Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@21:28:27 GMT

بقای صنعت دخانیات ایران با قرارداد‌های تولید مشترک

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۴۱۵۰۳

بقای صنعت دخانیات ایران با قرارداد‌های تولید مشترک

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره تفاهم نامه تولید مشترک محصولات فیلیپ موریس در ایران خواستار تسریع در روند صدور این مجوز شد.

عصر ایران: نادرقاضی پور با تاکید بر اینکه دخانیات ایران به این قرارداد تولید مشترک برای بقای خودش نیاز دارد گفت: انتظار داشتیم وزارت صنعت در وقت مقرری که عنوان کرده بود این موضوع را حل و فصل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به جلسه‌ای که چند ماه پیش با وزیر صنعت دراین خصوص برگزار کرده بود تصریح کرد: اگرچه از سال‌های گذشته تاکنون به صورت مکرر دستگاه‌های امنیتی کشور در پاسخ به استعلام‌های مسئولان سابق و فعلی وزارت صنعت، فیلیپ موریس را شرکتی غیرصهیونیستی اعلام کرده اند، اما به گفته مسئولان مرکز نظارت و برنامه ریزی دخانیات، برای چندمین بار این موضوع استعلام شده است.

قاضی پور افزود: از لحاظ قانونی نباید پروسه این استعلامات زیاد طول می‌کشید؛ متاسفانه به رغم اینکه مرکز نظارت و برنامه ریزی دخانیات مدعی است که ظرف چند روز مجوز تولید مشترک را صادر می‌کند، اما با گذشت چندین ماه همچنان این موضوع به نفع قاچاقچیان و سودجویان مسکوت مانده است.

وی با تاکید بر اینکه وزارت صنعت باید به سرعت این موضوع را به سرانجام برساند افزود: در صورت عدم صدور مجوز تولید مشترک و واردات رسمی برای این برند، صد‌ها کارگر دخانیات بیکار می‌شوند، قاچاق غوغا می‌کند، ارز فراوانی از طریق قاچاق خارج می‌شود و ضمنا سیگاره‌های قاچاق غیراستاندارد و بی کیفیت بدون دادن عوارض برای دولت وارد مملکت می‌شود.

قاضی پور درباره خبرسازی‌های ایجاد شده درباره این تفاهم نامه نیز تصریح کرد: این نوع فضاسازی‌ها کار قاچاقچیانی است که نمی‌خواهد تولید در کشور صورت بگیرد و با واردات قاچاق این صنعت را به نابودی بکشانند.

تولید مشترک یعنی حذف قاچاق
از سوی دیگر نیز یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نیز در این باره گفت: اگر سیگاری در داخل کشور مصرف دارد باید زمینه‌های تولید آن در داخل کشور فراهم شود تا ضمن مبارزه با قاچاق شرایط ارزآوری آن فراهم شود.

عبدالرضا عزیزی درباره مجوز تولید سیگار مارلبرو در داخل گفت: متاسفانه آمار سیگار قاچاقی که وارد کشور می‌شود بسیار شوک آور است، این موضوع یعنی هزینه سلامت در داخل پرداخت می‌شود، ولی تولید درآن سوی مرز‌ها انجام گیرد، در واقع تولید و اشتغال و سودآوری مالی برای شرکت‌های برون مرزی است، اما مصرف در داخل کشور است، پس بهتر است که وقتی درخواست برای مصرف این برند وجود دارد مجوز تولیدش نیز صادر شود.

وی تصریح کرد: شرکت دخانیات پس از واگذاری بدون کارشناسی به بخش خصوصی دچار مشکلات عدیده‌ای شده است که اگر زمینه تولید محصولات فیلیپ موریس با توجه به بازار عظیمی که در ایران دارد فراهم شود، هم به امنیت شغلی کارگران دخانیات کمک می‌کند و هم می‌تواند زمینه صادرات آن به کشور‌های همجوار را فراهم و سبب ارزآوری در شرایط امروز کشور شود.

عزیزی تاکید کرد: نمی‌توان با سرمایه گذاری مخالفت کرد و زمینه قاچاق را فراهم کنیم آن وقت انتطار داشته باشیم اشتغال ایجاد شود.

وی در پایان گفت: امیدوارم که هیچ بازار مصرفی برای سیگار در کشور وجود نداشته باشد، اما مصرف سالیانه ۶۰ میلیارد در سال واقعیتی است که باید مد نظر قرار گیرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: دخانیات ایران فیلیپ موریس تولید مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۱۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، در سال گذشته صنعت برق کشور شاهد رشد قابل توجه شمار مشترکان در بخش‌های مختلف بود و بر اساس آمار و ارقام موجود تعداد شمار مشترکان به طور میانگین نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۲.۵ درصدی داشت.

بر همین اساس شمار مشترکان بخش خانگی از ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار نفر با ۲.۳ درصد افزایش به ۳۲ میلیون و ۳۵۱ هزار مشترک تا پایان سال ۱۴۰۲ رسید.

همچنین شمار مشترکان بخش عمومی نیز با ۳.۵ درصد افزایش به ۱ میلیون و ۹۷۷ هزار مشترک رسید.

در بخش کشاورزی نیز تعداد مشترکان این بخش در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۳.۵ درصدی داشت و بر اساس گزارش‌ها ۱۸ هزار مشترک در این بخش به تعداد مشترکان برق دار افزوده شد.

در بخش صنعت بر اساس آمار و ارقام موجود ۹ هزار انشعاب برق جدید برای واحدهای صنعتی صادر شد تا شمار کل مشترکان بخش صنعت کشور به ۲۷۷ هزار واحد برسد.

برای مشترکان بخش تجاری نیز در سال گذشته ۱۵۹ هزار انشعاب برق صادر شد و شمار مشترکان این بخش با ۳ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۱ به ۵ میلیون ۴۴۶ هزار مشترک رسید.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد کل مشترکان صنعت برق نسبت به سال ۱۴۰۱ با ۲.۵ درصد افزایش از ۳۹ میلیون و ۶۲۰ هزار نفر به ۴۰ میلیون و ۵۹۳ هزار مشترک رسید.

این گزارش حاکی است در سال ۱۴۰۲ در مجموع برای کل مشترکان ۳۳۳ میلیارد و ۱۷ میلیون کیلووات ساعت برق تأمین شد که ۵۰.۵ درصد آن در بخش‌های مولد یعنی بخش کشاورزی و صنعت مصرف شد.

کد خبر 6089775 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • خون شهدا ضامن بقای انقلاب اسلامی است