Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- فرماندار گرمسار گفت: شهرک صنعتي اين شهرستان براي فعاليت حداکثري واحدهاي توليدي و رونق اقتصادي به بيش از 160 ليتر بر ثانيه آب نياز دارد.

داريوش طاهري روز شنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: راه اندازي زيرساخت هاي سرمايه گذاري رکن اساسي در افزايش رونق اقتصادي و افزايش اشتغال در هر منطقه است که مسوولان امر با اتخاذ تدابير راهبردي براي رفع مشکل کم آبي در شهرستان گرمسار تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد: اکنون بيش از 100 ليتر بر ثانيه آب براي توليد کالا در شهرک صنعتي گرمسار از سوي آب منطقه اي سمنان تخصيص يافته است که اين مقدار آب به هيچ عنوان به نسبت واحدهاي توليدي در اين منطقه رضايت بخش نيست.
وي ادامه داد: انتقال آب از سد نمرود از طرح هاي مهم ملي براي رفع مشکل کم آبي در غرب استان سمنان به شمار مي رود که با بهره برداري از آن حجم سرمايه گذاري بخش خصوصي در بخش صنعت و معدن در گرمسار براساس ارزيابي هاي انجام شده به 2 برابر افزايش مي يابد.
فرماندار گرمسار تصريح کرد: دست کم 50 درصد واحدهاي توليدي و صنعتي استان سمنان در گرمسار فعال است که ادامه فعاليت اين واحدها در سال هاي آينده ، همکاري نهادهاي اجرايي را براي رفع مشکلات زيرساختي در نواحي و شهرک صنعتي اين شهرستان مي طلبد.
طاهري تصريح کرد: نزديکي به مرکز کشور از ظرفيت هاي بسيار مثبت واحدهاي مستقر در شهرک صنعتي گرمسار به شمار مي رود که مي توان با برنامه ريزي ، براي بازار فروش کالاهاي توليدي در اين منطقه برنامه ريزي اثربخشي داشت.
وي تصريح کرد: در 2 سال گذشته تفاهم نامه هاي سرمايه گذاري قابل توجه اي براي فعاليت بخش خصوصي در بخش هاي مختلف اقتصادي گرمسار امضا شده است که مي توان با تامين زيرساخت ها مانند راه دسترسي، آب و برق براي راه اندازي واحدهاي صنعتي و توليدي در اين شهرستان گام هاي عملياتي برداشت.
به گزارش ايرنا، بيش از 60 درصد از حدود يکهزار واحد صنعتي گرمسار و ايوانکي با چالش کمبود آب مواجه است، منابع زيرزميني گرمسار با کمبود 90 ميليون متر مکعبي آب مواجه است.
گرمسار در زمان حاضر حدود 50 درصد واحدهاي صنعتي استان سمنان را در اختيار دارد و همچنين 80 درصد توليد نمک، حدود 45 درصد توليد گچ و بيش از 90 درصد ذخاير زئوليت و سلستين استان در اين شهرستان استخراج مي شود.
ميانگين سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 ليتر در شبانه روز و در استان سمنان 160 ليتر است، در استان سمنان حدود يک ميليارد و 250 ميليون مترمکعب آب در سال توليد مي شود و حدود 150 ميليون مترمکعب کسري مخزن وجود دارد.
7339/6103
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از بازدید تولیدکنندگان هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی لاستیک و پلاستیک در کشور چین اظهار داشت: دستاورد بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، افزایش سطح تعاملات و روزآمدن شدن و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولیدات صنایع کوچک و بزرگ استان خواهد بود چراکه یکی از سیاست‌های استان توسعه واحدهای پایین دستی با استقرار در شهرک‌های صنعتی و حمایت از این واحدهای صنعتی است.

شهرزاد با اشاره به 7 ناحیه صنعتی راه‌اندازی شده در سال گذشته‌ افزود: آشنایی تولید کنندگان و صنعتگران با تجهیزات و ماشین‌آلات جدید در محیط‌های نمایشگاهی بین‌المللی می‌تواند در ارتقاء کیفیت تولیدات و افزایش سطح صادرات مؤثر باشد که تسهیلات تکمیلی تبصره 18 برای تجهیز واحد‌های تولیدی به ماشین آلات به روز و مورد نیاز واحدهای تولیدی درنظر گرفته شده است.

وی رونق بخشی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جزء سیاست‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک انجام شد مذاکرات دوجانبه بیشتری بین تولیدکنندگان شکل گرفت که در توسعه تولیدات فعلی و ایجاد صنایع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار اثربخش خواهد بود.

گفتنی است هیئت تجاری و اقتصادی استان هرمزگان بااستقبال گرم سرکنسول در فرودگاه شانگهای، وارد کشور چین شده و در اولین و دومین روز از سفر هیات تجاری، مذاکرات دوجانبه تولیدکنندگان هرمزگانی با طرف چینی در حوزه‌های مختلف بویژه تولید قطعات بتنی و متدهای سبک ساختمانی، توسعه واحدهای پتروپلاستیک، تولید آب معدنی و تولید پلاستوفوم صورت پذیرفت همچنین نمایشگاه بین‌المللی صنعت لاستیک و پلاستیک (CHINA PLUST) کشور چین نیز در شهر شانگهای مورد بازدید هیئت تجاری قرار گرفت.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • شور و هیجان وصف ناشدنی در مسابقات کشتی نونهالان استان سمنان
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • ۹۲ واحد طرح نهضت ملی مسکن تحویل متقاضیان شاهرود شد