Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: مخاطبان امروز سینمای کودک و نوجوان تفاوت زیادی با مخاطبان ۴۰ سال پیش دارند، در نتیجه باید فعالیت ها و برنامه ریزی های متفاوتی برای این نسل انجام گیرد و جهت گیری نسل جدید ارزیابی شود. سینمای امروز حرف های جدیدتر و بهتری برای جهان دارد.

به گزارش ایمنا و به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، نشست معرفی کتاب «فانوس خیال؛ ظرفیت ها و چالش ها»  نوشته جمعی از منتقدان سینما با حضور علیرضا رضا داد، دبیر جشنواره، احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و جعفر گودرزی نایب رییس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، طهماسب صلح جو  و رضا درستکار منتقدان سینما امروز(چهارشنبه) در سالن چارسوق پردیس سینمایی چهارباغ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسجدجامعی: سینمای امروز ایران حرف های جدیدتر و بهتری برای جهان دارد

احمد مسجد جامعی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در این آیین اظهار کرد: مخاطبانی که در حال حاضر در سینمای کودک و نوجوان با آن ها مواجه هستیم، تفاوت زیادی با مخاطبان چهل سال پیش دارند. این نسل قبل از سنین ورود به مدرسه اطلاعات کاملی درباره هنرهای مختلف همچون نقاشی، موسیقی، سینما و... دارند. در نتیجه باید فعالیت ها و برنامه ریزی های متفاوتی برای این نسل انجام گیرد و جهت گیری نسل جدید ارزیابی شود. سینمای ما حرف های جدیدتر و بهتری برای جهان دارد.

وی ادامه داد: با توجه به عنوان مقاله های کتاب «فانوس خیال ظرفیت ها و چالش ها» متوجه می شویم که مقاله های خوبی در این کتاب گردآوری شده و می توانیم پاسخی برای سوال هایمان در این کتاب پیدا کنیم.

رضاداد: منتقدان در فراز و نشیب های سینمای کودک و نوجوان همراه بودند

علیرضا رضاداد، دبیر جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان ضمن قدردانی از تلاش های انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی در این دوره جشنواره اظهار کرد: قطعا ارائه تحلیل و اظهار نظر در رابطه با این رویداد که در چهارمین دهه برگزاری خود قرار دارد و امسال با چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی مصادف شده، توسط منتقدان سینمای ایران که در فراز و نشیب این دوران حضور داشتند، شایسته تر است.

وی افزود: یکی از درخواست های ما از انجمن منتقدان یاری رساندن در گردآوری مجموعه مقالاتی از منتقدانی است که در این حوزه سابقه دارند. خواسته دیگر از انجمن، ارزشیابی فیلم های این چهار دهه بود که خوشبختانه انجمن هر دو خواسته را پاسخ داد.

دبیر جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان عنوان کرد: امروز از کتابی تحت عنوان "فانوس خیال، ظرفیت ها و چالش ها " رونمایی می شود، همچنین نامزدهای نظرخواهی ۴۰ سال سینمای کودک و نوجوان بعد از انقلاب اعلام شدند و فیلم های منتخب در جشن منتقدان که به زودی زمان برگزاری آن اعلام خواهد شد، معرفی می شوند.

تابش: مسئولیت ما در عصر حاضر نسبت به کودکان و نوجوانان سنگین تر است

علیرضا تابش، مدیر بنیاد سینمایی فارابی اظهار کرد: به بهانه گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، منتقدان سینما تلاش هایی کرده اند که ثمره آن را امروز در قالب یک کتاب می بینیم. گذشت زمان ما را به تامل وا می دارد تا همانطور که توانستیم به فهم جدیدی از مخاطبان سینما برسیم، باید رویش جدیدی در نسل سینماگران ایرانی به خصوص فعالان عرصه سینمای کودک و نوجوان شکل بگیرد و مفهوم جدیدی از این نسل به ویژه در حوزه تکنولوژِی های نوین و انیمیشن حاصل شود.

وی افزود: پرسش هایی که در این کتاب به آن ها پاسخ داده شده و اتفاقاتی که در این سال ها شاهد بوده ایم، مسئولان را به فکر وا می دارد که نسل جدیدی وارد عرصه سینمای کودک و نوجوان شده اند و این مسئولیت را سنگین تر می کند. امیدوارم این جلسات و تدوین اینگونه کتاب ها و پاسخگویی ها تداوم داشته باشد تا به ارتقاء سینمای کودک و نوجوان کمک شود.

صلح جو: هرآنچه ثبت و نوشته شود، ماندگارتر است

طهماسب، صلح جو منتقد سینما گفت: لازمه انجام هر کاری عشق داشتن به آن است، اگر عشق و علاقه در کار نباشد ثمره خوبی از آن کسب نمی شود در طول تاریخ مدیرانی در ذهن ما ماندگار شدند که به غیر از فوت و فن مدیریت به کارشان عشق می ورزیدند.

این منتقد ادامه داد: در حال حاضر با بحران کاغذ روبه رو هستیم با این حال نوشته ای که در کاغذ ثبت می شود، ماندگار است. همانطور که شاهنامه و مثنوی با امکانات اولیه تهیه شدند و به دست ما رسیدند، متنی که با عشق  نوشته می شود، باقی می ماند.

صلح جو افزود: معمولا در گویش ها به دنبال پرسشی برای سوال ها بوده ایم و این پاسخ است که بحث را کامل می کند. سینما هم همین گونه است. هر فیلم باید توانایی ارتباط برقرار کردن با مخاطبانش را داشته باشد. کتاب "فانوس خیال، ظرفیت ها و چالش ها" هم باید بتواند با مخاطبانش رابطه برقرار کند و به دست تمام سینماگران برسد.

همچنین جعفر گودرزی، گردآورنده این مقالات گفت: کتاب در حدود ۱۰ تا ۱۲ روز به دبیرخانه جشنواره تحویل داده شد، با این حال مقالات توسط نسل قدیم و جدید منتقدان سینما تهیه شد. ما سعی کردیم در این کتاب به سر فصل هایی برسیم که با خواندنش به جواب سوال هایمان برسیم و منفعتی برای سینماگران حاصل شود.

به گزارش ایمنا، نویسندگان این کتاب منوچهر اکبر لو، با سر فصل  "بحث مدخلی بر دلبستگی در سینمای کودک و نوجوان" ، نیما حسنی نسب با سر فصل "بلوغ زودرس در هفت پرده"، رضا درستکار با سر فصل "سینمای کودک در ایران"، خسرو دهقان با سر فصل "سینمای کودک برای کودک یا درباره کودک" ، پوریا ذوالفقاری با سر فصل "سینمای کودک ادبیات کودک"، شاهین شجری کهن با سر فصل "سینمای کودک در چنبره رکودی که قاعدتا نباید اتفاق می افتاد"، سید رضا صائمی با سر فصل  "فهم کودک جدید پاشنه آشیل سینمای کودک"، طهماسب صلح جو با سر فصل "ارزش فانتزی در سینمای کودک و نوجوان"، جواد طوسی با سر فصل "تاریخ نگاری سینمای کودک و نوجوان" و جعفر گودرزی با سر فصل "مکاشفه در باب سینمای نوجوان" هستند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جشنواره اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد

به گزارش خبرنگار مهر، پریان نظام زاده عضو و لیدر تیم سفیر هوش مصنوعی ایران ساخته(رساله تحقیقاتی دانشگاه تهران) در مسابقات بین المللی کشور ترکیه شرکت کرد و صاحب مدال طلا و اخذ اولین جایزه ویژه مسابقات از طرف سازمان اختراعات کشور ترکیه شد.

این دوره مسابقات با شرکت بیش از ۲۰۰ تیم از سرتاسر جهان در مرکز تجارت و فناوری های استانبول با حضور رئیس سازمان اختراعات کشور ترکیه، رئیس سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان، نمایندگان سفیر جمهوری اسلامی ایران و ... در کشور ترکیه برگزارشد.

تیم جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات به لیدری دکتر سید احمدرضا افشاری دانشمند هوش مصنوعی ایران و جهان حضور داشت که بار دیگر پرچم هوش و ذکاوت این دانشمند در پرورش دانشمندان نوجوانان این مرز و بوم در هماورد و قله‌ای دیگر از جهان برافراشته شد.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود.

این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی، قطر، هند، هلند، فرانسه و اسپانیا به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی و ... بود.

در این دوره از مسابقات که ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به پنج طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

کد خبر 6093905

دیگر خبرها

  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد