Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، معاون سفیر آمریکا در یمن که کشورش بزرگترین حامی متجاوزان و تجهیزکننده تسلیحاتی ریاض و ابوظبی است، مدعی شد باید درباره حملات هوایی ائتلاف سعودی-اماراتی در یمن تحقیق شود.

آنا اسکروهیما در مصاحبه با این شبکه، در اظهاراتی مضحک بر لزوم اجرای تحقیقات سریع و شفاف درباره حملات هوایی ائتلاف سعودی- اماراتی در یمن تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکروهیما در ادامه مدعی شد: «ما خواهان تحقیقات به ویژه درباره حوادث اخیر در شمال و ساحل غربی یمن هستیم. تحقیقات باید سریع و شفاف باشد و باعث بازخواست شود. ما با ائتلاف برای اجرای چنین تحقیقاتی همکاری می کنیم!»

اسکروهیما همچنین مدعی شد: بحران یمن راه حل نظامی ندارد و ما از راهکار سیاسی و مسالمت آمیز و تلاش های مارتین گریفیتس، فرستاده سازمان ملل در امور یمن، حمایت می کنیم. ما منتظر دیدار هفته آینده هستیم که در آن، طرف های درگیر نخستین بار در دو سال گذشته با یکدیگر دیدار می کنند تا درباره تدابیری برای اعتمادسازی گفتگو کنند. هیچ کس خواهان این جنگ نیست!

این ادعاهای مضحک اسکروهیما در حالی مطرح می‌شود که آمریکا خود متهم به تجهیز ارتش عربستان و امارات است و سازمان های حقوق بشر درباره فروش سلاح های آمریکایی به این دو کشور متجاوز معترض هستند. همچنین تاکنون گزارش های زیادی درباره همکاری نیروهای آمریکایی با مزدوران سعودی-اماراتی در حملات وحشیانه علیه مردم یمن منتشر شده است. حتی برخی از رسانه‌های آمریکایی نیز به نقش این کشور در جنایت‌های ائتلاف متجاوز سعودی علیه یمن اذعان کرده‌اند و آمریکا را مسئول ریخته شدن خون هزاران غیرنظامی یمنی می‌دانند. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا یمن عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه

تاکنون به این نکته توجه کرده‌اید که خاطرات لحظات احساسی‌تان چقدر پررنگ و واضح در ذهنتان نقش بسته است؟ این موضوع از نظر علمی اثبات شده است و به نحوی است که خاطرات ثبت شده در لحظات عاطفی، چه شیرین باشند و چه تلخ، از دیگر خاطرات ماندگارتر هستند و همچنین قابلیت تحریف بیشتری هم دارند.

تحقیقات نشان می‌دهند که خاطرات در گذر زمان می‌توانند تحریف شوند. این تحریفات در بسیاری از مواقع می‌توانند ناشی از تلقین‌های ذهنی باشند. احساسات نقش زیادی در شکل‌گیری حافظه دارند اما می‌توانند در مقابل میزان تحریف‌پذیری خاطرات را افزایش دهند.

در سال ۲۰۱۴، مطالعه ای درمورد تاثیر تلقین بر حافظه و به وجود آوردن خاطرات کاذب صورت گرفت که در ادامه این مطلب آن را بررسی می‌کنیم.

موضوع مطالعه این تحقیق، مقایسه نیروی احساسات و قدرت تلقین بر تغییر ساختار حافظه است. در آزمایش‌های عملی، به شرکت‌کنندگان تصاویری نمایش و پس از آن توضیحاتی شرح داده شد.  بعد از این مراحل، برای بررسی نتایج و مقایسه آن‌ها با یکدیگر، از شرکت‌کنندگان درباره احساساتشان درمورد دیده‌ها و شنیده‌ها سوالاتی پرسیده شد. محققان درباره پاسخ‌ها چنین می‌گویند: جواب شرکت کننده‌ها با برانگیختگی احساسی همراه بود. به شکلی که نسبت به دیده‌ها و شنیده‌هایشان، بسیار شدیدتر واکنش نشان دادند و این موضوع به دلیل تاثیر متقابلی است که تلقین و داستان‌سازی ذهنی بر فرآیند شکل گیری خاطرات می‌گذارد.

این تحقیق نشان داده است که افراد با تصویرسازی کردن، بخش زیادی از حافظه را تشکیل می‌دهند؛ به صورتی که ممکن است فرد با موضوعی برخورد مستقیم و حقیقی نداشته باشد اما با تصور آن موقعیت، تصویر مجازی را در ذهن خود بسازد و آن را پرورش دهد.

این مسئله در مواقعی مثل مواجهه با ترس و اضطراب می‌تواند شدیدتر بروز کند. هنگامی که یک فرد در موقعیت ترس قرار می‌گیرد، بیشتر از شرایط محیطی، نسبت به خاطر ذهن و تصوراتش آشفته می‌شود.

مطالعات نشان می‌دهند که تاثیر تلقین و تصویرسازی بر خاطرات عاطفی منفی بیشتر است. در این راستا می‌توان به مثال موقعیت وحشت‌زا که به اشاره شد استناد کرد.

به طور کلی این تحقیق سعی در اثبات قدرت و اثرگذاری تلقین و تصویرسازی‌های ذهنی خصوصا درمورد خاطرات عاطفی دارد.

منبع: CogBlog

ترجمه: تکتم شریفی نژاد خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • فیلم | تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به رفح در جنوب غزه
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح
  • ببینید چگونه اماراتی‌ها از پرورش و فرآوری شتر میلیون‌ها دلار کسب می‌کنند (فیلم)
  • ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه را منهدم کرد