Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@02:59:14 GMT

پرورش ماهي در 20 قفس چابهار آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۶۰۳۰۲

پرورش ماهي در 20 قفس چابهار آغاز شد

خبرگزاري آريا - چابهار - ايرنا - مديرکل شيلات سيستان و بلوچستان گفت: امسال با تامين به موقع بچه ماهي مورد نياز پرورش ماهي در 20 قفس پرورشي در سواحل چابهار آغاز شد.

هدايت الله ميرمرادزهي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: براساس برنامه ريزي در سالجاري هزار تن ماهي پرورشي در دريا توليد و روانه بازار مصرف مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: امسال روند به وزن رساني بچه ماهي مورد نياز پرورش در دريا خوب بوده به طوري که مرکز تکثير اربيان بهار رمين با تامين به موقع بچه ماهي مورد نياز قفس هاي پرورشي گام هاي خوبي در سيستان و بلوچستان برداشته است.
مدير کل شيلات سيستان و بلوچستان گفت: بچه ماهي هاي موجود در اين مرکز از نوع سيباس و با وزن کمتر از يک گرم هستند که از خوزستان وارد چابهار و کنارک شده و تحت مديريت فعالان اين عرصه هستند.
وي با بيان اينکه براي توسعه پرورش ماهي در دريا و کاهش هزينه هاي پرورش دهندگان در سيستان و بلوچستان گام هاي خوبي برداشته ايم، خاطرنشان کرد: بچه ماهي پس از حدود 2 ماه پرورش در مرکز نگهداري و رسيدن به وزن 25 گرم به قفس هاي پرورش اصلي در دريا انتقال مي يابند.
ميرمرادزهي تصريح کرد: بچه ماهي فعلي با وزن زير يک گرم حدود پنج هزار ريال قيمت دارد که وقتي به وزن 25 گرم مي رسد قيمت آن حدود 30 هزار ريال مي رسد.
وي ادامه داد: هم اينک 500 هزار بچه ماهي در مرکز پرورش ماهي در حال به وزن رساني هستند که با رسيدن به وزن مطلوب کاهش تراکم داده و در نهايت به قفس هاي پرورشي در دريا منتقل مي شوند.
مدير کل شيلات سيستان و بلوچستان گفت: هر قفس ظرفيت سه نفر اشتغال مستقيم را دارد و اين طرح مي تواند زمينه اشتغال شمار زيادي از جوانان جوياي کار را فراهم کند.
وي تصريح کرد: اين طرح يکي از بهترين روش ها براي پرورش انواع آبزيان دريايي است به طوري که پرورش دهنده از هر گونه خطر و حوادث توفان ها، سرقت شناورهاي صيادي توسط دزدان دريايي ايمن است و براساس سرمايه گذاري و تعداد قفس ميانگين ماهي پرورشي را با کيفيت بالا برداشت مي کند.
به گزارش ايرنا آب و هواي سواحل مکران در جنوب سيستان و بلوچستان به سبب نزديکي به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و بر اثر بادهاي موسمي مونسون متعادل است و همين وضعيت زمينه لازم را براي آبزي پروري فراهم کرده و به نوعي مي توان گفت چابهار و کنارک بهشت آبزي پروري ايران است.
پرورش ماهي در قفس از سازه هاي دايره اي لوله پلاستيکي با عرض بيش از 10 تا 12متر در عمق 20 تا 50 متر و تورهاي استاندارد در اطراف آن بافته شده و از سوي مشاوران سازمان شيلات و سرمايه گذاران نصب مي شود.
3043**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند

ایرج ضاربان اظهارکرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چوم مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطر نشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) شگفت‌انگیزترین اکتشافات در دل دریاها؛ از خوک باربی تا مارماهی کور ژلاتینی
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد