Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه ترویج قانون‌مداری را وظایف مهم روحانیت است گفت: ترویج قانون‌مداری وظیفه مهم روحانیت است. ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام و المسلمین هادی صادقی در همایش تبلیغ محرم که ظهر امروز در سالن همایش‌های مدرسه دارالشفا برگزار شد، اظهار داشت: طلاب و روحانیت در قبال تربیت دینی و معنوی مردم وظایف سنگینی به عهده‌دارند و باید نسبت به اولویت‌بندی‌های موضوعات خود در امر تبلیغ توجه ویژه‌ای داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سکولاریسم، مورد تأیید فرهنگ اسلامی نیست افزود: در جامعه اسلامی دین باید در تمام ابعاد زندگی اجتماعی سیاسی و فردی انسان‌ها تأثیرگذار باشد و به همین دلیل یک روحانی که مبلغ دین بوده نمی‌تواند در فعالیت‌های خود تنها به ابعاد فردی یا اجتماعی و یا سیاسی توجه کند و باید همه این ابعاد را موردنظر داشته باشد.

معاون فرهنگی قوه قضائیه ابراز کرد: هماهنگونه که پیامبر اکرم(ص) هم بشارت‌دهنده و هم انذار دهنده بودند روحانیت نیز باید هم از وعده‌های رحمانی خداوند متعال و هم از عقوبات الهی سخن بگویند، اگر تنها بخشی از روایات به مردم بیان شود تصور ناقصی از اسلام در جامعه ایجادشده و تحریف دین را به دنبال خواهد داشت.

صادقی با بیان اینکه ریشه بسیاری از مشکلات ما عدم توجه کافی به قانون است تصریح کرد: قانون مسیر حرکت اجتماعی ما را تبیین کرده است و باید برای ترویج فرهنگ قانون‌گرایی میان جوانان و نسل‌های آینده بکوشیم، اگر قانون‌گریزی در جامعه ترویج پیدا کرد نظم موجود در جامعه مختل شده و هرج‌ومرج ایجاد می‌شود.

وی به تبیین انواع قانون‌گریزی موجود در جامعه پرداخت و تشریح کرد: مسائلی مانند قانون‌گریزی با اکراه، قانون‌گریزی با پرستیژ، قانون‌گریزی با توجیه، قانون‌گریزی وقیحانه و قانون ستیزی نرم و سخت از آسیب‌های مهمی است که امروز جامعه ما را تهدید می‌کند.

صادقی با تأکید بر اینکه باید ضمانت درونی قانون‌مداری در دل‌های افراد جامعه ایجاد شود بیان کرد: ضمانت بیرونی و نظارت عوامل قانون تنها تا حدی می‌تواند تأثیر داشته باشد و افراد قانون‌گریز می‌توانند راه فرار از قانون و دور زدن آن را پیدا کنند.

وی با بیان اینکه یکی از عوامل قانون‌گریزی در جامعه اشتباه بودن و سخت‌‌گیری نابجای برخی قوانین در کشور است گفت: به‌عنوان‌مثال برای فعالیت در عرصه تولید باید حدود 300 امضا گرفته شود، درحالی‌که باید قوانین مرتبط با عرصه تولید تسهیل شود تا سرمایه‌گذاران به‌جای هزینه کردن در تولید به دلالی روی نیاورند.

معاون فرهنگی قوه قضائیه ابراز کرد: قوه قضائیه در حد توان خود به پرونده‌های قضائی رسیدگی می‌کند اما مشکل تعداد بالای پرونده‌ها در قوه قضائیه باید با گسترش قانون‌مداری و ترویج روحیه گذشت در میان مردم حل شود.

صادقی در پایان خاطرنشان کرد: دو کتاب با عنوان‌های «قانون‌گرایی» و «صلح و سازش» توسط معاونت فرهنگی قوه قضائیه برای مبلغان حوزوی در ایام تبلیغی محرم تدارک دیده است تا ره‌توشه‌ای برای مبلغان حوزوی در ترویج فرهنگ قانون‌مداری باشد.

انتهای پیام/م

R7854/P1486/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۹۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله حسین ردایی عصر چهارشنبه در بازدید از اداره کل استاندارد استان البرز، استاندارد را عامل بسیار مهمی در حفظ سلامت جامعه دانست و گفت: رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه در واقع امر به معروف بوده که موجب حفظ ایمنی و سلامت شهروندان می‌شود و اجتناب از فرآورده‌های غیر استاندارد، نهی از منکر است.

منتخب مردم استان البرز در مجلس خبرگان رهبری ضمن قدردانی از اقدامات جهادی مدیرکل استاندارد البرز و همچنین تبریک موفقیت اخیر سازمان ملی استاندارد ایران در ارزیابی هم ترازی، خواستار اهتمام جامعه و مسؤولان استان البرز به رعایت الزامات استاندارد و تهیه و خریداری محصولات ایرانی شد.

محمد آئینی، مدیرکل استاندارد استان البرز نیز در این دیدار ضمن تبیین شرح فعالیت‌های سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد: استاندارد سازی، اندازه شناسی، تأیید صلاحیت و ارزیابی انطباق چهار محوری هستند که سازمان ملی استاندارد در زمینه آنها فعالیت می‌کند.

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های بی دریغ دولت سیزدهم و رئیس سازمان گفت: به فضل الهی در این مدت کوتاه جایگاه استانداردی جمهوری اسلامی از رده بیست و ششم دنیا به رده بیستم صعود کرده و اکنون ایران ریاست کمیسیون کشاورزی اسمیک را بر عهده گرفته است.

مدیرکل استاندارد استان البرز ضمن تبریک ظفر غرورآفرین دفاع مسلم عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران، پیروزی مرکز ملی تأیید صلاحیت سازمان ملی استاندارد ایران را در این ارزیابی بین المللی نیز به ملت بزرگ ایران و همه ذی نفعان تبریک گفت.

آئینی با بیان اینکه به لطف الهی این موفقیت پس از گذشت سه دهه با تلاش همه همکاران خدوم در مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران به وقوع پیوسته است، اظهار کرد: این فجر فنی نه تنها زمینه ساز جهش تولید خواهد شد بلکه در تقویت اقتصاد نیز نقش تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل استاندارد استان البرز در پایان گزارشی از عملکرد اداره متبوع خود ارائه و خاطرنشان کرد: به عنوان مدعی العموم کیفیت حافظ تولید باکیفیت هستیم و به تلاش‌های شبانه روزی خود در این راه ادامه خواهیم داد.

کد خبر 6094707

دیگر خبرها

  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی