، استعلام از وب سرویس های ناجا انجام می شود که با توجه به اطلاعات مورد نیاز و بر اساس تعداد ورود و خروج های مسافر، مبلغ عوارض خروج از کشور محاسبه می گردد.
 
این سرویس به صورت اتوماتیک وب سرویس های ناجا را به روز رسانی می کند و مبلغ پرداختی در سامانه ثبت می شود. علاوه بر این به منظور جلوگیری از مشکلات احتمالی، دستگاه قادر به ارائه رسید (Code Ofline) است تا در صورت قطع ارتباط با وب سرویس های ناجا بتوان از این (Code Ofline) استفاده کرد.
 
علاوه بر این در صورت مفقود شدن رسید، قابلیت اخذ مجدد (Code Ofline) نیز وجود دارد و به محض خروج از کشور باطل می شود.
 
لازم به ذکر است که وب سرویس های ناجا توسط این سامانه به صورت اتوماتیک به روزرسانی می شود لذا پرداخت عوارض و خروج مسافر از کشور نیز به صورت آنی در ناجا ثبت می شود.

از مزایای این سامانه همچنین می‌توان به سهولت و تسریع در انجام امور مسافران، کاهش هزینه‌های منابع انسانی و حذف سوء‌استفاده‌های احتمالی اشاره کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سامانه پرداخت عوارض تامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد