Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:22:01 GMT

کارخانه های آسیایی زیر فشار جنگ تجاری چین و آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۱۷۶۳۵

کارخانه های آسیایی زیر فشار جنگ تجاری چین و آمریکا

پکن - ایرنا - آمارها نشان می دهد بخش های تولیدی و صادراتی و کارخانه های کشورهای آسیایی در حال تحمل فشارهای فزاینده و آسیب های شدید ناشی از جنگ تجاری چین و آمریکا هستند.

به گزارش ایرنا بیشترین فشارها در حال حاضر روی کارخانه ها و بخش های صادر کننده و تولیدی در کشورهای چین، ژاپن و کره جنوبی است که مقاصد اصلی صادراتی در قاره آسیا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این وضعیت در شرایطی است که دولت 'دونالد ترامپ' رییس جمهوری آمریکا باید تا اواسط ماه جاری میلادی تصمیم خود را درباره اتخاذ تعرفه 25 درصدی روی 200 میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از چین اعلام کند.
در چین صادر کنندگان در حال تجربه شوک بزرگی هستند که باعث کاهش صادرات آنها شده است و آمارها نشان می دهد رشد بخش تولید در چین در ماه اوت امسال به پایین ترین میزان در یک سال گذشته رسیده و سفارش های صادراتی تا یک پنجم کاهش یافته است.
از آنجا که تقاضا برای کالا نیز تا اندازه ای در چین کاهش یافته و آثار جنگ تجاری این کشور با آمریکا بیشتر بروز کرده است شاخص صادراتی در کره جنوبی و ژاپن هم کاهش یافته است.
داده ها حاکی است که شاخص سرمایه شرکتی در ژاپن که هزینه ها را نشان می دهد به بالاترین میزان از سال 2006 میلادی رسیده و آثار جنگ تجاری در منطقه بیش از هر زمانی قابل رویت است و وضعیت بر اساس تحلیل های موجود بدتر خواهد شد.
'یوشیکی شینکه' اقتصاددان ارشد موسسه داییچی می گوید وقتی چشم انداز اقتصادی در کل آسیا بررسی می شود مشخصا تاثیرات منفی جنگ تجاری چین و آمریکا و آسیبی که به این کشورها و دیگر کشورهای قاره آسیا در حال وارد شدن است، نمود پیدا می کند.
وی وضعیت منفی در اقتصاد چین را نیز برای دیگر کشورها از جمله ژاپن و کره جنوبی هشدار دهنده توصیف کرد و گفت: بسیاری از بازارهای منطقه و جهان به بازار چین گره خورده است و از آن تاثیر می پذیرد.
این کارشناس اقتصادی تاکید کرد متاسفانه روند تعرفه های تلافی جویانه میان چین و آمریکا باعث شده است تا وضعیت اقتصاد جهانی نگران کننده شود و این می تواند یک خطر بزرگ برای دنیا باشد.
بررسی های جامعی که صورت گرفته است نشان می دهد شاخصه های صنعتی در آلمان رشد بسیار اندکی داشته و منطقه یورو نیز به خطر افتاده و آسیب های جدی در انتظار اقتصاد آمریکا است که کماکان با چین درگیر جنگ تجاری است.
شاخص مدیریت خرید و تولید موسوم به 'پی ام آی' در چین نیز نشان می دهد که نرخ در ماه اوت به 50.6 درصد رسیده است در حالی که یک ماه قبل از آن 50.8 درصد بوده است و این نشان دهنده افزایش تورم در کشور است و این بدترین وضعیت از نیمه اول سال 2017 میلادی تاکنون به حساب می آید.
'جینگ شونگ' اقتصاددان موسسه 'سی یی بی ام' می گوید که با کاهش تقاضا بیشترین فشار بر بخش های تولیدی خواهد بود و فعلا در نظام عرضه مشکلات کمتر است.
با این وصف او تصریح کرد که دومین اقتصاد جهان در حال تحمل فشاری بسیار زیاد ناشی از نبرد تجاری با آمریکا است و رشد آن به سمت رکود می رود.
ترامپ که کشورش در حال مناقشه تجاری عظیمی با چین است می گوید که قصد دارد بر روی همه 500 میلیارد دلار کالای وارداتی از چین تعرفه اعمال کند و افزوده است که پایان دادن به درگیری تجاری با چین زمان می برد و چارچوبی برای خاتمه آن مشخص نشده است.
دو کشور پیشتر بر روی 100 میلیارد دلار از کالاهای وارداتی یکدیگر تعرفه اعمال کرده اند.
آساق**231**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد چين جنگ تجاري آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، شیخ نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله اعلام کرد: کمک های نظامی آمریکا به دشمن صهیونیست به مثابه چراغ سبز برای حمله به رفح و تشویق دشمن برای توسعه دامنه جنگ در منطقه است.

وی افزود: صحنه های سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا، چهره واقعی آمریکا را نشان داد و ادعاهای پوشالی آنها را درباره آزادی بیان در برابر دیدگان جهانیان آشکار کرد.

قاووق گفت: ما به جامعه جهانی همسو با دشمن و نیز کشورهای سازشکار عرب در منطقه توجهی نداریم بلکه بر جبهه های مقاومت در لبنان، عراق و یمن امید داریم.

عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان بیان کرد: تداوم نبرد در جبهه های جنگ پس از دویست روز از کریات تا ایلات و دریای سرخ، تایید بر توان جبهه های مقاومت و ناتوانی دشمن اسرائیلی و آمریکا در شکستن اراده مقاومت در منطقه است.

قاووق تاکید کرد: رسیدن پهپادهای انتحاری مقاومت به عمق عکا، بیت هلل و عرب العرامشه و دیگر مناطق تاکیدی بر توان این پهپادها برای پشت سرگذاشتن همه سامانه های دفاع هوایی اسرائیلی است.

وی افزود: پهپادهای انتحاری مقاومت به میزان ۹۶ درصد از سامانه دفاع هوایی اشغالگران عبور کرد و خواسته مقاومت محقق شد. مقاومت توان رسیدن به هر جایی را دارد و این موفقیتی راهبردی برای مقاومت در این نبرد است.

قاووق اعلام کرد: تهدیدات زیاد اسرائیل نشانه قدرت آن نیست بلکه نشانه هراس و سرخوردگی آن است. دشمن قبل از اینکه بخواهد جنگ تمام عیاری علیه لبنان انجام دهد هزاران بار محاسبه خواهد کرد. تحرکات میانجی گرایانه و پیام های های بین المللی در راستای نجات غزه و کمک به لبنان نیست بلکه برای نجات و کمک به دشمن جنایتکار اسرائیلی است.

کد خبر 6090021

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • (تصاویر) زنان فوتبالیستی که مردان از بازی مقابل آنها می‌ترسیدند!
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟