Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-02@10:30:41 GMT

عادات نادرست اجتماعی از نظر خبرگزاری روسی

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۵۴۷۰۸

عادات نادرست اجتماعی از نظر خبرگزاری روسی

به گزارش جام نیوز، خبرگزاری  روسی اسپوتنیک به بررسی آداب نادرست اجتماعی یا به عبارت دیگر آنچه در اجتمع بی‌ادبی محسوب می‌شود، پرداخته است. از نظر این خبرگزاری اینها مجموعه عاداتی هستند که در هر جامعه ای باید از آن‌ها پرهیز کرد، چرا که نوعی بی ادبی محسوب می شوند. به عنوان مثال، خیره شدن به دیگران و یا با دهان‌پر حرف زدن، قطع کردن حرف دیگران، اظهار فضل و دانایی کردن، بلند حرف زدن، محکم و یا شل دست دادن از جمله این عادات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پرخوری در میهمانی ها، گذاشتن آرنج روی میز، پچ پچ کردن و خندیدن مرموز در حضور دیگران، دراز کردن دست از سوی آقایان و اصرار برای دست دادن با خانم ها(یی که به هر دلیلی مایل نیستند) نیز از جمله عادات ناپسند می باشد. از آداب دست دادن این است که خانمها در صورت تمایل پیش قدم باشند.

 

باد کردن یا صدا در آوردن با آدامس، استفاده بی اندازه از تلفن همراه، نمایش عمومی احساسات و رمانتیک بودن در حضور دیگران، توهین یا کنایه و طعنه زدن به دیگران، بهداشت ضعیف و رفتارهای ناپسند بهداشتی در حضور دیگران: مانند خلال دندان، تمیز کردن بینی حتی با دستمال، شانه ‌کردن ‌مو نیز بسیار ناپسند می باشد.


حمله به حریم شخصی و باورهای افراد، بی نظمی و زرنگی در نوبت، ریختن آشغال روی زمین حتی در جاهای کثیف، پوشیدن لباس نامناسب یا آراسته نبودن، خندیدن به خطاها، آسیب دیدن یا مشکل دیگران، به کاربردن کلمه های زشت و زننده، هنگام گفتگو، نگاه کردن به جایی غیر از چهره مخاطب، حل و فصل کردن مشکلات (با فرزند یا همسر یا…) در جمع، سیگار کشیدن در جمع و در محیط بسته، سکوت و کم حرفی غیر عادی یا ‌عبوس بودن در جمع، مسخره کردن لهجه ها یا شوخی های تحقیر آمیز جنسیتی نیز از جمله کارهای نادرست و خلاف ادب است.


از دیگر موارد نادرست اجتماعی می توان به افراط و تفریط در سلام ‌و احوالپرسی، بدگویی از دیگران، فضولی کردن، بی توجهی به وقت و برنامه دیگران اشاره کرد.

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اسپوتنیک اسپوتنیک بی ادبی اجتماعی آداب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۴۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است.

محسن محمدنیا در گفت و گو با ایسنا ورزش را یکی از عوامل سلامتی انسان و محیط‌زیست دانست و افزود: امروزه به علل متعددی مانند زندگی ماشینی، توسعه آپارتمان‌نشینی، تماشای بیشتر تلویزیون و بازی‌های رایانه‌ای، تحرک افراد کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علل فوق موجب شده تا بسیاری از انسان‌های امروزه به کالری کمتری نسبت به انسان‌های گذشته نیاز داشته باشند ولی با گرایش افراد به غذاهای پرکالری، آماده، با چربی، قند و نمک بالاتر از میزان نیاز بدن و کاهش مصرف لبنیات، رسیدن ریزمغذی‌ها به بدن دچار اختلال شده و شیوع اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین مطالعه STEPS حدود ۶۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور ما دچار اضافه وزن و چاقی هستند که نتیجه این وضعیت افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا بوده است.

وی بیان کرد: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است که اتفاقاً بخش زیادی از آنها قابل پیشگیری است. یکی از راه‌های پیشگیری، ورزش منظم است.

محمدنیا تصریح کرد: از ورزش‌های در دسترس می‌توان به پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری و ورزش‌های کششی و قدرتی اشاره کرد که می‌تواند به صورت فردی یا گروهی انجام شود.

وی افزود: هر فرد برحسب شرایط زندگی و سلامتی می‌تواند پیاده به محل کار برود، پیاده به خرید برود، به جای آسانسور از پله استفاده کند، در منزل به گل کاری بپردازد، یا در پارک‌ها و جاده‌های سلامتی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بپردازد.

این کارشناس ورزش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در طول زندگی برای ورزش را بسیار مهم دانست و گفت: این ورزش‌ها فواید بسیار زیادی برای انسان و محیط‌زیست دارد به طوری که یادگیری، خلاقیت و بازدهی انسان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ورزش در سالمندان می‌تواند با افزایش خون‌رسانی به مغز، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد، همچنین با کنترل قند، چربی و فشارخون، باعث کاهش بیماری‌ها می‌شود.

محمدنیا عنوان کرد: ورزش در کنار دیگران مزایای زیادی دارد؛ چراکه سرمایه‌های اجتماعی (دوست، مربی، همراه و هم صحبت) را افزایش داده و باعث کاهش بیماری‌های روحی روانی نیز می‌شود. ورزش با حفظ توده عضلانی و مصرف انرژی پایه، پدیده سالمندی را به تأخیر انداخته و عمر انسان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در همین خصوص از همه شهروندان خواست حتماً در زندگی پرمشغله امروزی وقتی برای ورزش بگذارند تا سالم‌تر پیر شده و دوران سالمندی مستقل‌تری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری که تاکنون ورزش با شدت متوسط و بالاتر نداشته‌اند، قبل از شروع ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکذیب خبر فوت پزشک طرحی در جاسک
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • ۱۴۸ گاف بایدن در سال جاری میلادی
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • اطلاعات نادرست چت جی پی تی در اتریش دردسرساز شد
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد