Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت:این آیین که از روز گذشته آغاز شده است به مدت سه روز با حضور ، هنرمندان و مقامات و شخصیت های ملی، استانی و محلی  در حال برگزاریست. وی با اشاره به اینکه کمالان هوت شخصیتی جهانی در زمینه موسیقی حماسی است افزود : کمالان یکی از خوانندگان موسیقی مقامی بلوچی و از نوازندگان تنبورک در سیستان و بلوچستان است که در زندگی هنری اش با خوانندگان، نوازندگان و شاعران مختلفی همکاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملازهی معرفی موسیقی زیبا و اصیل حماسی بلوچ و بلوچستان را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد و گفت:جشنواره ملی موسیقی حماسی بلوچی کمالان با هدف اعتلای موسیقی حماسی، معرفی ظرفیت ‌های موسیقی بلوچی و همچنین تشکیل یک بانک اطلاعاتی از حماسی ‌نوازان نواحی ایران با شرکت 6 گروه موسیقی ملی از 6 جغرافیای اقوام مختلف ایرانی در حال برگزار ایست. وی با اشاره به اینکه در این جشنواره حماسه ایرانی همراه با وحدت ایرانی به نمایش در خواهد آمد افزود : این جشنواره میزبان چهره‌ هایی از اهالی فرهنگ و هنر مانند لوریس چکناواریان، جلال‌ الدین کزازی و محمدرضا درویشی است. رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز افزود: موسیقی غنی بلوچستان با نام آوازه ملی و بین المللی دارای اصالت بالاست و موسیقی حماسی بلوچستان در عرصه ملی و بین ‌المللی یک برند است.
کردی با بیان اینکه توجه به موسیقی بلوچی علاوه بر معرفی در سطح ملی و بین المللی می تواند سبب جذب هزاران گردشگر در چابهار شود، ابرازکرد: این شهرستان علاوه بر ظرفیت اقتصادی، گردشگری، شیلاتی، کشاورزی، در بحث فرهنگ و ادب و موسیقی جایگاه ویژه ای دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: جشنواره موسیقی محلی سیستان و بلوچستان چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۰۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، بیستمین شب موسیقی ارسباران ساعت ۱۸ روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

این برنامه با عنوان «طنین بال قو» به مناسبت زادروز زنده‌یاد غلامحسین بنان به یادمان این خواننده فقید موسیقی دستگاهی ایرانی اختصاص دارد.

در این برنامه که با حضور استادان، پیشکسوتان و هنرمندان موسیقی برگزار می‌شود، چندین اجرای موسیقی پیش‌بینی شده است و سخنرانان مراسم درباره ویژگی‌های آواز بنان نکاتی را بیان خواهند کرد.

غلامحسین بنان (زاده ۱۰ اردیبهشت ۱۲۹۰ و درگذشته ۸ اسفند ۱۳۶۴) خواننده موسیقی دستگاهی ایرانی بود. او از سال ۱۳۰۶ تا سال ۱۳۴۷ در زمینه موسیقی فعالیت داشت و عضو شورای موسیقی رادیو، استاد آواز هنرستان موسیقی تهران و بنیان‌گذار انجمن موسیقی ایران بود. بنان را نخستین خواننده ایرانی آشنا با خط بین‌المللی موسیقی (نُت) دانسته‌اند. جنس صدای وی از نوع باریتون بود. ترانه‌هایی از جمله «بهار دلنشین»، «الهه ناز» و سرود «ای ایران» از آثار شناخته‌شده با صدای بنان هستند.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانید به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید.

کد خبر 6093445 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت