Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نجفی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از ساختمان مرکز آموزشی شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان این شهرستان افزود: در کل کشور 64 پردیس و 32 مرکز آموزش فرهنگیان وجود دارد که اکثر آنها دارای بیش از 40 سال قدمت هستند و نگاه ویژه در راستای بهسازی این مراکز در بودجه سال 98 ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با توجه به 24 هزار دانشجویی که در سال جاری در دانشگاه فرهنگیان مورد آموزش قرار خواهند گرفت، نقش این مراکز را نمی توان در آموزش فرهنگیان نادیده گرفت.
معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ضروری است که دانشگاه فرهنگیان یک دفتر فنی عمرانی داشته باشد تا بتواند نسبت به بهبود فضای آموزشی خود سیاستگذاری های لازم را انجام دهد.
به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی مدیریت استانی دانشگاه فرهنگیان گلستان نیز در این بازدید گفت: کمبود هیئت علمی و نداشتن ردیف اعتبار عمرانی دو مشکل عمده واحد دانشگاهی شهید بهشتی گنبدکاووس به عنوان مرکز آموزش دانشگاه فرهنگیان است.
نبی اله رجنی افزود: بر همین اساس، تنها اعتبار در زمینه تملک دارایی از طریق فصل یک این موضوع برای تعمیرات اختصاص می یابد که با توجه به فضای دانشگاه فرهنگیان شهرستان گنبدکاووس که قدمتی حدود 80 سال دارد، تعمیر و بهسازی رافع نیازهای این مرکز نیست و نیاز به تامین بودجه از طریق ردیف اعتبارات عمرانی دارد.
وی افزود: در استان گلستان به دلیل مسافت زیاد بین مرکز تا شرق استان، دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی گنبدکاووس پذیرای دانشجویان از نقاط دور استان نیز می باشد و به همین دلیل یافتن راهکاری برای رفع مشکلات این مرکز از اولویت خاصی برخوردار است.
وی با اشاره به احداث پردیس آیت الله خامنه ای در گرگان گفت: در شهرستان گرگان 4/5 هکتار زمین برای احداث مرکز آموزش فرهنگیان به نام پردیس آیت اله خامنه ای در نظر گرفته شده است که کارهای ابتدایی آن انجام شده و جزو 10 پردیس دانشگاهی کشور است که مقرر شده در بودجه آتی، اعتبار عمرانی آن اختصاص یابد.
به گزارش ایرنا، اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و هیات همراه روز چهارشنبه وارد استان گلستان شده و در نخستین روز از سفر خود با حضور در شهرستان گنبدکاوس در شرق این استان از مراکز آموزش عالی و فنی و حرفه ای این شهرستان بازدید و نشست هایی را به منظور بررسی مشکلات این واحدها برگزار کردند.
9433/1860
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت آموزش و تحقیقات مجلس آیت الله خامنه ای تملک دارایی شهید بهشتی وزیر آموزش و پرورش رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۸۷۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • برگزاری دوره آموزشی تربیتی معراج در فرخ شهر
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • رییس سازمان سنجش آموزش کشور: نمرات سال گذشته کنکوری‌ها همچنان معتبر است/ انتشار کارنامه اولیه در مرداد
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند