Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و اداره ثبت اختراع و علائم تجاری دانمارک برگزار شد.

به گزارش ایسنا، کیانی رییس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این مراسم، گفت: با توجه به اهمیت مالکیت معنوی به ویژه در دو دهه اخیر تلاش شده است نسبت به تحقق این حقوق در کشور ما اقدامات موثری انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهتمام نسبت به مساله به روز رسانی قوانین مالکیت معنوی و تدوین پیش نویس لایحه جامع مالکیت معنوی و طرح آن در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.

وی به صورت تشریحی خلاصه اهم اقدامات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را در زمینه مالکیت معنوی بیان کرد.

ترگل بورگ مشاور سفارت دانمارک در ایران با بیان اینکه امروز روز آغاز یک پروژه سه ساله است که بر روی مالکیت معنوی و فکری تمرکز دارد، گفت: این پروژه سه متولی اصلی دارد که شامل وزارت خارجه دانمارک، اداره ثبت اختراعات و اداره حقوق مالکیت معنوی ایران می شود.

وی عنوان کرد: این پروژه از آنجا که پتانسیل های موجود را هدف قرار می دهد دارای اهمیت است. همانطور که می دانید مالکیت معنوی به معنای ثبت اختراعات و علائم تجاری و جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی در این زمینه ها می‌شود. اهمیت این مسئله زمانی بیشتر می‌شود که شرکت های دانمارکی در مواردی در ایران سرمایه گذاری کردند و این امر منجر به این شد که ما در این زمینه ها بیشتر توجه داشته باشیم.

مشاور سفارت دانمارک در ایران خاطرنشان کرد: در فاز ابتدایی این پروژه هیأت های مختلفی به ایران آمدند و قطعا طی شش ماه آینده حداقل 20 هیات به ایران سفر می کنند و قراردادهای مختلفی در این راستا منعقد خواهد شد. همکاری بین این دو سازمان که مسئولیت حمایت مالکیت معنوی میان ایران و دانمارک را بر عهده دارند بازیگران زیادی دارند.

در ادامه این مراسم دنی عنان سفیر دانمارک در ایران ضمن خوش آمدگویی با بیان اینکه در سنوات اخیر ما شاهد مناسبات رو به فزونی میان ایران و دانمارک بودیم و همکاری های سیاسی و اقتصادی خوبی با ایران داشتیم، اظهار کرد: یکی از موارد مهم این همکاری ها حمایت از مالکیت اختراعات علائم صنعتی و تجاری است. این همکاری فقط در حد سیاسی نیست بلکه دانشگاه ها در سطح آکادمیک به این موارد توجه دارند. ما حتی باستان شناسان دانمارکی، متخصصین فعال در دریای خزر را داریم و به دنبال افزایش همکاری با ایران هستیم. از طرف دیگر ایرانی های بیشتری در حال ورود به دانمارک هستند و همینطور دانمارکی ها به ایران رفت و آمد بیشتری دارند.

وی ادامه داد: تحریم های جدید آمریکا علیه ایران همکاری های ما را با چالش روبرو می کند. ما به دنبال تجارت و سرمایه گذاری های بیشتر در کشور ایران هستیم. این پروژه دقیقا فرصت مناسبی برای همکاری های جدی تر با ایران است. جنبه اهمیت دیگر این پروژه این است که هراندازه بلندمدت تر باشد منجر به این می شود که شرکت های بیشتری برای سرمایه گذاری به ایران بیایند.

دنی عنان در پاسخ به این سوال که حجم مناسبات تجاری میان ایران و دانمارک چه میزان است؟ عنوان کرد: در سال 2017 حجم تقریبی صادرات دانمارک به ایران 300 میلیون یورو بوده است. اما صادرات ایران به دانمارک کمتر بوده و دلیل آن این است که دانمارک به نسبت گذشته خودکفاتر شده است. ایران رشد شایان ذکری در حجم صادرات به اتحادیه اروپا داشته است و معتقدیم باید به برجام پایبند باشیم و از آن حفاظت کنیم.

سفیر دانمارک در ایران، افزود: در وهله اول کالاهای وارداتی از دانمارک به ایران شامل کالاهای دارویی می شود و ارز مبادله شده میان دو کشور دلار است. در سال های 2016 و 2017 کالاهای صادراتی دانمارک به ایران تنوع بیشتری داشت. برای شرکت های دارویی حمایت از مالکیت فکری و معنوی بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: کالاهای صادراتی ایران به دانمارک نیز شامل صنایع دستی، فرش، زعفران، پسته، منسوجات و فرآورده های نفتی و گازی می شود.

سفیر دانمارک در ایران در رابطه با اینکه مجموع سرمایه گذاری دانمارک در ایران چه میزان است؟ گفت: چند شرکت مهم دانمارک در ایران سرمایه گذاری کردند که بیشتر در زمینه دارویی بوده است. تمایل به همکاری بیشتر با ایران و تداوم آن نیز وجود دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دولت دانمارک به دنبال ثبت حق مالکیت معنوی در ایران برای داروهای خود هست؟ عنوان کرد: بسیاری از شرکت های فعال دانمارکی در ایران شامل شرکت های داروسازی می شوند و خیلی از آنها به دنبال کسب اطلاعات در رابطه با ثبت حقوق معنوی کالاهای خود هستند و مجدانه به دنبال آن هستند که این آثار را ثبت مالکیت کنند تا کسی نتواند مشابه آنها را تولید کند. این فقط به معنای مصلحت سنجی تجاری نیست، بلکه ارتباط مستقیم با حمایت از جان مردم دارد که داروها به صورت تقلبی عرضه نشود. بنابراین شرکت های دارویی دانمارک در ایران به دنبال ثبت کالاهای اورجینال هستند تا ضرری به مردم وارد نشود.

دنی عدنان در پاسخ به این سوال که آیا شرکت های دانمارک در ایران به دنبال احداث کارخانه هستند و مسائل نقل و انتقالات در این شرایط چطور مدیریت می شود؟ گفت: بله. یک شرکت به صورت جدی به دنبال این کار است. برای پاسخ به این سوال باید چارچوب های برجام کاملا بررسی شود. دو نگرانی وجود دارد. ابتدا ادامه صادرات نفت ایران و دیگری روابط بین بانک هاست. اتحادیه اروپا همه حالت ها را برای حل این مشکلات بررسی می کند. پیدا کردن راه حل برای ما مورد سوال و سخت است اما این سختی ها باعث نمی شود که ما از تلاش های خود برای پیدا کردن راه حل دست برداریم.

پیش از امضای تفاهم نامه سفیر دانمارک در ایران با بیان اینکه هفته گذشته سالگرد احداث راه آهن ایران را در سفارت جشن گرفتیم، عنوان کرد: راه آهن ایران اولین بار توسط یک شرکت دانمارکی تاسیس شد و این نیازمند همکاری نزدیک میان ایران و دانمارک بود. این اتفاق باعث شد دانمارک در ایران سفارت احداث کند. امروز مساله زیرساخت ایران بسیار اهمیت دارد و امید ما برای ایران است که بتواند فرصت های بیشتری برای سرمایه گذاری و تجارت خود کسب کند. حمایت از مالکیت حقوق معنوی و فکری از این جهت دارای اهمیت بسیار زیادی است.

وی افزود: در طول مدت همکاری اداره مالکیت معنوی ایران و سازمان حقوق تجاری و ثبت اختراعات دانمارک فعالیت های قابل ملاحظه ای با هم داشتند. دولت دانمارک و وزارت امور خارجه دانمارک در حال حاضر در حال انجام 18 پروژه در کشورهای مختلف دنیاست که یکی از این موارد انعقاد تفاهم نامه با ایران است. پیشرفت ها در این زمینه نه تنها به نفع ایران بلکه به منفعت دانمارک و اتحادیه اروپاست.

رییس اداره ثبت اختراعات دانمارک در ادامه اظهار کرد: اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری دانمارک بیش از 10 سال است که پروژه های مختلفی را در سرتاسر دنیا راه اندازی کرده است. در طول سال گذشته متخصصان خبره خود را برای مذاکره در این زمینه با مالکیت معنوی ایران اعزام کردیم. هر کدام از متخصصانی از ما که وارد ایران شدند از مهمان نوازی ایران و ذهن باز جوانان ایرانی بسیار خرسند بودند. در طول پروژه پیش رو با یکسری همکاران ایران همکاری خواهیم داشت. همکاری های ما شامل 4 اولویت تقویت ظرفیت نیروی انسانی و مدیریتی در مرکز مالکیت معنوی ایران، اجرای قوانین ثبت و اعمال مالکیت صنعتی در میان همه بحث های صنعتی ، جهت دهی و اصلاح فعالیت های اداره مالکیت معنوی، افزایش سطح آگاهی متخصصین مالکیت معنوی می شود.

وی افزود: در راستای ادامه این پروژه تا قبل از نوروز فعالیت های زیادی انجام خواهیم داد. 21 هیات خبره تجاری برای انجام این اقدامات آماده هستند.

این مراسم با حضور کیانی رییس مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و رییس مالکیت معنوی دانمارک و دنی عنان سفیر دانمارک برگزار شد.
در پایان این مراسم در اقامتگاه سفیر دانمارک به مناسبت انعقاد تفاهم نامه همکاری درختی به صورت نمادین کاشته شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام سازمان ثبت اسناد و املاك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایتخت معنوی ایران هم صدا در حمایت از طرح حجاب و عفاف

دریافت 45 MB

تصویربردار: مهدیه غفوریان

کد خبر 6094733

دیگر خبرها

  • پایتخت معنوی ایران هم صدا در حمایت از طرح حجاب و عفاف
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • پاسخ قاطع سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • پاسخ سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک/ به نسل‌کشی واکنش نشان دهید
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند