Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-02@12:57:26 GMT

آیا ارتباط «جهانگیری» با کارگزارانی‌ها قطع است؟!

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۰۹۵۹۱

آیا ارتباط «جهانگیری» با کارگزارانی‌ها قطع است؟!

صراط:

پس از حضور رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس و قانع‌نشدن نمایندگان مجلس از توضیحات وی، حزب کارگزاران سازندگی بیانیه‌ای صادر کرد و ضمن اینکه لزوم اصلاحات در دو سطح سیاست‌گذاری و اجرا را مورد تأکید قرار داد، به صراحت بر ضرورت تغییر رئیس سازمان برنامه و بودجه که همزمان دبیرکل حزب اعتدال و توسعه نیز هست، تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیانیه کارگزارانی‌ها، کم‌تر از چندساعت بعد، پاسخ تندی از سوی حزب متبوع «محمّدباقر نوبخت» دریافت کرد. آن‌ها به کارگزاران توصیه کردند که عملکرد هم‌حزبی‌های خودشان که مناصب اصلی اقتصادی دولت را در دست دارند را نیز مورد ارزیابی قرار دهند. اشاره این بیانیه به «اسحاق جهانگیری» بود که به کارگزارانی بودن شناخته می‌شود.

در پی این ماجرا، اسحاق جهانگیری ترجیح داد سکوت پیشه نکند و به شکل غیرمستقیم به ماجرا ورود کند. از همین رو بود که یک منبع نزدیک به معاون اوّل رئیس‌جمهور به فارس گفت که اسحاق جهانگیری بیش از سه سال است که از حزب کارگزاران خارج شده و هیچ ارتباطی با این حزب ندارد و در جلسات آن نیز شرکت نمی‌کند.

امّا در حالی اطرافیان اسحاق جهانگیری مدعی قطع بودن ارتباط جهانگیری با حزب کارگزاران سازندگی هستند که بازگشت به دو ماه پیش، علامت سؤال‌هایی را در مقابل این ادعا قرار می‌دهد.

عصر پنجشنبه، هفتم تیرماه ۹۷ وقتی مدیرمسئول، سردبیر و دبیر گروه اقتصاد روزنامه سازندگی- ارگان رسمی حزب کارگزاران- به دفتر اسحاق جهانگیری می‌روند تا به مناسبت صدمین شماره روزنامه با معاون اوّل رئیس‌جمهور گفت‌وگوی یک‌ساعته‌ای داشته باشند، گفت‌وگوی آن‌ها به درازا می‌کشد. در این میان وقتی مسئول دفتر آقای معاون اوّل، طولانی شدن مصاحبه را یادآور می‌شود، جهانگیری با خنده، پاسخ معناداری به او می‌دهد: «ما با هم‌حزبی‌هایمان نشسته‌ایم و حرف می‌زنیم». همین سخن باعث می‌شود که گفت‌وگوی روزنامه سازندگی با اسحاق جهانگیری ادامه پیدا کند.

 

روایت قسمت دیگری از این جلسه، به قلم اکبر منتجبی خالی از لطف نیست: «او(جهانگیری) گفت که نه‌تنها هر روز سازندگی را می‌بیند، بلکه مطالب آن را نیز خارج از بریده جرایدی که برایش می‌فرستند، می‌خواند. سازندگی را روزنامه ارزشمند و پرباری خواند و خواستار مراقبت و حفاظت از آن شد.»

امّا علاقه جهانگیری به کارگزارانی‌ها، به این اظهارات منحصر نمی‌شود، بلکه او برای اثبات ارتباط و علقه خود به اعضای این حزب، اقدامات عملی نیز انجام می‌دهد.

منتجبی در ادامه می‌نویسد: «حتی وقتی ما از گرانی کاغذ و دلالی در بازار کاغذ گلایه کردیم و گفتیم که مطبوعات برای تهیه کاغذ در شرایط سختی هستند، بی‌مقدمه و بلافاصله تلفنی با محمّد شریعتمداری، وزیر صنعت گفت‌وگو کرد و پرسید که چرا وضعیت کاغذ مطبوعات که ارز دولتی می‌گیرند اما با ارز آزاد کاغذ را می‌فروشند چنین است؟ و از او خواست که سریعاً به این موضوع در همین هفته رسیدگی کند و به واردکنندگان کاغذ هشدار بدهد که اگر دست از دلالی و سودجویی برندارند، با آنها برخورد می‌شود.»

اکنون ابهامی که پیش می‌آید و سؤالی که در اذهان شکل می‌گیرد این است که آیا استعفای اسحاق جهانگیری از حزب کارگزاران، به معنای قطع ارتباط فکری و ساختاری کامل با این حزب است، یا آن‌چنان که خود در گفت‌وگو با روزنامه سازندگی تصریح داشته، هم‌چنان با کارگزارانی‌ها هم‌حزبی است.

از دیگر سو، گویا این تنها اسحاق جهانگیری نیست که علی‌رغم استعفا از حزب کارگزاران، هم‌چنان خود را عضو کارگزاران می‌داند، بلکه در طرف مقابل نیز تمایل خاصی به حفظ جهانگیری در حلقه کارگزارانی‌ها مشاهده می‌شود. در این زمینه، می‌توان به انعکاس پررنگ اخبار معاون اوّل رئیس‌جمهور در کانال حزب کارگزاران سازندگی اشاره کرد.

 

 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری کارگزاران محمد باقر نوبخت مجلس سازمان برنامه و بودجه صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه

عبدالغنی برادر معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در مراسمی با حضور والی هرات، والی غور، فرمانده سپاه 207 الفاروق و مسئولین حکومتی و نظامی غور و هرات پروژه ساخت جاده هرات-غور را افتتاح کرد.

ملا برادر در این مراسم گفت: بخش حمل و نقل نقش مهمی در رشد اقتصادی افغانستان دارد و با توجه به این اهمیت، امارت اسلامی این بخش را در اولویت‌های خود قرار داده است که نشست‌های پی‌درپی با کشورهای همسایه و منطقه به منظور توسعه و سازندگی اساسی آن ادامه دارد.

وی افزود: این جاده یکی از پروژه‌های مهم و ملی افغانستان است که ولایت‌های هرات، غور، بامیان، دایکندی و میدان وردک را از طریق حمل و نقل زمینی به کابل وصل می‌کند.

معاون نخست‌وزیر طالبان پیش از این گفته بود جاده‌‎ای در شهرستان «واخان» ولایت بدخشان در شمال شرق افغانستان درحال ساخت است که با تکمیل آن مسیر جدیدی میان افغانستان و چین ایجاد می‌شود.

وی افزود این جاده که افغانستان و چین را به هم وصل می‌کند، می‌تواند مسیری برای تردد و انتقال کالاهای تجاری دو کشور باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • صد و شصت و یکمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • بهروز افخمی و خاطرات یک بازپرس دادگستری
  • ترکیه ده‌ها نفر را به ظن ارتباط با داعش دستگیر کرد
  • بهروز افخمی «کاغذ شطرنجی» را تهیه می‌کند
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • «استون‌هنج» چه ارتباطی با «ماه» دارد؟ (+عکس)
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد