Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@03:17:31 GMT

نخبگان همدانی در دانشگاه بوعلی جذب می شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۳۴۱۰۷

نخبگان همدانی در دانشگاه بوعلی جذب می شوند

به گزارش ایرنا حسن ختن لو روز یکشنبه در آیین تکریم از نخبگان همدان افزود: معرفی بزرگان و مفاخرامری ضروری برای نشان دادن راه و رسم زندگی به نسل جوان و قرار دادن آنها در مسیر نخبگی است.
وی با بیان اینکه استان همدان دارای مفاخر بزرگی است که لحظه‌ های عمر خود را صرف تعلیم و تعلم کرده‌اند افزود: علاوه بر حس قدرشناسی که باید نسبت به این بزرگان در جامعه ایجاد شود، الگوسازی به وسیله اینگونه آیین ها و تجلیل از بزرگان می‌تواند جوانان تحصیل کرده و نخبه را مخاطب اصلی این آیین ‌ها قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: با افزایش گسست فرهنگی در میان جوانان به خصوص جوانان نخبه و تحصیل کرده حضور نسل جوان باید در این محافل رو به گسترش باشد.
ختن لو با بیان اینکه یکی از وظایفی که در سند راهبردی بیان شده تکریم و قدردانی از نخبگان است که امسال هم آیین تکریم از نخبگان نوجوان و دانش آموز برگزار شد ابراز امیدواری کرد: این نخبگان به دانشگاهها راه یابند.
رئیس نخبگان استان همدان با بیان اینکه امکانات زیر ساختی و منابعی مانند نفت و گاز در کشور بسیار است افزود: برای پیشرفت و توسعه کشور در این بخش ها نیازمند ورود نخبگان و نیروی انسانی متخصص هستیم.
ختن لو با اشاره به دانشگاه کارآفرینی خاطر نشان کرد: این دانشگاه ها بهترین گزینه برای نخبگان به ویژه نخبگان کارآفرین هستند چرا که علاوه بر اینکه برای خود شغلی ایجاد می کنند می توانند اشتغالزایی هم داشته باشند.
این مقام مسئول ادامه داد: بهره مندی از فرهیختگان و شایستگان نقش موثری در برطرف کردن مشکلات جامعه خواهد داشت.
ختن لو گفت: امسال تجلیل از نخبگان در استان همدان به شکل جوائز و در قالب بورسیه و پرداخت تسهیلات برای ادامه تحصیل در مقاطع دکترا در 4 سال تحصیل آنها خواهد بود.

** آینده کشور بانخبگان علمی بهتر خواهد شد
عضوشورای ملی بنیاد نخبگان کشور هم با اشاره به اینکه آینده کشور با وجود نخبگان علمی و پرتلاش بهتر خواهد شد گفت: چرا که نخبگان سرمایه گذاران با ارزش جامعه هستند.
محمد علی زلفی گل افزود: نخبگان و دانشجویان باید وضعیت کشور در گذشته و زمان حال را مورد بررسی قرار دهند.
وی اظهار داشت: شان یک فرد علمی صداقت و صراحت اواست و اگر این ویژگی ها رعایت نشود نمی توانند در سازندگی کشور موثر باشند.
زلفی گل با بیان اینکه حس حسادت بدترین ویژگی یک نخبه است تاکید کرد: باید حسادت در همکاری‌های علمی حذف شود.
عضو شورای ملی بنیاد نخبگان بیان کرد: نسل امروز و جوان ما افرادی چون بوعلی سینا را به عنوان الگویی از گذشته داشته باشند اما باید بدانیم چگونه بوعلی سینا به مقام مرتبه رسید ابوعلی سیناها برای آن دوران بوده اند و باید امروز نخبگان و خادمین فرهنگ عمومی در الگو پذیری جوانان نقش داشته باشند.
وی ادامه داد: باید کشور را به توسعه برسانیم و به این سمت و سو حرکت کنیم تا جامعه شایسته سالار شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه پیشرفت جامعه در همه زمینه ها اعم از علمی، اقتصادی ،فناوری ، تکنیک و غیره مدیون و مرهون نخبگان است اظهار داشت: باید نخبگان را به جامعه معرفی کنیم تا الگویی برای نسل جوان و نسل های آینده به عنوان آینده سازان این مرز بوم باشند.
عضو شورای ملی نخبگان خاطر نشان کرد: معرفی نخبگان در جامعه می تواند دیگران را به حرکت درآورد و شاهد رشد و تعالی جامعه با سرعت بیشتری باشیم.
زلفی گل گفت: نخبگان باید آموزش و مهارت آموزی را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و باید به خود باوری برسند تا در توسعه کشور در زمینه های علمی ،فرهنگی و اقتصادی نقش آفرین باشند.
وی افزود: نخبگان باید با تمام نیرو و توان در حفظ امنیت و آبادانی کشور تلاش کنند.

** نخبگان باید رشد همه جانبه داشته باشند
رئیس اداره استعداد های درخشان آموزش پرورش همدان نیز گفت: نخبگان باید رشد همه جانبه داشته باشند و باید از توان مندی آنها نیز حمایت شود.
رضا هاشمی الگو سازی برای جوانان را به عنوان هدف والای برگزاری آیین های بزرگداشت اعلام کرد و افزود: حضور جوانان در این گونه مراسم لطف بزرگی است و باید افراد بزرگ به عنوان الگو به نسل جدید معرفی شوند.
رئیس اداره استعداد های درخشان آموزش و پرورش همدان تکریم را تلاش برای الگوسازی به منظور جلوگیری از گسست فرهنگی خواند و گفت: اگر این الگوسازی صورت گیرد، فاصله بین نسل جدید با نسل‌های قبلی کمتر می‌شود و بین آنان تعامل فرهنگی به وجود می‌آید.
هاشمی اضافه کرد: کشورهایی که توانسته اند خود را از مسائل فرهنگی و اقتصادی نجات دهند، در بخش نیروی انسانی و سرمایه گذاری بر این افراد را هدف خود قرار داده اند و در این باره هم موفق شده اند.
وی ادامه داد: کشور ما هم از وجود این نیروهای توانمند بسیار غنی است و باید با برنامه ریزی و بهره مندی از آنها در توسعه کشور تلاش کنیم.
هاشمی با اشاره به اینکه نخبگان باید هویت ملی و دینی خود را حفظ کنند و در این باره قوی باشند افزود: باید به کشور و ایرانی بودن خود افتخار کنند.
وی اظهار داشت: برای احیا جامعه وظیفه سنگینی بر دوش ما است و باید کشور را از لحاظ فرهنگی ،اقتصادی و علمی با کمک نخبگان بسازیم.
در این آیین از 26 دانش آموز در آزمون سراسری سال 96 و97 با رتبه های زیر100 تجلیل شد.
9896/2087
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت آموزش و پرورش سرمایه گذاران فناوری نفت و گاز آزمون سراسری رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم

 مجید متین‌فر ،معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم  در گفت‌وگویی پیرامون موضوع ساختمان به کد نوسازی ۳۶-۱۸۸-۴۰۲-۴ اظهار کرد: صدور پروانه ساخت این بنا در دوره قبلی مدیریت شهرداری قم و بین سال‌های ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ و دقیقاً مطابق با رأی کمیسیون ماده ۵ استان قم صادر شده است که کمیسیونی در سطح مدیریت عالی استان بوده و شهرداری تصمیم‌سازی در آن ندارد.

وی صدور پروانه ساخت بنای این ساختمان را در ۳ طبقه منفی با ۱۰۰ درصد سطح اشغال به‌منظور پارکینگ و ۱۱ طبقه روی پیلوت با ضریب اشغال ۵۰ درصد برای کاربری مسکونی عنوان کرد و افزود: براساس صورت‌جلسات کمیته طرح تفصیلی اداره کل راه و شهرسازی استان و مطابق بند ۱۳ کمیسیون ماده پنج مورخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۲، برابر حداکثر ۵۰ درصد عرصه اولیه و تعداد حداکثر ۳۴ واحد مسکونی و با رعایت تأمین پارکینگ‌های مورد نیاز و مطابق ضوابط و مقررات در این پلاک پروانه ساخت توسط شهرداری قم در پنجم شهریورماه ۱۳۹۳ صادر شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم در ادامه شکایت مجموعه جامعه‌الزهرا از این مجتمع در منطقه ۴ شهرداری قم مربوط به سال ۱۴۰۰ را مطرح کرد و گفت: در خردادماه سال ۱۴۰۰ شکایتی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا به شهرداری منطقه ۴ واصل شد که درخواست جلوگیری از ادامه کار ساختمان فوق را به علت ارتفاع و تعداد طبقات داشته که با طرح این شکایت و بلافاصله ورود شهرداری قم، ابتدا میزان تخلفات در سطح اشغال به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال شد که در نهایت منجر به رای جریمه برای صاحب ملک شد.

متین فر ابراز کرد: در خصوص مشرفیت ملک و رفع آن برابر ضوابط و مقررات پایان کار و مقررات ملی ساختمان نیز تعهدنامه کتبی و محضری از مالک ساختمان اخذ گردید تا تمامی این موارد رفع شود و قطعا در زمان اخذ پایان کار نیز تمامی ضوابط و مقررات دقیقاً بررسی خواهد شد و تا رفع آن هیچ‌گونه پایان کاری صادر نخواهد شد.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • واکنش رسول جعفریان به مهاجرت نخبگان: این فاجعه است و‌ ای کاش درست نباشد!
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است