Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@23:32:44 GMT

جزئیات برنامه بخش تعاون برای تامین و توزیع کالای اساسی

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۳۸۶۰۲

جزئیات برنامه بخش تعاون برای تامین و توزیع کالای اساسی

رییس اتاق تعاون ایران با اشاره به طرح «تامین کالای اساسی» از طریق بخش تعاون گفت: بخش تعاون با استفاده از روش های نوین (it و شبکه مخابراتی) تأمین و توزیع کالای اساسی را در دستور کار دارد.

به گزارش مشرق، بهمن عبدالهی ،رئیس اتاق تعاون ایران  درباره برنامه های اتاق تعاون  در طرح «تامین کالای اساسی» با اشاره به اینکه همواره بخش تعاون با محوریت تعاونی مصرف در امر توزیع سابقه چند دهه دارد گفت: از اوایل انقلاب به خصوص هنگام جنگ تحمیلی و مقاطع بعد از آن، بخش تعاون همواره در زمینه توزیع پیش قدم و پیش رو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی  بیان کرد: با توجه به ساختار بنیان قوی ، مستحکم ، یکپارچه و منسجم بخش تعاون  در زمینه توزیع کالای اساسی بخش تعاون در تلاش است تا در راستای تصمیم دولت و مجلس گام بردارد. 

 رئیس اتاق تعاون افزود:تجربه تلخ توزیع سبد کالا مربوط به سال ۹۲  است، آن زمان  تصمیم گیران از ظرفیت بخش تعاون استفاده نکردند  و همان راستا مشکلات متعددی ایجاد شد و بعد از آنکه مشکلات ایجاد شد تصمیم گیران توزیع کالای سبد کالا را به بخش تعاون واگذار کردند  و بعد از آن  با همت بخش تعاون مشکلات در چند روز پایان یافت.

وی گفت: بعد از آنکه تعاونی ها در چند روز توزیع سبد کالا را به عهده گرفتند، تصمیم گیران بر عملکرد مطلوب بخش تعاون اذعان کردند. در شرایط فعلی با توجه به عظیم بودن طرح، بخش تعاون قصد دارد با توجه به روش های نوین (it و شبکه مخابراتی) اجرای طرح تامین کالای اساسی را عملیاتی کند.

 عبدالهی بیان کرد: با توجه به شرایط کشور از گذشته پیش بینی می کردیم که  موقعیتی پیش آید که نیاز باشد کالای اساسی مردم در ساختاری مشخص توزیع شود. به همین دلیل  طراحی یک نرم افزار را در دستور کار داریم که در آینده ای نزدیک رونمایی می کنیم. در صورت نهایی شدن طرح مجلس برای تأمین کالای اساسی مردم ،بخش تعاون تلاش می کند تا وظیفه خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

 رئیس اتاق تعاون در پاسخ به اینکه آیا وظیفه تأمین کالا هم بر عهده بخش تعاون است گفت: شبکه های تعاون هم وظیفه تأمین و هم وظیفه توزیع را دارد، یعنی تا جایی که امکانات آنها اجازه دهد از محل تولیدات داخل کالا را تأمین می کنند.

 وی اظهار داشت: برای توزیع اقلام چند اتحادیه مصرف عمده و بزرگ داریم. اتحادیه کارگری امکان، اتحادیه کارکنان دولت اسکان، اتحادیه فرهنگیان، فروشگاه اتکا  و تعاونی های مصرف محلی در تهران و سراسر کشور وجود دارد که مسئولیت توزیع کالای اساسی را عهده دار خواهند شد.

 عبدالهی در تشریح طراحی نرم افزار توزیع کالای اساسی گفت: اقداماتی را در این زمینه شروع کرده ایم.  چرا که توزیع به روش سنتی و قدیمی دیگر امکان پذیر نیست. در همین راستا طراحی نرم افزاری که مبتنی بر روش  (it و شبکه مخابراتی) را در دستور کار داریم. در همین راستا جلساتی را با وزرای اقتصادی و نمایندگان مجلس داشته ایم. در صورتی که در جلسه بعدی مجلس این طرح نهایی شود بررسی جزئیات تأمین و توزیع  کالای اساسی را در دستور کار قرار خواهیم داد. اما بخش تعاون آمادگی کامل را دارد.

 وی تأکید کرد: اجرای این طرح ملی نیازمند همکاری بخش اصناف،اتاق بازرگانی و اتاق تعاون است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت عظیم تجار و بازرگانان اتاق بازرگانی تمام کالاهای مورد نیاز مردم را تأمین و توزیع کنیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی برجام بازی های آسیایی اتاق بازرگانی ایران اتاق تعاون شبکه مخابراتی کالای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پزشک نیا در ارزیابی سایبری شرکت توزیع برق استان مرکزی، اظهار کرد: با توجه به موارد جدیدی از حملات سایبری که صورت می‌گیرد نیاز است با فراگیری و تقویت علم روز، این حملات را خنثی و کنترل کرد.

وی افزود: اکنون ۹۵ درصد خدمات با زیرساخت فناوری انجام می‌شود از این رو باید ایمن سازی در اولویت قرار گیرد و باید اذعان کرد که با تدابیر اندیشیده شده اقدامات مناسبی در این زمینه توسط شرکت توزیع برق استان مرکزی صورت گرفته است.

۸۱ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش مولد است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: با توجه به رشد تکنولوژی به ویژه در بخش فناوری اطلاعات در صنعت برق باید به حملات سایبری به شکل ویژه نگاه کنیم و با مدیریت مضاعف حوزه امنیت IT و تقویت و توسعه زیرساخت‌های آن تلاش بیشتری را در راستای انجام دهیم.

محمود محمودی با اشاره به اینکه استقرار فیبر نوری صنعت برق توسط دفتر فاوای شرکت انجام شده است، افزود: خوشبختانه با تلاش همکاران ۷۲ درصد مصرف برق استان مرکزی با نصب ۲۶ هزار کنتور برق هوشمند و رؤیت پذیر شده است.

وی بابیان اینکه ۸۱ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش مولد است، افزود: در رتبه بندی کشوری چهارمین شرکت در حوزه مدیریت پیک بار صنعتی بوده‌ایم.

کد خبر 6100012

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد