Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با پیشنهاد فرمانده نهاجا و تصویب فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان «حمید واحدی» به سمت جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش و امیر سرتیپ دوم خلبان «مهدی هادیان» به سمت معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شدند. به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با پیشنهاد امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» فرمانده نهاجا و تصویب امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ دوم خلبان «حمید واحدی» به سمت جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش و امیر سرتیپ دوم خلبان «مهدی هادیان» به سمت معاون هماهنگ‌کننده این نیرو منصوب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در ادامه شرح مختصری از سوابق و مسئولیت‌های امیر «مهدی هادیان» معاون هماهنگ کننده جدید نهاجا را می‌خوانید.

سرتیپ دوم خلبان ستاد «مهدی هادیان» متولد ۱۱ دی‌ماه ۱۳۴۴ است. اصالتی طالقانی دارد و به‌دنیا آمده منطقه «هشتگرد» استان البرز است. او در سال ۱۳۵۶ همراه با خانواده ساکن کرج شد و تا امروز نیز در این شهر زندگی می‌کند.

پس از پیروزی انقلاب و هنگامی که مقطع دبیرستان را به اتمام رساند، در خرداد ۱۳۶۴ و در اثنای جنگ تحمیلی ارتش بعث علیه ایران، با هدف اینکه یک خلیان شکاری شود وارد «دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران» شد و به مدت ۳ سال در این دانشکده، دوره‌های تخصصی را با موفقیت طی می‌کند.

ورود او به گردان‌های عملیاتی نیروی هوایی مصادف می‌شود با تصویب قطعنامه ۵۹۸ و به همین دلیل توفیق رزمندگی در دفاع مقدس را پیدا نمی‌کند. به پایگاه هوایی برادران شهید «دل‌حامد» در کنارک چابهار می‌رود و پس از آن به یگان‌های عملیاتی پایگاه هوایی بوشهر که بعد‌ها به «پایگاه هوایی شهید یاسینی» تغییر نام داد، وارد می‌شود.

از سال ۱۳۷۳ به کابین جلوی هواپیمای «اف ۴» می‌آید و تا سال ۱۳۸۸ با درجه «ستوان یکم» به‌عنوان «معلم خلبان هواپیمای اف ۴» انجام وظیفه می‌کند. در طول این سال‌ها، مأموریت‌های مختلف عملیاتی و همچنین مأموریت‌های بسیاری با محوریت «پرواز‌های آموزشی» انجام می‌دهد و در مانور‌ها و رزمایش‌ها و پرواز‌های عملیاتی و تاکتیکی حضوری جدی دارد.  
«افسر عادی گردان پروازی»، «افسر عملیاتی گردان پروازی»، «فرمانده گردان آموزشی»، «جانشین عملیات»، «رئیس یکنواختی پایگاه»، «معاون عملیات پایگاه شهید نوژه همدان»، «سرپرست پایگاه شهید نوژه» بخشی از مسئولیت‌های او از سال ۷۳ تا ۸۸ است.   امیر هادیان در سال ۸۸ به‌عنوان فرمانده پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر، مجدداً به بوشهر بازمی‌گردد و به مدت ۶ سال این مسئولیت را بر عهده می‌گیرد.

امیر هادیان از سال ۹۴ تا نیمه شهریور ۱۳۹۷ مسئولیت فرماندهی دانشگاه هوایی شهید ستاری نیروی هوایی ارتش را بر عهده داشت. او در طول خدمت ۳۲ ساله‌اش در ارتش، از محضر شهدایی همچون شهید یاسینی، شهید صیاد شیرازی، شهید بابایی، شهید اردستانی، شهید ستاری و ... تلمّذ کرده است.

مشروح گفت‌وگوی تفصیلی میزان با امیر هادیان

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد

ارتش رژیم اشغالگر روز سه‌شنبه اعلام کرد: «نیروی هوایی در ماه‌های آینده به طور کامل سامانه دفاع موشکی پاتریوت آمریکایی را کنار گذاشته و سامانه‌های پیشرفته‌تری را جایگزین آن خواهد کرد.»

به گزارش ایسنا، روزنامه «تایمز رژیم صهیونیستی» به نقل از بیانیه‌ای در وبگاه ارتش اشغالگر نوشت: «سیستم پاتریوت که در نیروی هوایی اسرائیل با نام "یاهالوم" (کلمه عبری به معنای «الماس») شناخته می‌شود، ظرف ۲ ماه برای همیشه از رده خارج می‌شود.»

فرمانده تیپ ۱۳۸ نیروی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی که سیستم پاتریوت را اداره می‌کند، گفت: «در حال حاضر در حال کاهش تعداد آتشبارها تا زمان خاموش کردن کل سامانه هستیم.»

در فوریه گذشته، فرماندهی نیروی هوایی اشغالگران گزارش داد که در حال توقف فعالیت چندین آتشبار پاتریوت است و اعضای نیروی هوایی به جای آن آموزش کار با سیستم «گنبد آهنین» را می‌گذرانند.

سامانه پاتریوت ساخت آمریکا برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ در جنگ اول خلیج فارس برای رهگیری موشک‌های «اسکاد» در اراضی اشغالی مستقر شد، اما اولین استفاده واقعی از آن در سال ۲۰۱۴ برای رهگیری پهپاد حماس بود.

در طول دهه گذشته، طبق گفته ارتش اشغالگر، این سامانه تنها ۱۰ هدف را رهگیری کرده و موشک رهگیر همیشه در برابر چالش نبوده است، به طوریکه در طول سال‌ها نتوانست اهداف زیادی را ساقط کند.

رژیم صهیونیستی چندین سامانه موشکی دفاع هوایی از جمله «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» دارد.

این بیانیه ارتش اشغالگر ۲ هفته پس از آن منتشر شد که سیستم دفاع هوایی اسرائیل در معرض بزرگترین آزمایش تاریخ خود یعنی حملات مستقیم ایران به اراضی اشغالی با صدها موشک و پهپاد قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • ارتش ایران در اوج آمادگی و اقتدار است
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد