Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از جوانان در رودبار جنوب کرمان به دلیل نبود شغل، به بنزین فروشی در حاشیه ی خیابان روی آورده اند، بطری های بنزین آنها همانند بمب های متحرک جان شهروندان را تهدید می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، اگر نگاهی به چهره خیابان های شهر رودبارجنوب بیاندازیم، آنچه که می بینیم و مشهود و بسیار هم ناخوشایند است، وجود بیش از حد دستفروشانیست که از روی ناچاری و بیکاری در خیابان ومحل عبور عابر ایجاد اشتغال کرده اندو هیچ احساس رضایتمندی هم ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگربه یکایک جراحات عمیق جامعه نگرشی کوتاه  داشته باشیم، قطعا در این میان، ریشه اصلی جراحت معضل را بیکاری تشکیل می دهد که باعث به وجود آمدن فقر اقتصادی و فروپاشی خانواده ها و روی آوردن جوانان به اعتیاد شده است. همه این موارد از دریچه بیکاری سرچشمه می گیرد و درهمین حال مسئولان نیز جواب مناسبی برای رفع این گونه مشکلات ندارند و حتی نسبت به آن بی اعتنا هستند.

بمب های متحرک خیابانی تهدیدی برای جان شهروندان

به محض ورود به خیابان اصلی این شهرستان با پمپ بنزین و شرکت گازهای سیار حاشیه خیابان روبرو خواهید شد که این شاید برای مسافران تازگی داشته باشد اما برای شهروندان جنوب کرمان دیگر تازگی ندارد و به عنوان یک شغل محسوب می شود.

برخی از جوانان در رودبار جنوب کرمان به دلیل نبود شغل، به بنزین فروشی در حاشیه ی خیابان روی آورده اند، بطری های بنزین آنها همانند بمب های متحرک جان شهروندان را تهدید می کند.

یکی از جوانان رودباری که نخواست نامی از وی در خبر برده شود ضمن گلایه مندی از مسئولان شهرستانی گفت: بجای صرف هزینه های هنگفت از جمله ساخت میادین و کارهای  دیگر که در نبود نقدینگی جوانان رو به فرسودگی است فکری برای راه اندازی کارخانه و شرکت های تولیدی برای اشتغال جوانان این شهرستان داشته باشند.

وی یکی دیگر از افرادی است که در پس عدم حمایت های مسئولان مدتی است که برای تامین مخارج زندگی خانواده اش مجبوراست که شغل بنزین فروشی برای خود انتخاب کند و با خرید بنزین بصورت عمده در بطری های ۲۰ لیتری از پمپ بنزین های مرکز شهرستان ساعات زیادی را در حاشیه خیابان طی می کند تا شاید بتواند بطری های خود را بفروش برساند.

این جوان رودباری  بیان داشت: شهرستان رودبارجنوب با وجود پتانسیل  و ظرفیت های متنوع و دارا بودن نیروی انسانی تحصیل کرده در زمینه اشتغالزایی فقط باید وام بانکی گرفت که باز هم برخی جوانان از گرفتن وام بانکی نیز محروم هستند.

وی از مدیران شهرستانی خواست تا با راه اندازی کارخانجات با تغییر کاربری جهت رونق اشتغال پویا برای جوانان تدابیر لازم را بیاندیشند و از جذب جوانان به شغل های کاذب جلوگیری کنند.

علی ای حال، دست فروشی در عالم اقتصاد هیچ زمانی جزو یک شغل به عنوان تامین کننده مخارج یک خانوار محسوب نمی شود، مگر اینکه جزء شغل دوم ویا منبع درآمد دومی برای شخص دست فروش باشد و جدا از این جنبه ای  خاص و خوشایند از لحاظ مادی واقتصادی برای فروشنده در بر نخواهد داشت.

شغل کاذب دستفروشی با درآمدی کم و جیبی نیمه خالی برای فروشنده رقم می خورد، اما به ناچارافرادرا به سوی خود فرا می خواند و اولین وتنهاترین شغلیست که  می تواند مرهمی بر درد بیکاری اقشار مختلف جامعه باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۹۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد

ایسنا/مازندران فرمانده سپاه نوشهربا بیان اینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و با ارزش را بگیرد،گفت: یکی از جاهایی که دشمن به شدت مورد حجمه قرار داده فرهنگ کارو کارگری است و ما باید فرهنگ کار و تلاش را نهادینه کنیم و موردی که ما در حال حاضر در آن ضعف داریم این است که در برخی جاها که نیاز به کارگر است با کمبود مواجه هستیم.

سرهنگ مهرداد ابراهیم پور در آیین تجلیل از کارگران و کارفرمایان نمونه شهرستان نوشهر که در فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه این مراسم به پاس قدردانی از زحمات قشر زحمتکش کارگر است،اظهار کرد: نقش کارگران در پیدایش انقلاب اسلامی و پیروزی آن بی بدیل است و انقلاب ما تنها انقلابی بود که همه اقشار از جمله کارگران در آن نقش آفرینی کردند.

وی با اشاره به حضور غیرتمندانه کارگران بعد از پیروزی انقلاب و بخصوص در هشت سال دفاع مقدس ،افزود: کارگران هم در دفاع مقدس شرکت کردند و هم به عنوان پشتیبان جبهه حق علیه باطل کارهای بزرگی انجام دادند که برگ زرینی در دفتر پرافتخار انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به آغاز تحریم ها از همان روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در همان دورانی که حتی به ما سیم خاردار نمی‌دادند فرصت‌هایی از دل تهدیدها به وجود آمد که نشانه خلاقیت جامعه کارگری در دوران هشت سال دفاع مقدس تحت شدیدترین تحریم ها بود.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر به ادامه نقش آفرینی جامعه کارگری در حال حاضر اشاره کرد و یادآور شد: الان در جنگ اقتصادی هستیم و این جنگ به یک جنگ ترکیبی تبدیل شده است و دشمنان سر مسائل اقتصادی با ما سرجنگ دارند.

سرهنگ ابراهیم‌پور خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال است که موضوعات اقتصادی را شعار سال انتخاب می نمایند که بخشی مهمی از آن تولید و مشارکت است که رکن اصلی آن کارگران هستند.

وی با تاکید براینکه کارگران ما باید فکر راهبردی و خلاقانه داشته باشند که بسیار مهم است،متذکر شد:این فضا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوجود آمد و کسانی را داشتیم که در حوزه دفاع مقدس در ساخت تجهیزات و موتورهای جت به ما کمک کردند.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر ادامه داد: مهم نیست که ما در چه جایگاهی کار می کنیم  مهم این است که در آن جایگاهی که کار انجام می‌دهید آنجا را مرکز عالَم بدانید.

سرهنگ ابراهیم‌پوربا اشاره به حضور خلاقانه کارگران در عرصه های مختلف،تاکید کرد:در این جنگ اقتصادی نقش تک تک کارگران به عنوان افسران و فرماندهان جهاد اقتصادی نقش مهمی است.

فرمانده سپاه نوشهر با تاکید براینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و باارزش را بگیرد،گفت:تا می توانیم باید این فرهنگ را در بین نسلهای جدید نهادینه کنیم.

سرهنگ ابراهیم‌پور تصریح کرد: استقلال اقتصادی از جمله دستاوردهای مهم جامعه کارگری است که کارگران رکن مهم رشد اقتصادی هستند و بنابراین نیاز است خود را به علوم روز دنیا مجهز کنند.

در ادامه آدینه حسین عمویی رئیس اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی نوشهربا اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اهمیت کارو کارگر،گفت: به فرموده امام راحل«حیات کشور مدیون کار و کارگر است» و مقام معظم رهبری نیز در آخرین دیدار با کارگران کشور درپنجم اردیبهشت سال جاری به مسئولان تاکید نمودند «حال کارگرخوب باشد،حال کشورخوب می شود» و این امر خود موید اهمیت بالای این قشر عظیم است.

وی افزود:شهرستان نوشهر با داشتن واحدهای تولیدی، صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اتحادیه‌ها یکی از شهرستان‌های مهم در حوزه تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان مازندران است.

رئیس اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد:طی سال گذشته با برگزاری مستمر کارگروه اشتغال و با همکاری دستگاه‌های اجرایی شهرستان ۲ هزار و ۶۱۱ نفر اشتغال در سامانه رصد با درصد تحقق ۱۳۹ درصد ثبت شد.

عمویی از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در بخش مقرری بگیران نگاه ما بازگشت به کار است که با اشتغال مجدد ۷۹ نفر و ۴۷ نفر آموزش در مراکز فنی و حرفه‌ای، در حال حاضر ۳۱۴ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری این شهرستان هستند.

وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که یکی از وظایف مهم این اداره ارتقا آموزش و ایمنی است با ایجاد کارگروه ایمنی شهرستان، در حال حاضر این شهرستان پایلوت این طرح در استان مازندران است.

عمویی تاکید کرد:در راستای تحقق شعار امسال در جهت جهش تولید با مشارکت کارگران پرتلاش شهرستان گام‌های موثری برخواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • تکمیل عملیات اجرای روکش آسفالت خیابان‌های شهید هاشمی‌نژاد و شهدا
  • شهروندان تونسی و لبنانی در حمایت از غزه به خیابان‌ها آمدند
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است