Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@21:42:00 GMT

پوشش بیمه ای مراتع خراسان شمالی صفر است

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۲۴۹۸۶

پوشش بیمه ای مراتع خراسان شمالی صفر است

علی اسدی، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: منابع طبیعی 73 درصد کل گستره استان را دربرمی گیرد که یک میلیون و 414 هزار هکتار، معادل 70 درصد منابع طبیعی را مراتع تشکیل می دهد.
وی با بیان اینکه همه ساله بر اثر سیل، آتش سوزی و فرسایش بادی خسارت زیادی به مراتع استان وارد می شود گفت: پدیده خشکسالی به عنوان یک خسارت در مراتع مشکلات فراوان و گسترده اقتصادی به بار می آورد لذا توسعه صنعت بیمه مراتع به عنوان یکی از راهکارهای اصولی برای کاهش خطر سرمایه گذاری در نظام دامپروری و مرتع‌داری، امری اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسدی افزود: تثبیت درآمد بهره برداران مراتع می تواند به توسعه این بخش کمک کند و از این نظر اشاعه و ترویج بیمه مراتع یکی از حمایت های هدفمند و موثر در تحقق اهداف اداره کل منابع طبیعی است.
رئیس مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: با تامین بذر مورد نیاز توسط این اداره کل، تنها 195 هکتار از دیمزارهای استان زیر کشت گونه های مرتعی قرار گرفته و بیمه شده است.
از کل پهنه های مرتعی استان، 49 درصد، معادل 689 هزار و 45 هکتار فقیر یا کم تراکم است.
همچنین 7 درصد از مراتع خراسان شمالی شامل 106 هزار و 19 هکتار از حیث تراکم پوشش گیاهی در وضعیت خوب و 44 درصد شامل 619 هزار و 786 هکتار متوسط و یا نیمه متراکم است.
استان خراسان شمالی دارای 2 میلیون و 832 هزار و 529 هکتار مساحت است که حدود 73 درصد آن را با گستره 2 میلیون و 330 هزار و 36 هکتار منابع طبیعی تجدید شونده شامل می شود.
از مجموع عرصه های منابع طبیعی تجدید شونده استان 43 هزار و 455 هکتار شامل 21 درصد عرصه جنگلی و بیشه زار، یک میلیون و 414 هزار و 850 هکتار شامل 70 درصد اراضی مرتعی و سطحی معادل 183 هزار و 636 هکتار با 9 درصد، فاقد پوشش گیاهی یا اراضی کویری است.
7186/5132
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی درآمد سرمایه گذاری صنعت رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی