Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@08:51:27 GMT

دریافت مجوز تولید 2 سلول‌ بنیادی مزانشیمی و فیبروبلاستی

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۰۴۱۰۵

رئیس پژوهشگاه رویان بیان کرد: اقدامات اولیه برای اخذ مجوز دو سلول‌‌بنیادی مزانشیمی و فیبروبلاستی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور آغاز شده است.

عبدالحسین شاهوردی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، راه‌اندازی پایگاه تحقیقاتی سرطان در بابل، را یکی از اقدامات موفقیت‌آمیز پژوهشگاه رویان طی یک‌سال اخیر دانست و بیان کرد: همچنین پژوهشگاه توانسته بیماری‌های ام‌اس، دیابت و قلبی و عروقی را روی مدل‌های حیوانی بررسی کند و به نتایج ارزشمندی برای درمان انسان‌ها دست پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پژوهشگاه رویان با توجه به انجام فرآیند همانندسازی توسط محققان، افزود: در حال حاضر فرآیندهای همانندسازی، در صنعت دام‌پروری نیز مورداستفاده قرارگرفته است.

وی بابیان اینکه در تکثیر بُز سانن نیز اقدامات خوبی انجام‌شده است، تصریح کرد: پژوهشگاه رویان این آمادگی را دارد که برای محیط‌ زیست و حیوانات در حال انقراض نیز خدماتی به جامعه ارائه کند.

شاهوردی درباره اقدامات پژوهشگاه رویان در زمینهٔ سلول‌های بنیادی، یادآور شد: در این زمینه کارهای خوبی انجام‌شده است و پروژه‌هایی در حال گذراندن کارآفرینی بالینی است.

رئیس پژوهشگاه رویان بابیان اینکه به‌کارگیری سلول‌های بنیادی مزانشیمی و فیبروبلاستی، فرآیند اخذ مجوز را در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور طی می‌کند، خاطرنشان کرد: تاکنون این دو سلول توانسته به فرآیند اخذ مجوز در وزارت بهداشت برسد.

انتهای پیام/4009/4038/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۴۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه بوده و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد (شناسه) یکتا را دریافت کنند. 

به گزارش ایسنا، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • جذب محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند