Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمدرضازائری در روزنامه خراسان نوشت: این دو سرمایه ارزشمند فرهنگی، مذهبی و اجتماعی، سیاسی هر یک از جهاتی بسیار مهم و گران بهایند که فقدان شان یا حتی آسیب دیدن شان ما را با مشکلات جدی روبه رو می‌سازد.

زیارت و رابطه معنوی و عاطفی با سلطان خراسان آخرین برج و باروی هویتی و دینی ماست که نقصان‌ها و مشکلات دیگر ما را جبران می‌کند و دشمن هوشمندانه این دژ مستحکم را هدف گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رابطه همسایگان ایرانی و عراقی هم که به رغم سال‌ها جنگ تحمیلی از برکت راهپیمایی اربعین در سال‌های اخیر در حال نزدیک‌تر شدن بوده قطعا تهدید بزرگی برای همه توطئه‌های دشمن است.

 

قصد این نوشتار تکذیب اصل مشکل نیست و طبعا دشمن هم قطعا جایی سرمایه گذاری می‌کند که زمینه‌ای برای بهره برداری اش وجود داشته باشد.

از چند سال قبل یک متخصص روان شناس که در حوزه آسیب‌های اجتماعی فعال بود و به مشهد تردد داشت در این خصوص صحبت کرده و تذکر داده بود. اما حجم اغراق شده موضوع و نوع جریان سازی رسانه‌ای در فضای مجازی به خوبی نشان دهنده برنامه ریزی حساب شده و دست‌های پنهان در این تبلیغات آشکار بود. نقشه‌ای که اتاق فکر رژیم صهیونیستی و گروه‌های عملیاتی آنان طراحی کرده‌اند چنان پیچیده و دقیق است و اهمیت هر دو هدف برای آنان چنان است که اگر لازم باشد خودشان می‌توانند افرادی را به عنوان مسافر به مشهد بفرستند سپس عکس و فیلم هم تهیه کنند و در فضای مجازی منتشر سازند و بعد هم عوامل دیگرشان در این آتش بدمند و با تحریک عواطف و احساسات مردم غیور ایران شعله هایش را بیشتر برافروزند. اگر کسی‌اندکی تردید داشته باشد کافی است تجربه نیمه نخست قرن گذشته میلادی جاسوس‌های انگلیسی در عراق را مرور کند و شیوه‌های آنان در فتنه انگیزی و آتش افروزی را ببیند. مسئله اکنون تنها حرمت و ارزش مردم بزرگوار خراسان و رابطه برادرانه مسلمانان دو کشور نیست. دشمن جایگاه تمدنی زیارت در فرهنگ ایرانی ما را هدف گرفته است و می‌کوشد تا با یک تیر هر دو هدف بزرگ را بزند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مسائل اخلاقی مشهد خراسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۵۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، شهادت دروغ در دادگاه‌ها موضوعی است که نمی‌توان آن را کتمان کرد اما باید دانست دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند به صدور حکم غلط علیه کسی ختم شود یا حتی منجر به مرگ شخصی شود.

متأسفانه میزان شهادت دروغ در دادگاه‌ها هر چند قابل اندازه‌گیری دقیق نیست اما آمار بالایی را به خود اختصاص داده است و گروهی که با عنوان شاهدان حرفه‌ای شناخته می‌شوند در مقابل مجتمع‌های قضایی پیشنهاد شهادت دروغ را به طرفین دعوی مطرح می‌کنند.

طبق آنچه کارشناسان حقوقی و قضایی اعلام می‌کنند، شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران‌ناپذیری بشود مثلاً ساختمانی که قرار است خانه چند زوج جوان و خانواده شود با یک شهادت دروغ نیمه‌کاره رها شود یا مغازه و کسب و کاری تعطیل شود، آبروی کسی برود یا اینکه یک خانواده از هم متلاشی شود.

 

مرکز حفاظت قوه قضاییه هر از چند گاهی خبر دستگیری اعضای بایند شهادت دروغ را منتشر می‌کند اما باز هم خلأهای قانونی، اجازه فعالیت شاهدان حرفه‌ای را مهیا می‌سازد.

بر این اساس قوه قضاییه برای جلوگیری از شهادت کذب، علاوه بر راه‌اندازی "سامانه شهود و مطلعین" که شهود حرفه‌ای و غیرواقعی را ـ بر اساس کد ملی شاهدان و تعداد حضور آن‌ها در پرونده‌های قضایی در طول مدت زمانی مشخص ـ شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی، قانون افزایش مجازات شهادت کذب را هم پیش‌بینی کرده است.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید، اگر کسی در دادگاه سوگند دروغ یاد کند به مجازات اجتماعی درجه 7 یعنی 91 روز تا 6 ماه زندان، جزای نقدی، بین 11 تا 30 ضربه شلاق و 6 ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد در أی دادگاه مؤثر باشد مجازات سنگین‌تر درجه 6 یعنی حبس بیشتر از 6 ماه تا دو سال، جزای بیشتر از 20 میلیون ریال تا 80 میلیون ریال، شلاق تعزیری از 31 تا 99 ضربه و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از 6 ماه تا 5 سال در انتظار شاهد دروغ‌گوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازات‌هایی مثل سلب حیات، حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به مجازات سخت درجه 5 یعنی حبس بیشتر از 2 تا 58 سال، جزای نقدی بیشتر از 80 میلیون ریال تا 180 میلیون ریال و محرومیت از حقوق اجتماعی بیشتر از 5 تا 15 سال محکوم می‌شود.

حالا اگر کسی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول و مال حاضر به شهادت دروغ باشد باید بداند که در هر حالتی مجازات او، یک درجه تشدید خواهد شد.

حتی اگر یک کسی در ادارات شبه قضایی مثل شعب سازمان تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی شهادت دروغ بدهد و شهادت او مؤثر باشد یکی از مجازات‌های درجه 7 در انتظار اوست.

البته دادگاه در قبال کسانی که از شهادت دروغ خود پشیمان هستند، نگاه رئوفانه‌ای دارد؛ کسی که سوگند دروغ خورده اما پیشمان شده و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت او دروغ بوده، به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا اینکه در نهایت یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال کند.

دیگر خبرها

  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • گزارش یک توقف
  • شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها "نقره‌داغ" می‌شوند
  • قتل فجیع در خانه مجردی با ادعای مسائل اخلاقی و زشت!
  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است
  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • مورایس: حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است