Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با تعاون گران، مدیران با بیان اینکه تعاونی‌ها از جانب دولت مورد اغفال واقع‌شده‌اند، نارضایتی تعاون گران استان قم را مورد تأکید قرار دادند. ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۷ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، نشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با تعاون گران عصر امروز با حضور مدیران تعاونی‌های استان قم در سالن جلسات معاونت امور اقتصادی استانداری قم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این جلسه، محمد حسینی رئیس تعاونی درودگران و صنعت چوب استان قم اظهار داشت: تعاونی‌ها جایگاهی ویژه و امتیاز خاصی در کشور ندارند و این در حالی است که تعاونی‌ها در تیررس اداره دارایی و سایر بخش‌ها و قوانین دست‌وپا گیر اداره تعاون هستند.

وی با اشاره به ناهماهنگی بخش‌های دولتی و بازار افزود: بازرسی و تعزیرات اجناس را با قیمت پایین اعلام می‌کنند و این در صورتی است که در بازار اجناس با قیمت‌های بالا به فروش می‌رسند و تعاونی‌ها در این بین سردرگم هستند.

حسینی با تأکید بر نقش تعاونی‌ها در شرایط حساس کنونی اقتصادی کشور گفت: تعاونی‌ها از جانب دولت مورد اغفال واقع‌شده‌اند و همین تعاونی‌ها در زمان جنگ بالاترین خدمات را به مردم ارائه داده‌اند و در شرایط کنونی بهترین بخشی که می‌تواند به تنظیم بازار و تأمین نیازهای مردم کمک کند شرکت‌های تعاونی است.

وی با ابراز تأسف از سختی‌های موجود بر سر راه تعاون گران استان تأکید کرد: بحث ارزش‌افزوده به تعاونی لطمه بزرگی وارد کرده، از طرفی دیگر تسهیلات به‌سختی در اختیار تعاونی‌ها قرار می‌گیرد، همچنین علاوه بر مشکلات ذکرشده، حسابرسی‌های بیمه‌ای خلل جدی در مسیر تعاونی‌ها ایجاد می‌کنند.

در بخش دیگری از این جلسه، خداپرست رئیس اتحادیه مرغداران قم بیان کرد: 80 درصد علوفه مرغداری از کشورهای خارجی وارد می‌شود و پس از جنگ وام‌هایی با 8 درصد در اختیار مرغداران قرار گرفت که این رقم پس از جنگ جهانی در کشورهای آلمان و ژاپن 2 درصد بود و به همین دلیل قطب مرغ و تخم‌مرغ دنیا شدند.

وی با ابراز ناخرسندی از عدم توجه به وضعیت مرغداران ورشکسته در حادثه آنفولانزای سال گذشته، تصریح کرد: آنفولانزایی که در سال گذشته در مرغداری‌ها اتفاق افتاد، مرغداری‌ها را به زمین زد و خسارت‌های بخش اعظمی از مرغداران پرداخت نشد.

خداپرست با اشاره به عدم هماهنگی بین قیمت‌گذاری‌ها در جلسات دولتی و نرخ واقعی تمام‌شده برای تولیدکنندگان ابراز کرد: در ستاد تنظیم بازار مطرح می‌شود که تخم‌مرغ از یک قیمت خاصی بالاتر فروخته شود برخورد می‌شود و این در حالی است که 80 درصد بر قیمت ذرت افزوده‌شده و سایر قیمت‌ها نیز افزایش‌یافته است.

در بخشی از این جلسه، خاک فرجی مدیرعامل اتحادیه کارکنان دولت تأکید کرد: بخش‌های خصوصی مالیات بر ارزش‌افزوده پرداخت نمی‌کنند اما بخش‌های تعاونی باید مالیات بر ارزش‌افزوده پرداخت کنند و مشکلات قانونی سبب بروز خسارات فراوانی به این تعاونی‌ها شده است.

وی ادامه داد: بانک‌ها در قالب آیین‌نامه‌های مختلف، تعاونی‌ها را فریب داده و فرمول‌های خود را جهانی اعلام می‌کنند درحالی‌که نرخ آن‌ها با نرخ‌های دنیا همخوانی ندارد.

در بخشی از این جلسه، مصطفی کاویانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم با ارائه آماری مربوط به تعاونی‌های موجود در استان قم، عنوان کرد: در بخش تعاونی‌ها، دو هزار و 496 تعاونی در قم وجود دارد که از این تعداد هزار و 65 تعاونی فعال است.

وی افزود: در سال 96 علاوه بر کارهای شکلی، جلساتی در هر هفته برگزار می‌شود که در آن‌ها به ماهیت تعاونی‌ها پرداخته می‌شود و حمایت‌های قانونی و دادستانی از بخش‌های تعاونی استان انجام شد.

کاویانی با ابراز خرسندی از کاهش مشکلات تعاونی‌های استان قم مطرح کرد: از نیمه دوم سال 96 تمامی مشکلات تعاونی‌ها احصا شده و مورد به موردبررسی شد و اکنون از دغدغه‌های تعاونی‌های استان کاسته شده است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون تعاونی‌ها در مشکلات گذشته بسیار مؤثر واقع‌شده‌اند و اکنون‌که به مشکلات کنونی رسیده‌ایم، نقش تعاونی‌ها برجسته است.

انتهای پیام/ش

R7854/P1377/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۴۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت

به گزارش جام جم آنلاین، هم اکنون در بازار آزاد ارز در میدان فردوسی تهران، معامله‌گران دلار را با قیمت ۶۱۵۰۰ از مردم خریداری می‌کنند و با قیمت ۶۲۵۰۰ تومان می‌فروشند.

معامله‌گران ارز می‌گویند نرخ ارز یک هفته است نزولی شده و بازار ارز از روند صعودی خارج شده و این وضعیت همچنان ادامه دارد و ترس کاهش قیمت دلار، دارندگان ارزهای خانگی را روانه بازار کرده تا قبل از افت بیشتر قیمت‌ها اقدام به فروش کنند.

در همین حال در کانال‌های تلگرامی و در معاملات موسوم به فردایی، قیمت فروش دلار به ۶۱۴۰۰ تومان هم رسیده است.

فعالان بازار ارز با تاکید بر اینکه قیمت‌ها در بازار غیررسمی ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته است، پیش‌بینی کردند که همین روند کاهشی در هفته جاری ادامه داشته باشد.

دیگر خبرها

  • استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ و فجرانه
  • نیسان آبی گران شد/ قیمت جدید را ببینید
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • لحظه اصابت موشک یمن به پهپاد گران قیمت آمریکایی | ویدئو
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند