Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در دیدار « فیلیپو گرندی» کمیسرعالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با تاکید بر اینکه ایران به مدت 35 سال است که به دلایل اسلامی و انسانی پناهندگان را در کشور خود پذیرفته و انواع خدمات با آنها ارائه می‌کند، گفت: کمک های جزئی بین المللی برای رسیدگی به وضعیت پناهندگان قابل توجه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر کشور اظهار داشت: برای درک بیشتر مشکلات ناشی از میزبانی پناهندگان، جا دارد چند سال هم سایر کشورها از جمله کشورهای اروپایی میزبان این پناهندگان باشند.
وی همچنین با اشاره به حضور حدود سه میلیون پناهنده مجاز و غیرمجاز افغان در کشور تصریح کرد: پناهندگان باید به صورت قانونی و مشخص وارد کشور شوند.
رحمانی فضلی با بیان این جمله که «سالانه 7 هزار نفر از پناهندگان غیرمجاز افغان را شناسایی و به کشورشان بازمی گردانیم» ،افزود: به منظور جلوگیری از مهاجرت پناهجویان باید شرایط ادامه زندگی پناهندگان افغان از نظر مسکن بهداشت درمان آموزش و ... در کشورشان فراهم شود.
وزیر کشوردر ادامه خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران هزینه‌های زیادی برای نگهداری از این پناهندگان پرداخت می کند به طوری که این افراد از خدمات و امکانات آموزشی بهداشت و درمان مسکن و ... بهره مند هستند از این رو انتظار ما از شما به عنوان یک نهاد بین المللی این است که به این موضوعات عمیق تر و جدی تر توجه داشته باشید.
 
**اروپایی ها در حمایت از کشورهای میزبان پناهندگان فعال شوند
رحمانی فضلی به برگزاری نشست مشترک و تصمیم گیری جدی در زمینه پناهندگان توسط مسئولان سازمان ملل متحد و کشورهای اروپایی تاکید کرد و افزود: باید کشورهای اروپایی در حمایت از کشورهای میزبان پناهندگان فعال شوند و علاوه بر کمک‌های اقتصادی باید از منظر انسانی و حقوق بشر نیز به این موضوع توجه داشته باشید.
وزیر کشور با اشاره به گفت و گوهای جدی خود با کمیسر سابق سازمان ملل متحد در امور پناهندگان که اکنون به عنوان دبیرکل سازمان ملل مشغول به فعالیت است تاکید کرد: با ایشان صحبت های جدی و مهمی در خصوص امور پناهندگان داشتیم و قول ها و وعده های زیادی هم ایشان به ما دادند که انتظار می رود به تعهدات خود از مقام یک مسئول سازمان ملل متحد پایبند باشند.
بنا به این گزارش، « فیلیپو گرندی» کمیسرعالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان که به تهران سفر کرده است، روز گذشته با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران هم دیدار و گفت و گو کرد.
گرندی هچنین عصر یکشنبه در نشستی مشترک با سفرای خارجی مقیم ایران که با حضور حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، گفت: سیاست های جدید دولت ایران همچون موضوع ارتقاء و طرح های بیمه سلامت بسیار موثر بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کمیسر عالی سازمان ملل پناهندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به توافقات و دستاوردهای سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا بیان کرد که اشتیاق گسترده عمومی در خیابان‌ها و میادین شهرهای پاکستان و بطور خاص در فضای مجازی به شکل کم سابقه ‌ای مشهود بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران به کشورهای پاکستان و سریلانکا در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: در سفر رئیس جمهور کشورمان به سریلانکا (در چارچوب سیاست نگاه به آسیا)، پروژه چند منظوره سد و نیروگاه «اومااویا» که توسط مهندسان ایرانی ساخته شده است، با حضور روسای جمهور و مقامات دو کشور افتتاح شد.

وی همچنین نوشت: پیش از آن رییس جمهور محترم در شهرهای تاریخی لاهور و کراچی( مراکز فرهنگی و اقتصادی پاکستان) با اقشار دانشگاهیان، فرهیختگان، تجار و فعالین اقتصادی دیدار و گفت‌وگو داشتند.

وزیر امور خارجه خاطر نشان کرد: اشتیاق گسترده مردمی، علی‌الخصوص در میان جوانان، در ابراز محبت و احساسات به مقام معظم رهبری و اشتیاق دیدار رییس جمهور کشورمان، در خیابان‌ها و میادین شهرهای پاکستان و بطور خاص در فضای مجازی به شکل کم سابقه ‌ای مشهود بود.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در صدر یک هیئت عالی‌رتبه سیاسی در هفتۀ جاری به پاکستان و سریلانکا سفر کرد.

مقامات عالی دولت سیزدهم در دوران انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرده بودند که احیای سیاست همسایگی و استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای را دنبال خواهند کرد و تحکیم روابط با کشورهای مجاور را کنار تعامل با سایر کشورهای جهان را در برنامه قرار می‌دهند.

طبق اعلام مسئولان دولتی آمار تبادلات تجاری و اقتصادی ایران با اکثر کشورهای منطقه در این‌ مدت رشد چشمگیری داشته است و در این‌ زمینه توافقات و اسناد همکاری متعددی توسط مسئولان مختلف در سفرها و دیدارهای دو و چند جانبه به امضا رسیده است و پیگیری می‌شود.

بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسیرئیسی: امنیت پاکستان را امنیت خود می‌دانیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا
  • وزیر دفاع عازم قزاقستان شد
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس