Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خانه احزاب ایران در بیانیه‌ای به ارائه راهکار‌هایی برای خروج از شرایط فعلی کشور پرداخت.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران براساس اصول اسلامیت – جمهوریت و مشارکت آحاد جامعه در تعیین سرنوشت خود بنیان نهاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین معنا که همه اقشار مردم در استقرار نظام و تداوم آن نقش بی‌بدیل و قطعی داشته و بدون حضور موثر آنان نظام از کارکرد اصلی خود فاصله خواهد گرفت، اما اینکه مردم چگونه در رشد،توسعه، ادامه سرنوشت و حیات خود نقش آفرینی کنند، از دغدغه‌های اصولی تدوین کنندگان قانون اساسی است.

در حوزه اقتصاد تأمین استقلال اقتصادی جامعه و ریشه کن کردن فقر – فساد – تبعیض، تأمین نیاز‌های اساسی انسان در جریان رشد، افزایش نقش مردم در روند توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور و در حوزه سیاسی پذیرش اصل آزادی و برقراری دموکراسی همچنین فعالیت احزاب، گروه ها، اجتماعات و افزایش میزان مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود و کشور در حوزه فرهنگ؛ رشد فضائل اخلاقی ، استمرار دین باوری مردم در حوزه موضوعات اجتماعی توجه و شکل‌گیری و بقاء عدالت اجتماعی بویژه در اصول ۲۹، ۳۰ و ۴۹ از دغدغه‌های اساسی تدوین‌کنندگان قانون اساسی بوده است.

در اصل ۲۶ قانون اساسی به وضوح آزادی احزاب، جمعیت‌ها، انجمن‌های سیاسی ، صنفی و انجمن‌های اسلامی یا اقلیت‌های دینی شناخته شده آمده است، مشروط بر آنکه اصول استقلال، آزادی، وحدت ملی، موازین اسلامی و اساس جمهوری اسلامی را نقض نکنند،اگر چه قانون اساسی بدین صراحت بر فعالیت احزاب تأکید و آن‌را ضروری و آزاد اعلام کرده است، اما متأسفانه در طول سالیان گذشته تاکنون رویکرد مطلوب توسط دولت‌ها و متولیان تحزب تحقق نیافته است.

می‌توان حضور متشکل مردم در احزاب سیاسی و فعالیت احزاب را به صورت عاملی در جهت رشد و توسعه کشور و افزایش علاقه‌مندی مردم به فعالیت‌های سیاسی و مشارکت سازمان یافته تلقی کرد.

فساد افسار گسیخته در حال آسیب رساندن به کیان نظام اقتصادی کشور است؛ آسیب‌های اجتماعی ارکان جامعه را تهدید می‌کند؛ بر اثر ضعف مدیریت هر روز اخباری از اختلاس و ارتشاء به گوشمان می‌رسد؛ بدون شک با نبود احزاب قانونی شناسنامه دار و مطبوعات متعهد در کشور تشدید خواهد شد.

خانه احزاب بر موارد زیر تأکید دارد:

۱- با پاسخگویی مسئولان و عمل به تکلیف، دولت و مجلس و قوای سه گانه باید افق روشن را برای آینده نزدیک ترسیم کنند.

۲- ضرورت دارد همکاری و تعامل احزاب سیاسی با دولت دو طرفه باشد. احزاب می‌توانند موجب انسجام و همدلی در کشور شده امنیت ملی را تقویت و به افزایش سرمایه اجتماعی کمک کنند.

۳- احزاب می‌توانند در عرصه بین‌المللی هم فعال بوده و با همکاری با احزاب کشور‌های دیگر، دیپلماسی عمومی را که موجب تقویت و گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران با سایر کشور‌ها خواهد بود، بسط دهند و از آن در شرایط موجود بهره گیرند.

۴- خانه احزاب ایران به استمرار فعالیت متعهدانه احزاب رسمی در صحنه تأکیدکرده (نه مرخصی سالانه آنها) و انتظار دارد پیشنهاداتی که در این بیانیه مطرح شده مورد توجه و اقدام دولت و قوای سه‌گانه قرار گیرد.

اکنون همه ما نیازمند اتحاد و انسجام هستیم. نیازمند آن هستیم تا با وحدت در مقابل دسیسه‌های خارجی اقتدار نظام و کیان ایران عزیز را حفظ کنیم و بر اساس رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب بر مشکلات داخلی فائق آییم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احزاب و تشکل ها خانه احزاب دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرگزاری مهر از وزارت راه و شهرسازی، نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی و «بن الطوق الماری» وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن ۲ سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تأسیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت‌جلسه نخستین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

شایان‌ذکر است، مذاکراتی درباره توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به‌ویژه کریدور شمال- جنوب به‌منظور گسترش ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار طرفین قرار دارد.

تسریع در انجام مذاکرات و نهایی کردن اسناد همکاری مبادله شده در حوزه‌های مختلف اقتصادی بین دو کشور، ایجاد کمیته اقتصادی و بازرگانی با مسؤولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران و وزارت تجارت خارجی امارات، ایجاد و تعیین تیم مشترک کاری در زمینه همکاری‌های صنعتی و گازی و تشکیل کارگروه مشترک بانکی تحت نظارت بانک‌های مرکزی دو کشور و تشویق بانک‌های تجاری به برقراری وگسترش روابط کارگزاری بانکی بین دو کشور از جمله مواردی است که در دستور کار این نشست قرار دارد.

کد خبر 6094564

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه