Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی ضمن عاقلانه ندانستن استیضاح وزیر آموزش و پرورش در وضع کنونی متذکر شد که به این استیضاح رای منفی خواهد داد.

حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده اصولگرای مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مسئله اعلام وصول استیضاح سید محمد بطحایی، وزیرآموزش و پرورش دولت دوازدهم اظهار کرد: «من طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را امضا نکرده‌ام و امضا نیز نخواهم کرد و در زمان رای‌گیری در صحن علنی نیز به این مسئله رای منفی خواهم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

عضو فراکسیون ولایی مجلس خاطرنشان کرد:‌ «من دلایل متعددی برای امضا نکردن طرح اسیتضاح وزیر آموزش و پرورش و رای منفی دادن به این مسئله دارم، معتقدم که آقای بطحائی نسبتا عملکرد خوبی داشته است و اگر مسائلی نیز وجود دارد، رسوب به جا مانده از گذشته است.»

ذوالنوری متذکر شد:‌ «بعضی مواردی نیز که در استیضاح آقای بطحایی مطرح شده، مواردی است که دست وزیر آموزش و پرورش نیست و گاهی از پست‌ها و مراتب بالاتر از او مواردی تحمیل می‌شود.»

این نماینده عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی حمله‌ها علیه وزیرآموزش و پرورش به بهانه سند ۲۰۳۰، گفت: «آقای بطحایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش در هرجایی که اثری از سند ۲۰۳۰ یا موارد مشابه دیده به جد مقابله کرده است. لذا ما نمی‌توانیم او را مقصر وضع فعلی وزرات آموزش و پرورش و مجموعه فرهنگیان بدانیم، جرم و جزا باید با یکدیگر تناسب داشته باشند، این یک قاعده حقوقی است بنابراین در وضع فعلی مجازات و استیضاح کردن آقای بطحایی به استناد جرمی که به او تعلق ندارد، از نظر من منصفانه و عاقلانه نیست.»

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شواری اسلامی با اشاره به برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر سیاسی بودن استیضاح‌های پشت سرهم وزرا توسط نمایندگان، اظهار کرد:‌ «حقیقت اینجاست که من نمی‌توانم سیاسی بودن یا نبودن موضوع را قضاوت کنم چراکه از نیات استیضاح کنندگان اطلاعی ندارم ولی آنان نماینده و دلسوز هستند و شاید در حوزه‌های انتخابیه خود مشکلاتی را مشاهده و سپس بحث استیضاح را مطرح کرده اند.»

این نماینده مجلس تصریح کرد:‌ «در مجموع در وضع فعلی من موافق استیضاح وزیر آموزش و پرورش نیستم و از نمایندگان استیضاح‌کننده می‌خواهم ضمن شنیدن توضیحات و اظهارات آقای وزیر، منصفانه نتیجه‌گیری کرده و رای دهند.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام استیضاح وزیر آموزش و پرورش مجتبی ذوالنوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۰۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک مقبره ۲۲۰۰ ساله مجلل در چین

کاوشگران از مدت‌ها قبل مشغول کاوش و بررسی مقبره ۲۲۰۰ ساله مجللی هستند که در چین کشف شده و حالا یک کارشناس این فرضیه را مطرح کرده است که مقبره به یک پادشاه چینی تعلق دارد.

به گزارش ایسنا، یک کارشناس باستان‌شناس اعلام کرد که یک مقبره ۲۲۰۰ساله مجلل در شرق چین کشف شده است که احتمالا به فرمانروای «ایالت چو» ‌تعلق دارد.

به گفته اداره ملی میراث فرهنگی چین، این مقبره بزرگترین و پیچیده‌ترین مقبره‌ای است که در «ایالت چو» کشف شده است و می‌تواند اطلاعات جدیدی درباره وضعیت آن دوره از تاریخ ارائه دهد.

بنابر گزارش «لایوساینس»، باستان‌شناسان چهار سال اخیر را صرف کاوش این مقبره در منطقه «Wuwangdun» کرده‌اند که در نزدیکی شهر «هواینان» در استان «آن‌هوئی» واقع شده است.

براساس گزارش‌های «شینهوآ»، باستان‌شناسان بیش از ۱۰۰۰ اثر تاریخی را در این محوطه باستان‌شناسی کشف کرده‌اند که از جمله آنها به ظروف برنزی مخصوص مراسم‌های تشریفاتی، آلات موسیقی و یک تابوت به همراه بیش از هزار نشان حکاکی‌شده می‌توان اشاره کرد.

تاریخ‌گذاری رادیوکربن و سایر بررسی‌ها نشان می‌دهد قدمت این مقبره به اواخر دوران «ایالت چو»، یعنی حوالی ۲۲۰ پیش از میلاد، زمانی که این منطقه تحت تاثیر ایالت «چین» قرار گرفته بود، بازمی‌گردد.

ایالت «چین» در نهایت در بین هفت ایالت جنگ‌طلب پیروز شد و اتحاد بعدی آن کشور رسماً به عنوان آغاز چین مدرن در نظر گرفته شد.

«ژیچنگ گونگ» (Xicheng Gong) ـ باستان‌شناس مؤسسه آثار فرهنگی و باستان‌شناسی استان «آن‌هوئی» ـ که هدایت کاوش‌ها را بر عهده دارد، به «شینهوا» گفت که تاریخ این مقبره به دوره حساس قبل از فروپاشی سیستم فئودالی «چو» مربوط است. کشف این مقبره و یافته‌های آن می‌تواند تصویری کلی از شرایط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، فناوری و اجتماعی ایالت چو ارائه دهد.

«ژیگو ژانگ» (Zhiguo Zhang)، محققی که در کاوش‌های مرکز ملی باستان‌شناسی چین (بخشی از NCHA) مشارکت دارد، گفت که باستان‌شناسان در آزمایشگاه ویژه‌ای با اکسیژن کم که در  محوطه تاریخی ساخته شده بود، فعالیت کردند تا آثار کشف‌شده را سالم نگه دارند.

این محقق همچنین توضیح داد که علاوه‌بر روش‌های سنتی اندازه‌گیری، محققان از اسکن دیجیتال، نقشه‌برداری و طراحی برای ایجاد یک مدل سه‌بعدی دقیق از مقبره استفاده کردند و نشانه‌های نوشته‌شده روی در تابوت با فناوری تصویربرداری مادون قرمز ثبت شد.

به گفته «ژانگ»، محققان فقط یک‌سوم از مقبره را کاوش کرده‌اند و هنوز مشخص نیست که چه کسی در آنجا دفن شده است.

هویت فردی که در مقبره دفن شده ممکن است آن‌قدرها هم اسرارآمیز نباشد، چراکه پس از انتشار گزارش «شینهوا»، یک کارشناس به «لایو ساینس» گفته است این مقبره احتمالاً به پادشاه ایالت فئودالی «چو» تعلق داشته باشد.

«مارگارت پروچ» (Margarete Prüch)، باستان‌شناس و مورخ هنری دانشگاه هایدلبرگ در آلمان که در کاوش‌ این مقبره مشارکت نداشته است، گفت که اخیرا در سفری به کره با استادان دانشگاه درباره این مقبره گفت‌وگو داشته است.

در سال ۲۰۲ پیش از میلاد، ‌ قلمرو «چو» تحت کنترل سلسله «هان»، جانشینان سلسله «چین» (کین) قرار گرفته بود و در سال ۱۹۴ پیش از میلاد نیز یکی دیگر از دولت‌های وابسته به «هان» یعنی «یان»، کنترل بخش شمالی کره را به دست گرفته بود، بنابراین مقبره‌های چینی این دوره از تاریخ در کره بسیار مهم است.

«پروچ» در گفت‌وگو با «لایوساینس» اعلام کرد که این مقبره احتمالا به پادشاه «کائولی» تعلق دارد که در فاصله ۲۶۲ تا ۲۳۸ پیش از میلاد حکومت کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • سفر عجیب یک بازیکن گمنام رئال به مونیخ
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • کشف یک مقبره ۲۲۰۰ ساله مجلل در چین
  • خودروی یک وزیر اسرائیلی دیگر واژگون شد
  • پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان