Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در دیدار « فیلیپو گرندی» کمیسرعالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با تاکید بر اینکه ایران به مدت 35 سال است که به دلایل اسلامی و انسانی پناهندگان را در کشور خود پذیرفته و انواع خدمات با آنها ارائه می‌کند، گفت: کمک های جزئی بین المللی برای رسیدگی به وضعیت پناهندگان قابل توجه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر کشور اظهار داشت: برای درک بیشتر مشکلات ناشی از میزبانی پناهندگان، جا دارد چند سال هم سایر کشورها از جمله کشورهای اروپایی میزبان این پناهندگان باشند.
وی همچنین با اشاره به حضور حدود سه میلیون پناهنده مجاز و غیرمجاز افغان در کشور تصریح کرد: پناهندگان باید به صورت قانونی و مشخص وارد کشور شوند.
رحمانی فضلی با بیان این جمله که «سالانه 7 هزار نفر از پناهندگان غیرمجاز افغان را شناسایی و به کشورشان بازمی گردانیم» ،افزود: به منظور جلوگیری از مهاجرت پناهجویان باید شرایط ادامه زندگی پناهندگان افغان از نظر مسکن بهداشت درمان آموزش و ... در کشورشان فراهم شود.
وزیر کشوردر ادامه خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هزینه‌های زیادی برای نگهداری از این پناهندگان پرداخت می کند به طوری که این افراد از خدمات و امکانات آموزشی بهداشت و درمان مسکن و ... بهره مند هستند از این رو انتظار ما از شما به عنوان یک نهاد بین المللی این است که به این موضوعات عمیق تر و جدی تر توجه داشته باشید.
 
**اروپایی ها در حمایت از کشورهای میزبان پناهندگان فعال شوند
رحمانی فضلی به برگزاری نشست مشترک و تصمیم گیری جدی در زمینه پناهندگان توسط مسئولان سازمان ملل متحد و کشورهای اروپایی تاکید کرد و افزود: باید کشورهای اروپایی در حمایت از کشورهای میزبان پناهندگان فعال شوند و علاوه بر کمک‌های اقتصادی باید از منظر انسانی و حقوق بشر نیز به این موضوع توجه داشته باشید.
وزیر کشور با اشاره به گفت و گوهای جدی خود با کمیسر سابق سازمان ملل متحد در امور پناهندگان که اکنون به عنوان دبیرکل سازمان ملل مشغول به فعالیت است تاکید کرد: با ایشان صحبت های جدی و مهمی در خصوص امور پناهندگان داشتیم و قول ها و وعده های زیادی هم ایشان به ما دادند که انتظار می رود به تعهدات خود از مقام یک مسئول سازمان ملل متحد پایبند باشند.
بنا به این گزارش، « فیلیپو گرندی» کمیسرعالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان که به تهران سفر کرده است، روز گذشته با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران هم دیدار و گفت و گو کرد.
گرندی هچنین عصر یکشنبه در نشستی مشترک با سفرای خارجی مقیم ایران که با حضور حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، گفت: سیاست های جدید دولت ایران همچون موضوع ارتقاء و طرح های بیمه سلامت بسیار موثر بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کمیسر عالی سازمان ملل پناهندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان

بر اساس جدیدترین آمار‌ها در سه ماهه ابتدایی سال ۲۰۲۴ شمار اخراج پناهجویان از آلمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، بر اساس جدیدترین آمار‌ها در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ حدود ۴۸۰۰ پناهجو از آلمان اخراج شدند که ۱۲۰۰ نفر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. به گفته مقامات این اعداد ممکن است در طول مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

به این ترتیب تعداد اخراج‌ها از آلمان در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به میزان قابل توجهی افزایش یافت. سخنگوی وزارت کشور فدرال آلمان اعلام کرد که از ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ در مجموع ۴۷۹۱ پناهجو از این کشور اخراج شده اند این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته تعداد آن‌ها ۳۵۶۵ مورد بوده است.

یک سخنگوی این وزارتخانه ارقام گزارش اشپیگل را که به تحلیل محرمانه این وزارتخانه اشاره داشت تایید کرد. بر این اساس، در ماه مارس حدود ۲۳۴۰۰۰ نفر که موظف به ترک کشور بودند در آلمان زندگی می‌کردند.

بر اساس این گزارش، در محافل امنیتی آلمان این نگرانی وجود دارد که به دلیل فشار بر مقامات پیرامون مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در تابستان، تعداد اخراج‌ها به شدت کاهش یابد. از طرفی به دلیل افزایش کنترل‌های مرزی و استقرار بیشتر، احتمالاً افسران کمتری برای انجام این کار در دسترس خواهند بود.

به گزارش اشپیگل در مجموع، نهاد‌های آلمانی از ابتدای سال جاری میلادی شاهد کاهش جزئی مهاجرت غیرقانونی بوده اند. با این وجود، مهاجرت همچنان در این کشور در سطح بالایی قرار دارد. به زعم نهاد‌های آلمانی اعداد و ارقام نباید به این نتیجه برسد که "مهاجرت غیرقانونی اکنون تحت کنترل است.

اداره فدرال مهاجرت آلمان تعداد درخواست‌های جدید پناهندگی ارسال شده در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ را ۶۵۴۱۹ مورد گزارش کرد. در سه ماهه مشابه سال گذشته ۸۰۹۷۸ درخواست اولیه وجود داشت.

منبع: تابناک

دیگر خبرها

  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است