Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در نشست کارگروه اشتغال و کارآفرینی منطقه آزاد انزلی با تقدیر از اقدامات انجام شده در تصویب تسهیلات برای طرح های اشتغالزای گردشگری و تولیدی بر لزوم تسریع در تودیع ۳۰۰ میلیارد ریال وام تصویب شده فعالین اقتصادی این منطقه تأکید کرد.

به گزارش گروه استان های قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، همزمان با هفته تعاون، کارگروه اشتغال و کارآفرینی این منطقه به منظور بررسی جزئیات نحوه اعطای تسهیلات طرح تکاپو در قالب اشتغال روستای و اشتغال فراگیر و پیگیری مصوبات مربوط به طرح های سرمایه گذاری این منطقه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان در این نشست با تقدیر از اقدامات انجام شده در تصویب تسهیلات برای طرح های اشتغالزای گردشگری و تولیدی بر لزوم تسریع در تودیع ۳۰۰ میلیارد ریال وام تصویب شده فعالین اقتصادی این منطقه تأکید کرد و اولویت سازمان متبوع خود را بررسی و تصویب طرح های سرمایه گذاری با میزان اشتغالزایی بالا اعلام کرد و افزود: با رصد وام های تودیع شده می توان از صحت هزینه کرد آن وام ها در حوزه درخواستی نیز اطمینان خاطر ایجاد کردتا ثمره اجرایی شدن طرح های پیشنهادی نمود بیشتری داشته باشد.

رضا مسرور با تاکید بر لزوم تسریع در بررسی و ارائه تسهیلات بانکی به طرح های پیشنهاد شده اظهارداشت : تسریع در فرایند پرداخت تسهیلات پس از بررسی های مختلف و لحاظ نمودن شاخص های مورد نظر نظام بانکی کشور، و تصویب این طرح ها در کارگروه های بانک های عامل ،به متقاضیان در چهارچوب قوانین ضروری است .

عباس علیزاده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گزارشی از عملکرد اداره کل متبوع خود ارائه نمود و آمادگی شرکت های تعاونی استان برای حضور در حوزه های مرتبط با بازرگانی و تجاری منطقه آزاد انزلی را اعلام کرد.

در ابتدای جلسه سید مجتبی حسینی نسب سرپرست واحد کار و اشتغال سازمان گزارشی از عملکرد طرح مزبور در سطح منطقه ارائه کرد و در ادامه این جلسه دکتر حسین متقی طلب کارگزار طرح ملی تکاپو در استان به بیان آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات در سطح استان و منطقه اشاره و منطقه آزاد انزلی را از دستگاه های برتر استان در حوزه طرح تکاپو اعلام کرد

بنا بر این گزارش در منطقه آزاد انزلی؛ تعداد ۹ طرح به ارزش تقریبی ۱۰۰ میلیارد ریال در قالب اشتغال فراگیر و ۵۱ طرح با ارزش تقریبی۲۶۰ میلیارد ریال در قالب اشتغال روستایی در کمیته های فنی مورد بررسی قرار گرفته و جمعاً تاکنون۳۰۰ میلیارد ریال به جهت پرداخت تسهیلات به بانک های عامل ارجاع شده است و بانک های پست بانک و توسعه تعاون، پیش از ۵۰ درصد تسهیلات معرفی شده در طرح تکاپو در منطقه را به خود اختصاص داده اند.

گفتنی است بیش از ۶۷ درصد طرح های معرفی شده به بانک های عامل در منطقه در حوزه گردشگری بوده که در صورت تأمین اعتبارات، برای بیش از ۲۶۰ نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال خواهد شد. در حال حاضر تعداد ۷ واحد تولیدی جهت دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند.

لازم بذکر است سازمان منطقه آزاد انزلی در راستای اجرای ماده ۵ تصویب نامه کارگروه منتخب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، مبنی بر ارائه تسهیلات به طرحــهای اشتغالزای متناسب با رسته های از پیش تعیین شده برنامه اشتغال فراگیر از منابع بانک های عامل منتخب در جهت حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی اقدام و از ابتدای سال جاری این سازمان با برگزاری جلسات مختلف، صاحبان صنایع و سرمایه گذاران منطقه، انجمن های اقتصادی و دهیاری های منطقه را با طرح مذکور آشنا کرده است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تسهیلات منطقه آزاد انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۵۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد

بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰ مورخ ۲۹‏‏/۰۹‏‏/۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه امسال عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی
- امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار
- معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
- امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه مورخ ۲۶/۱/۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزار‌های تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!