Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشرفی گفت:زمانی که شفافیت و جامعیت یک قانون مشخص نباشد بخش خصوصی نیز حاضر به سرمایه گذاری نیست لذا همین امر سبب شده که ۸۷ درصد اقتصاد ما دولتی بماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر مشرفی مدیر عامل کارخانه لاستیک بارز کرمان در گفتگو با راه آرمان در خصوص مشکلات فعلی کشور گفت : بانک های ورشکسته ، کارگاه های تعطیل شده ، و قانون اجباری کار برای کارگاه های زیر ۱۰ نفر و عدم رشد استاد شاگردی و سامانه های نا متوازن دولتی برای مهار و کنترل ارز و واردات سبب ایجاد مشکلات عدیده ایی برای اقتصاد کشور شده اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : در حالی که امسال با کد حمایت از تولید شروع به فعالیت کرد ، که کلید واژه حل همه مسائل کشور ما حمایت از تولید و تولید کننده داخلی  است لذا این واحد تولیدی نیز طرح توسعه بارز را کلید زده است .

مشرفی تاکید کرد  : مشکلات تولیدی نهادینه است و از ابتدای انقلاب گفته ایم اما به نتیجه نرسیده ایم ، قانون کار  همیشه روی میز است و مسئله سازی می کند اما یکبار برای همیشه به معزلات و مشکلات آن رسیدگی نمی شود و یک قانون مدون تببین نمی شود  لذا این قانون  فعلی مانند تیغه دولبه عمل می کند نه امنیت شغلی برای کارگر ایجاد می کند و نه کارفرما را از دست انداز های قانون کار نجات می دهد  .

مدیر عامل کارخانه بارز کرمان افزود : اگر کارگری امنیت شغلی نداشته باشند ، خانواده ها را نیز  دچار معزل روحی می کند لذا وی نمی تواند یک تولید با کیفیت داشته باشد و اگر کارگری آراسته به اخلاق اسلامی نباشد و برای سرمایه ایی که جهت تولید گذاشته شده باشد ارزشی قائل نباشد ، سرمایه گذار نیز حاضر نیست اقدامی جدی انجام دهد ، زمانی که شفافیت و جامعیت یک قانون مشخص نباشد بخش خصوصی نیز حاضر به سرمایه گذاری نیست لذا همین امر سبب شده که   ۸۷ درصد اقتصاد ما دولتی بماند ، لذا قانون کار دقیق و روشن که هم منافع کارگر و هم منافع سرمایه گذار در آن مشخص شود وجود ندارد  .

مشرفی ازعان کرد : ۳۰ درصد حقوق یک فرد برای بیمه کارگر به سازمان  تامین اجتماعی پرداخت می شود و این سازمان باید  رفاه و امنیت شغلی این کارگر را تامین کند اما با اینکه دریافت خوبی از حقوق دارد در راستای بهبود زندگی کارگران گامی برداشته نمی شود  .

وی تاکید کرد : در کرمان ۲۷ هزار واحد صنفی وجود دارد که تنها  با استخدام یک کارگر می توانند  ۲۷ هزار شغل ایجاد کنند که برای ایجاد این مقدار شغل توسط سازمان ها  ۷۵ هزار میلیارد سرمایه لازم است اما با تولد استاد شاگردی  بدون این حجم  سرمایه گذاری و با باز گذاشتن دست صنوف این اشتغال به حد اعلاء خواهد رسید .

عضو شورای شهر کرمان تاکید کرد : حاشیه سود صنعت ۱۲ درصد  است و سود بانکی ۱۸ درصد است در شرایط سخت اقتصادی  عملا بانک ها همکاری نکردند ، در حالی که تمام دنیا نقدینگی تولیدی خود  را بانک ها تامین می کنند اما در ایران این اتفاق نمی افتد،  بانک زیر پول قیمت تمام شده  به بازار پول تزریق کند لذا اکنون بانک ها ورشکست شده اند و به طبع آن واحد های تولیدی هم ورشکسته هستند.

مشرفی ابراز کرد : اکثر واحد های تولیدی بدون تضمین سرمایه گذاری می کنند در حالی که سرمایه گذار باید سرمایه اش بیمه شود نه اینکه با نرخ ۱۲ درصد کار کند و با نرخ  ۱۸ درصد وام بگیرد لذا همین امر سبب شده است که اکنون بیش از ۵۰ درصد شهرک های صنعتی متوقف شوند و از کار بایستند و کارگران خود را برای دریافت بیمه بیکاری به سازمان تامین اجتماعی ارجاع دهند .

وی به میزان ۱میلیون ۶۰۰ هزار ریال نقدینگی که  دست مردم است اشاره کرد و گفت :  حجم نقدینگی زیاد لذا عملا دولت هم کاری نمی تواند بکند گرچه کسی با جمع شدن نقدینگی مخالف نیست اما باید حساب شده صورت بگیرد و نباید از  قشر آسیب پذیر جامعه جمع شود بلکه باید از کسانی که درامد های میلیاردی دارند جمع شود تا نقدینگی لازم تامین شود .

مشرفی در پایان به مشکلات  گمرک اشاره کرد و گفت : گمرک ، اگر درآمد را  درست نکند در برخی جاها نقدینگی انباشته می شود لذا باید تثبیت مسائل اقتصادی صوت بگیرد  و به جای گرفتن باید نگذاریم  که دزد ایجاد شود لذا با دو نرخی شدن ارز تنها  فرهنگ توزیع را ایجاد می کنند لذا باید جلوی این دو نرخی ارز را گرفت و اجازه نداد کالا با ارز ۴۲۰۰ وارد شود  لذا اگر قرار است دو نرخی شدن ارز اجرا شود تنها باید به قشر آسیب پذیر تعلق بگیرد نه به همه لذا این امر فقط رانت ایجاد می کند و دو سیستم نیما و صبا مشکل دارد .

وی در پایان خاطر نشان کرد : یکی از مشکلات بارز عدم توازن سامانه صبا و نیما است  لذا با هزار سختی و مشقت توانستیم از نیما ارز ۴۲۰۰ تومانی بگیریم و مواد اولیه وارد کنیم  اما این دریافت ارز به سامانه صبا گمرک ابلاغ نشده  لذا ما ۱۵  روز است که  مواد اولیه خریداری شده مان در بندر مانده این بروکراسی های اداری و این عدم توازن بین دو سامانه سبب می شود  بخشنامه ها دیر به دست مسئولین برسد و عملا واحد صنعتی متضرر می شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟

یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است ولی برای تعطیلی، مالیات را بهانه می‌کنند.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ سپهر مهرابی، کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت شفافیت مالی در جریان کالا و خدمات  به بازارنیوز گفت: شفافیت مالی در بخش‌های مختلف اقتصادی برای دولت به منظور نظارت و تنظیم مؤثر جریان کالا‌ها و خدمات ضروری است.

وی افزود: شفافیت در زنجیره ارزش، امکان ارزیابی شفاف درآمد، هزینه‌ها و سود را فراهم می‌کند و دولت را قادر می‌سازد تا از رعایت مالیات اطمینان حاصل کند و از فرار مالیاتی جلوگیری کند. پیاده سازی سیستم‌های صورتحساب الکترونیکی، مانند سامانه مودیان، نقش اساسی در ارتقای شفافیت مالی و پاسخگویی در بخش‌های مختلف ایفا می‌کند. در همین رابطه نیز از دی ۱۴۰۲ همه مشاغل باید به سامانه مودیان متصل شوند.

مهرابی در ادامه با اشاره به لزوم شفاف شدن طلافروشان با پیوستن به سامانه مودیان گفت: یکی از بخش‌هایی که در برابر شفافیت مقاومت نشان داده، صنف طلافروشان است که هنوز هم به طور کامل به این سامانه متصل نشده‌اند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: صنف طلافروشان اغلب در شرایط غیرشفاف فعالیت می‌کنند، فاکتور‌هایی با اجزای نامشخص و بدون شفافیت نیز صادر می‌کنند و به دنبال دور زدن قوانین در فرار از پرداخت مالیات هستند. طلافروشان در صورت اتصال به سامانه مودیان و شفافیت باید اجزا مختلف فاکتور را برای مردم اعلام کنند و صورتحساب‌های الکترونیکی با قالب مشخص و ریز جزئیات به مشتری و سامانه مودیان صادر کنند که درآمد، هزینه و سود آن‌ها را به طور دقیق منعکس کند.

وی افزود: با اتصال به سامانه مودیان، طلافروشان ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بر سود و دستمزد فروش خود خواهند بود.


مهرابی در ادامه با اشاره به دلیل مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی اظهار کرد: مقاومت طلافروشان در برابر شفافیت مالی ناشی از عدم تمایل آن‌ها به افشای درآمد واقعی و ترس از دست دادن فرصت‌های احتمالی فرار مالیاتی است. با اتصال به سامانه مودیان، دیگر امکان دور زدن مردم در اخذ هزینه بیشتر و همچنین فرار از پرداخت مالیات واقعی وجود ندارد.

این کارشناس اقتصادی در بیان مشکل اصلی طلافروشان، گفت: طبق اعلام برخی افراد در درون صنف طلافروشان، مسئله جنجال دوباره آنها و بستن مغازه‌ها، اصلا سامانه مودیان نیست، بلکه اعلام و شفافیت دارایی‌ها برای مقابله با قاچاق در سامانه تجارت دلیل اصلی مخالفت‌های این صنف است، اما برای اینکه این موضوع را توجیه کنند؛ اعلام می‌کنند که سامانه مودیان و اخذ مالیات بیشتر، دلیل مخالفتشان است.

مهرابی در پایان گفت: مشخصا شفافیت دارایی‌ها در سامانه جامع تجارت، مسئله اصلی طلافروشان است که مالیات را بهانه می‌کنند، ولی در هر صورت پیوستن به هر دو سامانه مودیان و سامانه تجارت الزاما باید صورت پذیرد و امکان دور زدن شفافیت دارایی‌ها و تراکنش‌ها از این پس وجود نخواهد داشت.


پایان پیام//

برچسب ها: مالیات طلافروشان ، طلا ، طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9u

دیگر خبرها

  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد