Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدریک قادری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه از تاریخ ۱۰ شهریور سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان کار خود را آغاز کرده است، گفت: استقبال بیشتری از این دوره از جشنواره نسبت به دوره های گذشته از سوی هنرمندان حوزه تئاتر خیابانی کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه ۵۲۷ اثر به دبیرخانه این دوره از جشنواره ارسال شده بود،  اظهارداشت: تعداد آثار راه یافته به این دوره از جشنواره ۲۴ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته و از تمام استان های کشور به غیر از استان اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: کارگاه تولید و اجرا بین ایران و فرانسه قبل از جشنواره فراخوان آن داده شد و هنرمندان حضور یافتند و به تمرین و اجرا در مریوان پرداختند و این برنامه یکی از وجه تمایزهای این دوره از جشنواره با دوره های گذشته آن است.

دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان اضافه کرد: از دیگر تفاوت های سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان با دوره های گذشته آن افزایش تعداد داوران به پنج نفر در هر سه مرحله بازخوانی، بازبینی و مرحله نهایی است.

قادری یکی دیگر از تفاوت های این دوره را اجرای نمایش های خیابانی در دیگر شهرهای استان خواند و افزود: برای نخستین بار امسال ۱۱ اجرا را در شهرهای سنندج، سقز و سروآباد علاوه بر شهر کانی دینار مریوان داشته ایم.

وی ادامه داد: نمایش های مستطیل، مربع، دایره به کارگردانی افشین خدری و چمدان های من به کارگردانی مختار محمدی در نخستین روز از این دوره جشنواره به ترتیب در پارک مولوی سقز و پارک های استقلال و سپیدار سنندج به نمایش درآمدند.

وی عنوان کرد: در دومین روز از سیزدهمین دوره جشنواره تئاتر خیابانی مریوان نمایش دریا سمیرکو: به کارگردانی فاطمه بحرینی در پارک های شانو و آی تی سنندج و نمایش من میخوام فرشته شم به کارگردانی میثم کرمی در شهر کانی دنیار اجرا شد.

دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان ادامه داد: دوشنبه ۱۲ شهریور در سومین روز از جشنواره نمایش من میخوام فرشته شم به کارگردانی میثم کرمی ساعت ۱۸ در پارک شانو و ساعت ۲۰:۱۵ در پارک بهاران سنندج و نمایش کومسای به کارگردانی نرمین گیوه چی ساعت ۱۸ در شهر سروآباد به نمایش در می آید.

قادری عنوان کرد: روز سه شنبه ۱۳ شهریور و چهارمین روز جشنواره هم نمایش به کجا به کارگردانی علی چناری ساعت ۱۷:۱۵ در شهر کانی دینار، نمایش یخچال به کارگردانی سعید خیراللهی ساعت ۱۸ و ساعت ۲۰:۱۵ در پارک مولوی کُرد سقز و نمایش یک میهمانی ساده به کارگردانی مهدی حبیبی ساعت ۱۸:۴۵ دقیقه در شهر کانی دینار اجرا می شود.

کد خبر 4392365

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره فرهنگ و ارشاد کردستان تئاتر خیابانی جشنواره تئاتر خياباني مريوان مردم علیه احتکار هفته دولت بوشهر گرگان کرمانشاه خبرگزاری مهر مشهد شیراز استانداری سمنان شهرکرد عید غدیر خم سانحه تصادف خطبه های نماز جمعه احتکار لیگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان

نوزدهمین «شب کارگردان» با تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر کشور؛ ژاله علو، علیرضا کوشک‌جلالی و علی شمس برگزار می‌شود و تندیس انجمن کارگردانان تئاتر به آنان اهدا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، این برنامه به کوشش انجمن صنفی کارگردانان تئاتر ایران، روز یکشنبه ۹ ادریبهشت ماه و از ساعت ۱۷ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد و در کنار اهدای مدالیوم به اکبر زنجانپور، از سه چهره نامبرده نیز تقدیر می‌شود.

بر اساس این گزارش، ژاله علو سال ۱۳۰۶ در محله سنگلج و در خانواده‌ای زاده شد که فرهنگ برایشان اهمیت داشت. پدرش گرچه ارتشی بود ولی ذوق هنری داشت و علاقه‌مند بود دخترش با ادبیات کشور آشنا شود. به همین دلیل از هفت سالگی با شروع مدرسه کتاب حافظ، سعدی و شاهنامه برایش می‌خواند و او را تشویق می‌کرد تا با اشعار بزرگان کشور آشنا شود.

علو درس و مشق را در دبستان «نواختران» در خیابان شاهپور آغاز کرد و دوره متوسطه را در مدرسه «خسرو خاور» گذارند. مدتی به دانشسرای مقدماتی رفت و به دلیل علاقه به کار هنری، هنرستان هنرپیشگی  را انتخاب کرد. در هنرستان هنرپیشگی نزد استادان بزرگی مانند هایک گاراگاش، دکتر نامدار که استاد فن بیان بود و خانمی سوییسی که استاد بدن و حرکت بود، مشغول نوآموزی شد. در همین هنرستان با چهره‌هایی همانند محمد نوری، معز دیوان فکری و ... هم شاگردی شد و اولین حضور روی صحنه تئاتر را تجربه کرد. او از دانشسرای مقدماتی مستقیما وارد رادیو شد و سال‌ها در این رسانه فعالیت کرد.

و حالا انجمن کارگردانان تندیس و لوح تقدیر خود را به پاس سال‌ها تلاش و هنرآفرینی در حوزه کارگردانی تئاتر رادیویی به استاد ژاله علو تقدیم می‌کند.

علیرضا کوشک‌جلالی، کارگردان و مدرس تئاتر، دیگر هنرمندی است که فردا مورد تقدیر قرار می‌گیرد. او گرچه مقیم آلمان است اما همواره در تئاتر ایران حضوری تاثیرگذار داشته و علاوه بر کارگردانی نمایش‌های مختلف، در بسیاری از شهرهای کشور نیز هنرجویان را اموزش داده و با آنان آثار نمایشی مختلفی را اجرا کرده است. تماشاگران تئاتر از اجرای نمایش‌های «موسیو ابراهیم» و «خدای کشتار» او خاطراتی به یادماندنی دارند.

بر همین اساسا، انجمن کارگردانان به پاس تلاش‌های فراوان در حوزه آموزش تئاتر و کارگردانی از علیرضا کوشک جلالی تقدیر می‌کند.

اما علی شمس، دیگر کارگردانی است که مورد تقدیر قرار می‌گیرد. او علاوه بر کارگردانی نمایش‌های گوناگون همچون «احتمالات»، «داستان‌های میان رودان»، «قلعه انسانات»، «وقتی خروس غلط می‌خواند»، «شب دشنه‌های بلند»، «مخاطب خاص»، «اگر شبی از شب‌های تهران، مسافری...» و ...، در زمینه تئوری و ترجمه آثار نمایشی نیز پرتلاش است و در سال‌های اخیر، بسیاری از آثار معتبر نمایشی جهان زیر نظر او منتشر شده‌اند. انجمن کارگردانان به پاس تلاش‌های اجتماعی در حوزه تئاتر لوح تقدیر خود را به علی شمس اهدا خواهد کرد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی