Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@02:41:10 GMT

417 متخلف حوزه شکار و صید در خراسان رضوی دستگیر شده اند

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۱۰۳۶۰

417 متخلف حوزه شکار و صید در خراسان رضوی دستگیر شده اند

تورج همتی روز جمعه در حاشیه نشست با سمن های حامی محیط زیست نیشابور طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تخلفات حوزه پسماندهای پزشکی، فاضلاب های صنعتی و شهری رتبه های بعدی تخلفات زیست محیطی استان را دارند.
وی اظهار داشت: در حوزه پسماندهای پزشکی 2 پرونده در مجموع با 2328 پزشک، مطب و درمانگاه متخلف در مشهد به دادستانی ارسال شده ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: 75 پرونده تخلف نیز در حوزه صنعت و خدمات تشکیل شده و حدود 80 متخلف در این ارتباط تحت پیگرد هستند.
همتی افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از یک هزار و 500 فقره پایش واحدهای صنعتی، زباله گاههای شهری و روستایی و پسماندهای عمرانی، بیمارستانها و مراکز درمانی، کشتارگاههای دام و طیور و مراکز خدماتی توسط مامورین این اداره کل صورت گرفته که نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجه داشته است.
وی اظهار داشت: بودجه امسال این اداره در بخش های جاری و عمرانی نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش داشته و به 200 میلیارد ریال رسیده و حقوق محیط بانان قراردادی نیز به رغم کمبود اعتبارات با موافقت دولت 25 درصد افزوده شده است.
وی گفت: اعتبارات مربوط به کاهش انواع آلاینده ها بیش از پنج برابر سال قبل می باشد و در این حوزه برنامه نرم افزاری خاصی به صورت مکانیزه و با روش های نوین پایشی در دستور کار محیط زیست استان قرار دارد که طی نیمه دوم امسال عملیاتی می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: تعداد محیط بانان در این استان 150 نفر است که با توجه به استانداردهای جهانی که برای هر 2 هزار هکتار یک محیطبان است، با وجود 2 و نیم میلیون هکتار عرصه های طبیعی استان برای رسیدن به این استاندارد تعداد محیط بانان استان باید هشت برابر افزایش یابد.
وی اظهار داشت: رویکرد سازمان در این زمینه استفاده بیشتر از سیستم های حفاظتی و پایشی نوین است که برای بخشی از پارک ملی تندوره در نظر گرفته شده است.
وی گفت: در حال ایجاد زیرساختهای لازم در مناطق اکوتوریستی استان هستیم تا بدین ترتیب مردم بیشتر با قابلیت های طبیعت استان آشنا شوند که تاکنون 27 میلیارد ریال در این زمینه در مناطق دریاچه بزنگان، پارک ملی تندوره و پارک پردیسان شاندیز هزینه شده است.
همتی افزود: 110 میلیارد ریال نیز برای تقویت این مجموعه پیش بینی شده و در تلاش هستیم مشارکت بخش خصوصی را برای توسعه فضاهای گردشگری طبیعی جلب کنیم.
وی اظهار داشت: 550 گونه پستاندار، پرنده، خزنده، ماهی، دوزیست و بی مهره در استان زیست می کند و با توجه به تلاش شبانه روزی محیط بانان استان امیدوار هستیم در سرشماری مهر ماه امسال شاهد بهبود جمعیت علف خواران و گوشت خواران استان باشیم.
وی گفت: بیش از 300 هزار نفر فعال محیط زیست در این استان در قالب سازمان های مردم نهاد با این اداره کل همکاری دارند که در این زمینه رتبه اول کشور را داریم.
همتی با اشاره به شکار 2 راس قوچ اوریال نیشابور توسط شکارچیان خارجی در ماههای گذشته افزود: مبلغی که برای مجوز این شکار دریافت شد حدود یک میلیارد و 400 میلیون ریال بود که با پیگیریهای انجام شده یک میلیارد ریال از این مبلغ به فنس کشی مناطق حفاظت شده حیدری نیشابور، استفاده از انرژی های خورشیدی، احیا و مرمت آبشخورها و سیستم های نوین حفاظتی اختصاص یافت.
شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در 127 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
9869 / 6053
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت انرژی حفاظت محیط زیست خراسان رضوی شهری و روستایی گوشت رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۰۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده گسترش همکاری‌ها در همه زمینه‌های اقتصادی و محیط زیستی با کشور جمهوری آفریقای مرکزی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی که در سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شد، با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهار داشت: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در همه حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ میلادی سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادیخواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: کشور ما در همه زمینه‌های فناوری علمی به ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌توانیم نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کنیم و در این راستا پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقاء سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمار ستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از این منطقه از قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

نیازمند واردات فناوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم

تیبولیته انگارته روبارد، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی میز در این دیدار با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه در طی سالها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهار داشت: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است ما به صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت‌های بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که پیشتر ۶ ماه بارندگی و ۶ ماه خشکی بوده تغییر یابد و ما اکنون برخی سالها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فناوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این باره از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 749489

دیگر خبرها

  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • دستگیری متخلف شکار و صید در بندرلنگه
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست