Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@05:50:00 GMT

افراد مبتلا به آرتروز چه ورزش‌هایی را انجام دهند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۷۹۲۴

افراد مبتلا به آرتروز چه ورزش‌هایی را انجام دهند؟

به‌ گزارش جهان نیو، افراد مبتلا به آرتروز به دنبال این هستند که بدانند چه ورزش‌هایی برای کاهش درد آنها و افزایش کارایی مفاصل‌شان مفیدتر است.
  بهترین ورزش‌ها برای بیماران آرتروز عبارتند از :

۱. حرکات کششی
حرکات کششی می‌تواند انعطاف پذیری بدن بیماران را افزایش دهد و دامنه حرکت مفاصل را بیشتر کند. البته برنامه ورزش‌های کششی برای هر فرد متفاوت است و بستگی به این دارد که فرد بیمار در چه مفصلی مشکل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا حرکات کششی برای بیماران آرتروز به آرامی انجام می‌شود و در ناحیه زانوها، دست‌ها و آرنج‌ها صورت می‌گیرد.

به صورت کلی برای انجام حرکات کششی باید ابتدا بدن را گرم کرد که این گرم کردن سه تا پنج ‌دقیقه انجام می‌شود و  هر حرکت کششی را باید ۱۰ تا ۲۰ ثانیه انجام داد. می‌توان از حرکات ورزش‌هایی مانند یوگا استفاده کرد. بهتر است که بیماران  آرتروز با فیزیوتراپ‌های خود برای انجام ورزش‌های کششی مشورت کنند.

۲. پیاده روی:
پیاده روی ورزشی است که فشار زیادی به مفاصل وارد نمی‌کند و می‌تواند  به سلامت قلب و عروق و سلامت مفاصل بیماران کمک کند. برای انجام پیاده روی باید کفش‌های مناسب انتخاب کنید و آب کافی بنوشید.

۳. ورزش‌هایی با حرکات آرام مانند یوگا و تایچی:
ورزش‌هایی مانند یوگا و تایچی بر روی تنفس، حرکات آرام و مدیتیشن، تمرکز دارند. این ورزش‌ها انعطاف پذیری و تعادل را افزایش می‌دهند.

۴. پیلاتس:
پیلاتس ورزشی است که زیاد به مفاصل فشار نمی آورد و باعث افزایش قدرت عضلات که اطراف مفاصل هستند می‌شود. افرادی که به تازگی پیلاتس را آغاز کرده‌اند بهتر است در ابتدا از دستگاه برای تقویت عضلات استفاده نکنند.  

۵. ورزش‌های آبی:
ورزش‌های آبی باعث می‌شود که وزن بدن کمتر بر روی مفاصل حس شود. ورزش‌هایی همچون شنا، انعطاف پذیری، قدرت عضلات و توانایی هوازی بدن را افزایش می‌دهد و باعث کاهش فشار بر روی مفاصل می‌شود.

۶. دوچرخه‌سواری:
از آن جایی که آرتروز باعث می‌شود که احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی ــ عروقی در فرد نیز افزایش یابد، بهتر است ورزش‌هایی را انجام دهیم که برای قلب مفید هستند.  دوچرخه‌سواری می‌تواند قدرت عضلات پا را افزایش دهد که این مساله به بیماران آرتروز کمک می‌کند.

۷. ورزش‌های قدرتی:
افزایش قدرت عضلاتی که در اطراف مفاصل قرار دارند، می‌تواند باعث کاهش درد شود. می توانید از باندهای ورزشی برای انجام حرکات قدرتی استفاده کنید. برای انجام این ورزش‌ها با فیزیوتراپ خود مشورت کنید.

۸. ورزش‌های مربوط به دست:
آرتروز گاهی اوقات باعث می‌شود که دامنه حرکت دست کمتر شود. حرکاتی که مربوط به دست می‌شوند را انجام دهید تا انعطاف پذیری دست‌ها بیشتر شود و قدرت عضلات در این ناحیه افزایش یابد.

۹. باغبانی:
باغبانی می‌تواند یک نوع ورزش محسوب شود که باعث بهبود بخشیدن  روحیه نیز می‌شود.
افراد مبتلا به آرتروز بهتر است این را در نظر داشته باشند که ورزش باید به صورت مداوم انجام شود و تمرینات باید در زمان‌های مشخص شده تکرار شوند تا تاثیرگذار باشند. ضمنا در نظر داشته باشید که باید به علائم بیماری خود دقت کنید و ورزش مورد نظر خود را طبق این علائم انتخاب  کنید. مشورت کردن با یک فیزیوتراپ می‌تواند انتخاب خوبی برای این بیماران باشد.

منبع: ایسنا

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۷۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس