Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري مرکزي گفت: 120 هزار ميليارد ريال منابع مالي به منظور حمايت از صنايع به استان مرکزي ابلاغ شده است.

به گزارش ايرنا، «محمود نعمتي» روز چهارشنبه در نشست تخصصي ماشين سازي اراک در گروه هاي توليدي ديگ هاي بخار و متالورژي در شهرک صنعتي شماره يک اراک، افزود: اين ميزان تسهيلات در قالب سايت بهين ياب در اختيار واحدهاي صنعتي استان قرار داده مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: تسهيلات مذکور با هدف کمک اضطراري به واحدهاي بزرگ صنعتي استان با توجه به شرايط اقتصادي موجود ابلاغ شده است.
مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري مرکزي توضيح داد: هدف اين است که در شرايط اقتصادي کنوني تهديدها به فرصت تبديل شود و با مديريت مناسب و کمترين زيان از اين مرحله گذر شود.
نعمتي گفت: واحدهاي صنعتي بزرگ استان مي توانند نيازها و مواد اوليه صنايع زيردستي و مکمل را تامين و از آسيب به صنايع کوچک جلوگيري کنند.
وي افزود: مجموعه مديريتي استان کوشيده است تا با رايزني، پيگيري و اقدامات به موقع از بروز مشکلات در واحدهاي صنعتي بزرگ و کوچک جلوگيري کند.
مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري مرکزي عنوان کرد: وضعيت فعلي صنايع استان از جمله آذرآب، واگن سازي و هپکو با تلاش مديريت استان مطلوب است و روند توليددر کارگاه هاي اين صنايع مطلوب ارزيابي مي شود.
عضو هيات مديره ماشين سازي اراک نيز گفت: شرايط اقتصادي کنوني ميدان مبارزه اي است که بايد با مديريت و دراين آسيب هايش را به حداقل رساند.
«سعيد ميثمي» افزود: نوسان نرخ ارز، کمبود مواد اوليه، تحريم ها و قوانين دست و پاگير از موضوعاتي است که صنايع کشور امروز با آن دست و پنجه نرم مي کنند و غلبه بر اين چالش ها به همگرايي و برنامه ريزي دقيق نياز دارد.
وي اظهار داشت: ماشين سازي اراک براي عمل به تعهدات کاري نياز دارد که به کمبود نقدينگي غلبه کند.
عضو هيات مديره ماشين سازي اراک گفت: اين واحد مادر تخصصي در 2 دهه فعاليت تلاش کرده است با برون سپاري به فعاليت توليدي خود شتاب دهد.
در اين برنامه نشست تخصصي مديران گروه هاي توليدي ديگ بخار و متالورژي به صورت مجزا براي شرکت کنندگان برگزار شد.
شرکت ماشين سازي اراک ( سهامي عام) در سال 1346در زميني به مساحت 134 هکتار در شهر اراک تاسيس شد و در سال 1350 به عنوان نخستين صنعت سنگين کشور به بهره برداري رسيد.
اين شرکت در حوزه ساخت تجهيزات نفتي، مخازن بزرگ، سازه هاي فلزي، بويلرهاي حرارتي، گلوله هاي سنگين فلزي، انواع پل، دکل ها و توليد شيرهاي تخصصي فعاليت دارد.
6991/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۵۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد

وحید آشتیانی ضمن اشاره به لزوم ارتقاء ایمنی شهرک‌های صنعتی میزبان صنایع کوچک و بزرگ در قم گفت: شهرک شکوهیه از جمله مناطق مهم صنعتی استان قم به شمار می‌رود که واحد‌های تولیدی متعددی در رسته‌های مختلف را میزبانی می‌کند به همین دلیل این شهرک نیازمند زیرساخت‌های ایمنی با استاندارد‌های بالای جهانی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم افزود: هم اینک شهرک شکوهیه دارای ۲ ایستگاه آتش‌نشانی با هشت دستگاه ماشین بوده و در هر لحظه شبانه‌روز، آماده خدمت‌رسانی به واحد‌های صنعتی است.

آشتیانی عنوان کرد: همچنین با توجه به احتمال بروز حریق‌های سنگین در شهرک شکوهیه، مخازن آب این خودرو‌ها نیز متناسب با موارد صنعتی و دارای گنجایش ۱۱ هزار لیتر آب هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم با بیان اینکه به روز رسانی و ارتقا کمی و کیفی این ایستگاه‌ها در دستور کار شرکت قرار دارد گفت: ماشین‌های خریداری شده مجهز به مدرن‌ترین و قوی‌ترین پمپ‌های آب‌پاش روز دنیا بوده و تجهیزات مربوط به اطفاء حریق‌های صنعتی شامل مانیتور و فریزر‌های بنزینی در آنها تعبیه شده‌است.

آشتیانی تاکید کرد: وجود این سه دستگاه ماشین آتش نشانی باعث می‌شود اطفا حریق در شهرک صنعتی شکوهیه به‌سرعت انجام پذیرد و از توسعه آتش سوزی بسمت واحد‌های مجاور جلوگیری شود.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

شهرک‌های صنعتی قم به دلایل مختلف همچون داشتن امکانات مناسب برای ایجاد واحد تولیدی، نزدیکی به پایتخت و بازار‌های بزرگ ایران و نیز دسترسی به شاهراه‌های ارتباطی کشور همواره مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی است و به همین دلیل توسعه زیرساخت‌ها در این شهرک‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است.

شهرک صنعتی شکوهیه قم مهمترین کانون انجام فعالیت‌های صنعتی و تولیدی در این استان است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مرکز و قلب کشور، بسیاری از صنعتگران و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت اقتصادی در آن هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی