Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

حسین اوجاقی درباره شرایط کار کردن با کارلوس کی‌روش گفت: کار کردن با او شرایطی داشت که پیش از این آن را در فدراسیون ووشوی تحت مدیریت علی‌نژاد تجربه کرده بودم. اطراف کی‌روش جایی است که نظم، انضباط و حساب کتاب حرف اول را می‌زد. من ۳۰ جلسه با تیم ملی فوتبال کار کردم و هر هفته، یک جلسه تمرین با ملی‌پوشان هر تیم در پک داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی ملی‌پوشان تیم‌های لیگ برتری مثل استقلال و پرسپولیس هر کدام در یک روز و ملی‌پوشان تیم‌های دیگر همه با هم در یک روز تمریم می‌کردیم، در واقع روزهای اول سه گروه تمرینی داشتیم اما در هفته‌های آخر همه با هم کار می‌کردند.

او افزود: من قبلا شنیده بودم که کی‌روش در کارهای خود نظم خاصی دارد و خیلی‌ها نمی‌توانند در این شرایط کار کنند اما، با توجه به تجربه خودم در فدراسیون ووشو، سلسله مراتب را می‌فهمیدم چون در فدراسیون خودمان نیز نظم حرف اول را می‌زند. با اینکه برنامه‌ریزی چیست آشنا بودم. اگر با این وضعیت آشنا نبودم شاید من هم نمی‌توانستم با کی‌روش کار کنم.

اوجاقی در مورد شخصیت سرمربی تیم ملی فوتبال ایران توضیح داد: کی‌روش شخصیت کاملا برنده‌ای دارد و نمی‌تواند دوم بودن را قبول کند. مانند محسن محمدسیی و عرفان آهنگریان، او هم فقط برد می‌خواهد. البته باید بگویم که دستیارهای بسیار خوبی هم داشت مخصوصا "دیگو". دستیاران او ساعت‌ها برنامه‌ریزی می‌کردند. برای دو ساعت تمرین و ساعت‌ها همان دو ساعت تمرین را آنالیز می‌کردند تا تمرینات جدید را طراحی کنند. خلاصه بگویم؛ در تیم کی‌روش همه چیز حساب و کتاب داشت و این مساله برای من خوشحال کننده بود که تا این اندازه پیشرفته برای موفقیت تیم ملی فوتبال ایران کار می‌کردند.

اوجاقی با اشاره به اولین جلسه دیدارش با کارلوس کی‌روش توضیح داد: اولین جلسه‌ای که من او را دیدم یک ساعت و نیم طول کشید و تنها هدف کی‌روش از این جلسه درک دیدگاه من بود. جلسه‌ای که با چند نفر (مربی رزمی) دیگر هم آن را برگزار کرده بود. نفراتی که در رشته‌های مختلف رزمی بسیار نام آشنا هستند. در صحبت‌ها می‌خواست درک من نسبت به موضوع مدنظر خود را بسنجند، یعنی می‌خواست صورت مسئله را روشن کند. یک ساعت حرف زد و من فقط ۲۰ دقیقه صحبت کردم اما، در آن جلسه متوجه شد که من می‌دانم او چه چیزی می‌خواهد.

وی ادامه داد: در جلسه دوم همان صحبت‌ها و کارهایی را که حرف زده و مشخص کرده بودیم، به صورت پایلوت با مربیان و کادرفنی او چک کردیم. در جلسه سوم به صورت آزمایشی روی یکی از گروه‌ها (ملی‌پوشان تیم پرسپولیس) کار کردیم اما در جلسه چهارم خود کی‌روش هم بود و شخصا در کنار من کار کرد تا ببیند می‌تواند آن چیزی که می‌خواهد را در آنجا ببیند یا نه! دقیقا در جلسه چهارم بود که خبر کار کردن من با کی‌روش رسانه‌ای شد.

اوجاقی ادامه داد: وقتی که با کی‌روش کار کردم فهمیدم او چه آدم جنگنده‌ و رو به جلویی است، محافظ کار نیست. جنگنده است و  من به شخصه این روحیه را در ورزش می‌پسندم. وقتی این شخصیت  او را دیدم، فهمیدم که قرار است یک تیم جنگنده داشته باشیم چون ما ۵۰ سال هم کار کنیم از نظر تکنیکی به اسپانیا و پرتغال نمی‌رسیم و هدف کی‌روش ساخت یک تیم جنگنده بود که به آن رسید.

وی گفت: من هم متناسب باخواست کی‌روش کار کردم و تنها توانمندی‌های بازیکنان را روشن کردم. توانمندی‌هایی که بازیکنان داشتند ولی نمی‌دانستند چگونه از آن استفاده کنند، ما این پتانسیل‌ها را آشکار کردیم. کارهای ما سرعتی، جنگی و فیزیکی روی جسم به خصوص بالا تنه بازیکنان بود. مثل صحنه تنه به تنه شدن وحید امیری که بازیکن مراکش ناک‌اوت شد، مثل صحنه مصدومیت امید ابراهیمی که او را زدند ولی بلند شد توپ را دور کرد و بعد نشست. شخصا با کاری که کردم پیشرفتی به بازیکنان ندادم، فقط توانمندی‌هایشان را در آنها هویدا کردیم.

او در پاسخ به این سوال که چرا از یک مربی رزمی برای این کار استفاده شده است؟ توضیح داد: کی‌روش اعتقاد دارد رزمی‌کارها جنگنده هستند و خود او هم ورزش رزمی را تجربه کرده است. کی‌روش در دوران نوجوانی وقتی که در پرتغال برنامه استعدادیابی برگزار می‌شده است، در مشت زدن و حمله نفر اول شده است اما در دفاع و ضربه نخوردن اول نه.

سرمربی تیم ملی ووشو در پاسخ به این سوال که آیا احتمال اعزام او به جام‌جهانی هم وجود داشت؟ خاطرنشان کرد: قرار بود که من در اردوی اتریش و ترکیه هم کنار تیم ملی باشم، ولی چون با علی‌نژاد حرف زده بودم و شرط او این بود که من سر تمرینات تیم ملی ووشو باشم، نشد که با تیم ملی فوتبال اعزام شوم و کی‌روش هم پذیرفت. البته به دلیل اینکه ویزای من را هم برای اتریش و ترکیه گرفته بودند به احتمال زیاد من هم به جام‌جهانی اعزام می‌شدم.

او در مورد پاداش فدراسیون فوتبال نیز گفت: فدراسیون فوتبال یک تقدیرنامه با عنوان "بخاطر زحماتی که برای پیشبرد تمرینات و اهداف تیم ملی کشیده‌اید تشکر می‌کنیم" به من داد و یکی از پیراهن‌های تیم ملی را کی‌روش به بازیکنان داد تا همه امضاء کنند و آن را به من داد، همان پیراهنی که در عکس منتشر شد. از نظر مادی هم خیلی جزئی مبلغی پرداخت شد ولی من برای مسائل مادی نرفته بودم، آن مبلغ هم نبود می‌رفتم چون برای کمک به تیم ملی کشورم حاضرم هر کاری بکنم.

اوجاقی در پایان گفت: کی‌روش به گونه‌ای کار می‌کند که کنارش کار کردن باعث می‌شود در زندگی شخصی یک پله پیشرفت کنید و این اعتقاد شخصی من است. اگر باز هم این درخواست را از من بکند، با کمال میل آن را خواهم پذیرفت. به خاطر دو چیز این کار را می‌کنم، یک اینکه برای کمک به تیم ملی کشورم حتی اگر کمک من مثل یک قطره در دریا باشد و دوم بخاطر پیشرفتی که می‌دانم کار کردن با کی‌روش دارد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران کارلوس کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی