Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-28@23:56:42 GMT

دلایل پزشکی برای جدی گرفتن سوزش سردل

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۳۷۴۸۵

خرداد: التهاب مری اغلب به واسطه بازگشت اسید معده به مری رخ می دهد. این شرایط می تواند موجب دشواری و احساس درد هنگام قورت دادن و سینه درد شود.
به گزارش خرداد به نقل از عصر ایران، افراد بسیاری در طول زندگی خود سوزش سردل را تجربه می کنند که در بیشتر موارد با استفاده از داروهای بدون نسخه و درمان های خانگی می توان این شرایط را بهبود بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش "ریدرز دایجست"، سوزش سردل می تواند به واسطه دلایل مختلفی مانند خوردن غذاهای تند، پرخوری یا بارداری شکل بگیرد. به طور معمول، این شرایط به خودی خود برطرف شده و مشکل ساز نیست. اما گاهی اوقات نیز نباید احساس سوزش سردل را نادیده بگیرید.
سوزش سردل می تواند یک حمله قلبی را تقلید کند
علائم سوزش سردل می توانند شبیه به یک علائم یک حمله قلبی یا آنژین - درد در ناحیه سینه که به واسطه کاهش جریان خون به قلب شکل می گیرد - باشند. برای تمایز بین سوزش سردل و یک حمله قلبی می توانید برخی موارد را مد نظر قرار دهید. به عنوان مثال، سوزش سردل معمولا در صورت دراز کشیدن تشدید می شود و همچنین می تواند موجب بروز مزه ای ترش در دهان شود. با این وجود، همواره موارد استثنا وجود دارند و اگر بین سوزش سردل و حمله قلبی شک دارید باید به پزشک مراجعه کنید. اگر با احساس تنگی در قفسه سینه، تعریق، رنگ پریدگی، ضعف شدید و یا غش مواجه هستید نیز هرچه سریع‌تر به اورژانس مراجعه کنید.
سوزش سردل می تواند در واقع سنگ کیسه صفرا باشد
سنگ های صفراوی تکه های سخت شده مایع گوارشی هستند که در کیسه صفرا شکل می گیرند. سنگ صفراوی مجرای صفرا را مسدود می کند و می تواند گرفتگی عضلانی در بخش میانی یا قسمت بالا سمت راست شکم را موجب شود. اغلب، درد پس از غذا خوردن رخ می دهد که همانند سوزش سردل است. اگر همواره با معده درد پس از غذا خوردن مواجه هستید و پس مصرف ضداسیدها نیز بهبودی خاصل نمی شود برای بررسی دقیق شرایط به پزشک مراجعه کنید.
سوزش سردل شدید می تواند نشانه ای از بیماری بازگشت اسید معده به مری (GERD) باشد
افراد مبتلا به بیماری بازگشت اسید معده به مری اغلب با سوزش سردل مواجه هستند. بیماری بازگشت اسید معده به مری یک بیماری گوارشی مزمن است که به واسطه بازگشت اسید یا محتوای معده به مری رخ می دهد. این شرایط دیواره داخلی مری را تحریک کرده و به بیماری بازگشت اسید معده به مری منجر می شود. اگر حداقل دو بار در هفته سوزش سردل یا بازگشت اسید را تجربه می کنید یا اگر این شرایط در زندگی روزانه شما تداخل ایجاد می کند، بهترین گزینه مراجعه به پزشک است.
بیماری بازگشت اسید معده به مری می تواند به بیماری مری بارت منجر شود
در صورت عدم درمان، بیماری بازگشت اسید معده به مری می تواند به بیماری مری بارت تبدیل شود. در این بیماری، بافت دیواره داخلی مری تغییر کرده و وضعیتی شبیه به دیواره داخلی روده شکل می گیرد. این شرایط خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می دهد.
درد سوزش سردل می تواند زخم معده را پنهان کند
زخم معده در دیواره داخلی معده شکل می گیرد. درد زخم معده می تواند در قسمت بالایی شکم احساس شده و تا ناحیه سینه گسترش یابد که شبیه سوزش سردل به نظر می رسد. در صورت عدم درمان مناسب، زخم های معده می توانند به خونریزی، ایجاد سوراخ در دیواره معده، و انسداد بین معده و روده کوچک منجر شوند. در شرایطی که برخی زخم های معده به خودی خود بهبود می یابند، برخی دیگر نیازمند مصرف آنتی بیوتیک و حتی انجام عمل جراحی هستند.
سوزش سردل می تواند به واسطه فتق هیاتال شکل بگیرد
دیافراگم به طور معمول دارای یک سوراخ کوچک است که مری از آن عبور کرده و به معده منتهی می شود. فتق هیاتال زمانی رخ می دهد که معده از طریق این سوراخ دیافراگم بالا می آید. یک فتق هیاتال بزرگ می تواند موجب بازگشت غذا و اسید به مری شده و سوزش سردل را به همراه داشته باشد. اگر با نشانه ها یا علائم پایدار یا شدید سوزش سردل مواجه هستید باید به پزشک مراجعه کنید. در شرایطی که مصرف دارو به طور معمول برای کنترل این شرایط کفایت می کند، گاهی اوقات ممکن است به انجام عمل جراحی برای اصلاح شرایط نیز نیاز باشد.
سوزش سردل شدید می تواند به التهاب مری منجر شود
التهاب مری اغلب به واسطه بازگشت اسید معده به مری رخ می دهد. این شرایط می تواند موجب دشواری و احساس درد هنگام قورت دادن و سینه درد شود. در صورت عدم درمان، التهاب مری می تواند به دیواره داخلی مری آسیب رسانده و به عوارضی مانند ایجاد زخم و دشواری در قورت دادن منجر شود. اگر علائم سوزش سردل بیشتر از چند روز ادامه داشته و با مصرف ضداسیدهای بدون نسخه نیز بهبودی در این شرایط حاصل نشده، غذا خوردن دشوار شده، با علائم شبه آنفلوآنزا مواجه هستید یا تنگی نفس یا سینه دردی که اندکی پس از غذا خوردن شکل می گیرد را تجربه می کنید به پزشک مراجعه کنید.
سوزش سردل می تواند از علائم سرطان باشد
در موارد نادر، سوزش سردل می تواند نشانه ای از سرطان معده یا مری باشد. اگر با سوزش سردل پایدار یا دشواری در قورت دادن غذا برای سه هفته یا بیشتر مواجه هستید باید برای بررسی دقیق شرایط به پزشک مراجعه کنید. از دیگر نشانه ها می توان به احساس چسبیدن غذا در گلو هنگام قورت داد، کاهش وزن بی دلیل، گاز بیش از حد، احساس سیری غیر عادی، حالت تهوع یا استفراغ، و درد یا ناراحتی در قسمت بالای معده اشاره کرد.
برچسب ها: سوزش سردل ، معده ، سلامت

منبع: خرداد

کلیدواژه: سوزش سردل معده سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دمنوش هایی برای آرامش اعصاب

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ استرس، اضطراب، اعصاب نا آرام و .. واژه‌هایی نه چندان غریبه برای انسان‌های جوامع امروزی که فاکتور‌های استرس زای بسیاری را اطراف خود دارند ودرک می‌کنند نیست ولی مشکل غیرقابل رفعی هم نیست.
در میان روش‌های گوناگون تسکین اعصاب طب سنتی جایگاه خاصی دارد. نسخه‌های طبیعی برای رسیدن به آرامش اعصاب و روان شامل دمنوش‌ها و دارو‌های گیاهی هستند که در این بخش به معرفی چند دمنوش موثر و فوق العاده برای آرامش اعصاب و روان خواهیم پرداخت.

دمنوش آرامش چای میوه گل نسترن
با ۱۵ عدد میوه گل نسترن می‌توانید یک دمنوش آرامبخش اعصاب و روان تهیه کنید. این چای طبیعتی معتدل و تا اندازه‌ای خشک دارد وغنی از ویتامین ث می‌باشد برای همین در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست.

دمنوش آرامش چای به لیمو
این چای با طبیعت گرم برای آرامش اعصاب و روان بسیار مفید است. خواص فوق العاده این دمنوش گیاهی باعث شده است تا این نوشیدنی در لیست درمان‌های مشکلاتی همچون سرماخوردگی، تشنّج، نقرس، درد‌های سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی‌های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثراست؛ همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشودهنده کلیه و مقوی قرار گیرد.
مصرف این چای به علّت دارا بودن زیرفون، برای خانم‌های باردار ممنوع است.

دمنوش آرامش اعصاب هل
هل، سیستم عصبی، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی را آرام می‌کند و همین خود دلیلی واضح و ساده است برای اینکه برای آرامش اعصاب و روان از دمنوش آن استفاده کنیم. هل علاوه بر این برای تقویت هوش و افزایش قدرت جنسی مفید است. در طب چینی از آن برای مقابله با مشکلات معده و روده‌ها استفاده می‌کنند.

دمنوش آرامش چای زعفران
زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و یکی از گیاهانی است که شادی بخش و خنده آور است. تقویت قلب، تحریک قوای مغزی، ضدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، تقویت کننده معده، درمان و ضدسرفه و خلط آور است.
در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می‌توان یک مثقال آن را دم کرده میل نمود، امّا در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد.

دمنوش آرامش نعناع فلفلی
نعناع تقویت کننده و نیروبخش است، به هضم غذا کمک و عملکرد معده، کبد، صفرا و روده‌ها را کنترل می‌کند. نعناع فلفلی یکی از گیاهانی است که موجب تسکین بدن و افزایش هوش می‌شود. این سبزی معطر به خوبی با چای (چای سبز و سفید) ترکیب شده و طعم خوبی به آن میبخشد.

دمنوش آرامش چای بابونه
طبیعت این گیاه دارویی معتدل و در بابونه‌های صحرایی به سمت گرم و خشک است، گیاهی دارویی با خاصیت ضد صفرا و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده است. از خواص و فواید دیگر این گیاه که دمنوش آن بسیار طرفدار دارد می‌توان به ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست و اشتهاآور بودن آن اشاره کرد.
چای و دمنوش بابونه توسط متخصصان طب سنتی برای درمان‌هایی با هدف تقویت حافظه، تقویت اعصاب، آرامش بخش و خواب آور، ضد تشنج، درمان اضطراب و استرس، درمان سرگیجه همچنین خواص قلب و عروقی بابونه شامل گشاد کننده عروق قلبی، پایین آورنده فشار خون، بهتر کردن خون رسانی به مغز و کلیه، رقیق کردن خون و کمک کننده به کم خونی تجویز می‌کنند.

دمنوش آرامش چای زیره سیاه
دمنوش درمانی زیر سیاه با طبیعت بسیار گرمی که دارد می‌تواند ناآرامی اعصاب را که گاهی ناشی از سردی زیاد مزاج است به راحتی رفع کند؛ علاوه براین خواص دیگری همچون افزایش فشارخون پایین، تصفیه خون، تقویت قلب وعروق وشـسـتـشـوی کـلـیـه، ضد زردی پوست، افزایش دهنده شیرمادر، ضد نفخ وتقویت معده از آن مطرح شده است.

دمنوش آرامش بادرنجبویه
بادرنجبویه یا همان گیاه ملیسا یکی از نسخه‌های طب سنتی برای هضم و اعصاب است، گیاه پرخاصیتی که برای تنظیم عملکرد تیروئید مفید است و به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدانی ضد اضطراب قوی است.

دمنوش آرامش چای گزنه
گیاه گزنه یک ضد صفرا و سنگ کیسه صفرای قوی است و غلظت خون و چربی خون را کاهش می‌دهد و بهدلیل طبیعت گرمی که دارد برای آرامش اعصاب و روان مفید می‌باشد.
در میان نسخه‌های قدیمی که از گزنه استفاده می‌شده است ، از آن به عنوان ماده‌ای موثر برای شستشوی کلیه، ضد سرطان و خونریزی، زیادکننده شیرمادر، برطرف کننده خستگی، ضد ریزش موی سر و درمان پروستات یاد شده است.

دمنوش آرامش دارچین
ازخواص و فواید درمانی دارچین سخن بسیار است که در چند خط نمیگنجد. این ادویه‌ی مفید برای تنظیم قند خون مفید است و خواص ضداسپاسمی دارد. دارچین ضد میکروب و ضد التهاب بوده و انرژی تان را افزایش می‌دهد و به سادگی می‌تواند یک داروی آرامش بخش اعصاب و روان باشد، ادویه‌ای که برای درمان بی اشتهایی و نفخ معده نیز تجویز می‌شود.

دمنوش آرامش چای سفید
چای سفید چای محبوب و مورد علاقه امپراتور‌های چینی مانند چای سبز بدون تخمیر تهیه می‌شود، این چای پرخاصیت و فایده از گذشتگان به عنوان نسخه‌ای برای آرامش بخش اعصاب، مقوی قلب و عروق، مقابله کننده با پوکی استخوان و مبازره کننده با آنفلوانزا مورد استفاده بوده است.

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟