Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۸ شهرداری شیراز گفت: پیاده‌راه روبه‌روی بازار وکیل ۱۴ تا ۱۶ شهریور میزبان جشنواره‌­ای با طعم شیرین فالوده شیرازی است. ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۴ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، پالوده یا فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که نوع شیرازی آن در کشور و در میان سایر کشورهای جهان شناخته­شده‌ترین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشته­‌های باریکی از نشاسته در آب خنک و شکر که با نام شیراز گره خورده است و به خوبی می‌­تواند بهانه‌­ای برای برگزاری رویدادهایی برای شناخته شدن هر چه بیشتر شیراز و جاذبه­‌هایش و افزایش شور و نشاط اجتماعی باشد.

هادی شهدوست شیرازی، شهردار منطقه هشت شیراز در گفت‌وگو با تسنیم هدف­ از برگزاری این جشنواره را برندشناسی و برند­سازی محصول شیراز و افزایش نشاط اجتماعی با استفاده از زنده کردن سنت‌ها و خاطره­‌ها دانست. وی گفت: این جشنواره «لذت لمس بیش از یک قرن خاطره با طعم فالوده شیرازی» را به شهروندان شیرازی و گردشگران می­‌دهد.

نخستین جشنواره فالوده شیراز به مدت 3 روز از ساعت 17 آغاز می‌­شود و بهترین طعم از فالوده شیرازی در 8 غرفه ارائه می­‌شود. شهردار منطقه هشت گفت: این جشنواره با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، شهرداری شیراز و اتحادیه صنفی فروشندگان فالوده و بستنی برگزار می‌­شود.

به گفته وی در این جشنواره پالوده شیرازی با روشی سنتی عرضه می­‌شود تا یک قرن تاریخ را در این عرصه به نمایش بگذارد. این جشنواره در قلب مجموعه زندیه و در نزدیکی بازار، ارگ و حمام وکیل برگزار می‌­شود تا به گفته شهردار این منطقه، جاذبه میراثی این منطقه سبب جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی به این جشنواره شود. 

شهدوست شیرازی از برگزاری مراسم افتتاحیه این جشنواره در روز چهارشنبه خبر داد که با حضور گروه‌­های موسیقی و نقالی همراه است تا بیشتر و بیشتر بوی سنت­‌های شیرازی را به خود بگیرد و پایان هفته شیرینی را برای شهروندان شیرازی و گردشگران حاضر در شیراز رقم زند.

انتهای پیام/ن

R41382/P1361/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۴۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود

ایسنا/فارس رئیس هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان فارس می گوید: اگر زورخانه پولاد به عنوان قدیمی‌ترین زورخانه کشور ثبت ملی شود، دیگر تهدیدی مثل تغییر کاربری شامل آن نخواهد شد.

سید حسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه زورخانه پولاد قدیمی‌ترین زورخانه جنوب کشور است، گفت: در سال ۱۳۹۸ مالک شخصی که ۳ دُنگ آن را در اختیار دارد، مراجعه کرد و این زورخانه را در اختیار گرفت.

وی افزود: مالک شخصی قصد تغییر کاربری مجموعه را داشت اما با پیگیری روسای قبلی هیئت‌های شیراز و فارس، این اتفاق نیفتاد و از زمانی که ما مسئولیت را به عهده گرفتیم هم از طریق اداره میراث فرهنگی، شورای شهر و استانداری پیگیری کردیم تا این تغییر کاربری رخ ندهد.

حسینی با بیان اینکه هنوز این زورخانه ثبت یونسکو نشده اما اجازه تغییر کاربری هم به آن داده نشده است، گفت: از آنجایی که این زورخانه در بافت تاریخی شیراز واقع شده است، مالک شخصی به دنبال این است که آن را به فضایی تجاری مثل سفره‌خانه سنتی تغییر دهد. بنابراین از مدیرکل میراث فرهنگی استان که همواره هم پای کار هستند خواهش می‌کنیم که این میراث ناملموس که جزو فرهنگ تاریخی استان ماست را ثبت کنند.

وی با اشاره به اینکه خانه‌هایی در بافت تاریخی شیراز با قدمت ۷۰ و ۸۰ ساله داریم که چون ثبت ملی شده‌اند، خطر تغییر کاربری هم تهدیدشان نمی‌کند، گفت: زورخانه پولاد حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد و جزو ۵ زورخانه قدیمی کشور است، پس باید با جدیت تمام در حفظ آن بکوشیم.

متولی ورزش زورخانه‌ای استان فارس با بیان اینکه در سطح شیراز ۲۶ و در استان فارس ۸۴ زورخانه وجود دارد، گفت: ۸ زورخانه نیاز به بازسازی دارند و برای ۱۷ زورخانه نیز جانمایی صورت گرفته و قرار است ساخته شوند.

حسینی با اشاره به اینکه هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای فاقد درآمد است، گفت: با توجه به اینکه خودم در رشته‌های متفاوت رزمی کار کرده‌ام  و حالا چندسالی است که در ورزش زورخانه‌ای خادمی می‌کنم، می‌دانم که در تمامی رشته‌ها درآمد زایی وجود دارد ولی در زورخانه‌های ما ورزشکاران هیچ شهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند که این یکی از دشواری‌های ما در زمینه درآمدزایی است.

وی با اشاره به اینکه ورزش زورخانه‌ای تنها ورزش ایرانی است که در یونسکو ثبت شده است، گفت: هر کشوری، هنر رزمی و ورزش رزمی قدیمی خودش را در یونسکو ثبت کرده است و چیزهایی که در یونسکو ثبت می‌شوند، به نوعی در ارتقای فرهنگ بشریت نقش داشته‌اند.

حسینی در پایان گفت: این ورزش جزو فرهنگ ناملموس ما و فرهنگ معنوی دنیاست. حالا تفاهم‌نامه‌ای را در حال پیگیری هستیم و با مدیرکل میراث فرهنگی هم هماهنگ کرده‌ایم که زورخانه پولاد به یکی از مقاصد گردشگری گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود تا هم درآمدزایی داشته باشد و هم گردشگران با میراث فرهنگی ناملموس ما آشنا شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجهیز بزرگراه های شیراز به سامانه ثبت تخلف رانندگی
  • تجهیز بزرگراه‌های شیراز به سامانه ثبت تخلف رانندگی
  • ‌اعلام برنامه‌های دهه کرامت در فارس
  • اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در ایام دهه کرامت در استان فارس
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد
  • حداکثر سرعت مجاز در معابر شیراز بازبینی شد