Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب؛ راناوالونای اول، ملکه‌ای که 33 سال حکومت ماداگاسکار در آفریقا را بر عهده داشت، یکی از خونخوارترین رهبرانی است که تاریخ به خود دیده است. او از سال 1828 تا 1861 قدرت را با به کارگیری سیاست‌های بی‌رحمانه و خشونت‌بار در دست داشت و بنا بر برخی منابع نیمی از مردم این کشور را کشت.

راناوالونا در سال 1788 در خانواده‌ای فقیر در منطقه آنتاناناریوو در ماداگاسکار به دنیا آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که او کودکی بیش نبود، خانواده‌اش به شکلی کاملا اتفاقی معروف شد و این امر سرنوشت او را تغییر داد. پدر راناوالونا توانست پادشاه را از نقشه تروری که علیهش در حال طراحی بود، باخبر کرده و جان او را نجات دهد. پادشاه برای قدردانی از این خانواده فقیر، راناوالونا، دختر کوچکشان را به فرزندی پذیرفت و او را به عضویت خانواده پادشاهی درآورد.



این‌گونه بود که راناوالونا توانست مسیر خود را به سمت تخت پادشاهی باز کند. او با برادر ناتنی‌اش رادمای اول ازدواج کرد و یکی از 12 همسر او شد. پس از درگذشت رادمای اول در سال 1828 و در سن 35 سالگی، راناوالونا توانست با کشتن همه رقبایش در خانواده پادشاهی، حکومت را در این کشور به دست گیرد و به مدت سی و سه سال دوران وحشت و تاریکی را برای این کشور به بار بیاورد.


راناوالونا در دوران حکومتش برای قضاوت در بی‌گناهی افراد، به استفاده از یک روش قدیمی به نام تانگیا روی آورد. بر این اساس فرد متهم پوست سه مرغ را بلعیده و مقداری از میوه درخت سمی تانگیا را می‌خورد. پس از آن فرد متهم وادار به استفراغ می‌شد. اگر پوست مرغ سالم از بدنش خارج می‌شد، فرد بی‌گناه بود و اگر پوست مرغ ناقص استفراغ می‌شد، فرد فورا اعدام می‌شد.


نقاشی تخیلی از رامادی اول

علاوه بر استفاده از این روش عجیب و غریب برای شناسایی مجرمان، راناوالونا از این روش برای بررسی وفاداری اشخاص به خودش و عدم مخالفت آنها با سیاست‌هایش استفاده می‌کرد. این امر جان بیش از 2 درصد جمعیت کشور ماداگاسکار را گرفت.

او برای اعدام افراد، روش‌هایی به شدت خشونت‌بارتر از روش مرسوم برای اعدام را به کار گرفت. قطعه قطعه کردن بدن افراد، دو نیم کردن آن‌ها و آب‌پز کردن افراد، از جمله این روش‌ها بود.


در طول بیش از سه دهه حکومت راناوالونا، او بارها به مناطق دورافتاده در کشورش حمله کرد تا ساکنان محلی را به تبعیت از حکومتش وا دارد. او همچنین با تبلیغ دین مسیحیت در کشورش به شدت مقابله کرد و در یکی از موارد، تعدادی از مسیحیان را در دره‌ای آویزان کرد و آن‌ها را به دلیل روی برنگرداندن از دینشان، به پایین پرتاب کرد.

او همچنین بارها روبروی نفوذ فرانسه به ماداگاسکار را گرفت و برای اینکار تعداد سربازان کشورش را افزایش داده و زیرساخت‌های نظامی ماداگاسکار را بهبود بخشید. راناوالونا برای این کار تعداد زیادی از شهروندان را به کارهای سخت در پروژه‌های عمومی وا داشت.

در دوره زمانی بین 1828 و 1861 ماداگاسکار با بحران‌ها و فجایع متعددی روبرو شد که قحطی و وبا از جمله آن‎ها بود. این مشکلات که جان تعداد بیشماری از مردم را گرفت، ناشی از سوء مدیریت راناوالونا بود.

روز 16 اوت 1861 راناوالونا در سن 83 سالگی درگذشت و دوران سیاه حکومتش به پایان رسید؛ دورانی که جان بسیاری از مردم ماداگاسکار را گرفت. در دهه سوم قرن 19 میلادی جمعیت این کشور به شدت کاهش یافت و براساس آمارها جمعیت ماداگاسکار از 5 میلیون نفر در سال 1833 به حدود 2.5 میلیون نفر در سال 1839 رسید و این یعنی اینکه تنها در عرض 6 سال، حدود نیمی از مردم این کشور کشته شدند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۸۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان هامان هاشمی گفت : سال ۱۴۰۳ با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» آغاز شد، اما وجه تمایز این شعار با سال‌ های پیشین تاکید بر مشارکت مردمی در تولید و پیشبرد امور اقتصادی کشور است.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با بیان اینکه شعار سال ۱۴۰۳ همانند یک دهه گذشته حول محور اقتصادی نامگذاری شده است، اظهار داشت: پیام نامگذاری سال جهش تولید با مشارکت مردمی در سنوات گذشته در قانون اساسی بر مبنای اصل ۴۴ قانون اساسی درباره واگذاری کارها به بخش خصوصی رضایت کافی مقام معظم رهبری را جلب نکرده است که امسال قرار است این مهم با مشارکت مردمی محقق شود.

وی اضافه‌کرد: طبق قانون یکی از موضوعات مهم کوچک کردن دولت و کاهش هزینه های جاری دولت است که در نهایت باعث سرعت و چابکی بیشتر آن شود و بتواند به عنوان بالاترین رکن اجرایی کشور به عنوان کارهای نظارتی و ریل گذاری و تمرکز بر کارهای صحیح داشته باشد.

وی براین باور است که یکی از علل نامگذاری سال ۱۴۰۳ با شعار جهش تولید با مشارکت مردمی تلنگر مجددی به همه مدیران دولتی برای واگذاری موضوعات هم در حوزه تصمیم سازی در جایگاه مشورتی و هم در حوزه اجرایی با واگذاری اموری که قابلیت اجرا با بخش خصوصی دیده شده است، را دارد.

هاشمی تصریح کرد: با فرض اینکه برخی موضوعات امنیتی را کنار بگذارید، در سایر مباحث که ریشه اقتصادی دارند بخش خصوصی همیشه نقش آفرینی داشته و دارد و باعث شده که دولت علاوه بر کاهش هزینه ها به وظیفه اصلی خود یعنی نظارت بر اجرای امور توجه بیشتری داشته باشد.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: بنابراین با توجه به شرایط فعلی کشور، در سالهای گذشته شاهد این بودیم که بخش تاکیدی شعارهای سال مبنی بر موضوعات اقتصادی بوده که امسال جهش تولید علاوه بر کارآفرینی بیشتر، نقش آفرینی بیشتر کالاهای ایرانی در بازار داخلی و خارجی را در پی خواهد داشت حال این موضوع با پیوند مشارکت مردمی اتفاق میمون و مبارکی است که می تواند اتفاقات ارزنده ای را منجر شود.

وی اظهارداشت: این مهم بازمی گردد به اینکه مدیران ما چقدر سعی در اجرای صحیح تصمیم گیری ها داشته باشند که امیدواریم با تصمیم هایی که در بدنه دولت و لایه های پایین تر اجرا صورت می گیرد شاهد آن باشیم که بتوانیم اتفاقات بهتری را برای توسعه اقتصادی کشور رقم بزنیم.

هاشمی افزود: حال کمیسیون کشاورزی اتاق ایران آمادگی دارد، در کنار وزارت جهاد کشاورزی برای رفع موانع تولید، افزایش بودجه و رشد تولیدات کشاورزی داخلی واند نقش مشورتی خود را درکنار دولت داشته باشد.

دیگر خبرها

  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • اجساد فلسطینیان شواهدی از اعدام و شکنجه را نشان می‌دهد
  • سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ دقیقا کی منتشر می‌شود؟
  • داستان یک راننده نگون‌بخت؛ مستعدِ بدشانس یا سلطان فاجعه‌؟
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است