Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@00:03:44 GMT

ریشه کنی بی سوادی نیازمند همکاری همه دستگاه ها است

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۲۱۵۵۶

ریشه کنی بی سوادی نیازمند همکاری همه دستگاه ها است

به گزارش ایرنا علیرضا شیرین صحرایی روز شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر دزفول افزود: اداراتی نظیر صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد، بهزیستی، دهیاری ها، شبکه بهداشت و امور عشایر می توانند بیشترین همکاری را در جهت ارائه طرح های تشویقی برای باسوادی در جامعه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی سواد را لازمه توسعه پایدار دانست و اظهار داشت: شهرداری یکی از دستگاه هایی است که می تواند با ارائه تخفیف به پیمانکاران در جهت سوادآموزی در شهرستان دزفول کمک کند.
رئیس نهضت سوادآموزی دزفول افزود: اصناف بیشترین کارگران را زیرپوشش دارند و می توانند برای توسعه و رشد پایدار در شهرستان، صنف های مختلف را به آموزش سوادآموزی ضمن خدمت تشویق کنند.
وی با تاکید بر لزوم تغییر رویکرد سوادآموزی از شیوه سنتی به آموزش مهارت های زندگی گفت: طبق سرشماری سال 1395، 49 هزار نفر در همه گروه های سنی اظهار بی سوادی کرده اند که از این تعداد 23 هزار نفر زیر 50 سال هستند و جزو گروه هدف سوادآموزی می باشند.
وی افزود: رشد سوادآموزی موجب ارتقای سطح سلامت و زندگی شهروندان و توسعه پایدار می شود.

** 1550 نفر از والدین دانش آموزان دزفول نیازمند سوادآموزی هستند
شیرین صحرایی بر ضرورت سوادآموزی والدین دانش آموزان شاغل در مدارس دزفول تاکید کرد و گفت: هنگام ثبت نام دانش آموزان در مدارس مدارک تحصیلی والدین نیز درخواست می شود تا والدین نیازمند به تحصیل شناسایی شوند.
رئیس نهضت سوادآموزی دزفول افزود: یکهزار و 550 نفر از والدین دانش آموزان در شهرستان دزفول نیازمند سوادآموزی هستند.
وی گفت: برخی از مدارس مناطق شهری دزفول بدون اولیای بی سواد هستند ولی در مناطق روستایی و عشایری والدین بی سواد وجود دارند که در تلاشیم آنها را جذب نهضت سوادآموزی کنیم.
رئیس نهضت سوادآموزی دزفول افزود: براساس سرشماری سال 1395، 91 درصد از جمعیت هدف واقع در مناطق شهری و 80 درصد جمعیت روستایی شهرستان دزفول باسواد هستند.
وی با بیان اینکه اختلاف سوادآموزی در چند دهه اخیر در مناطق شهری و روستایی 10 درصد کاهش یافته است، اظهار داشت: زنان 4،8 درصد بیشتر از مردان در دزفول باسواد هستند.
وی اضافه کرد: 88 درصد از جمعیت 6 سال به بالا و بیش از 95 درصد از جمعیت 6 تا 49 سال در شهرستان دزفول باسواد هستند که این آمار از نرم استانی بالاتر است.

**
رئیس نهضت سوادآموزی مدیریت آموزش و پرورش دزفول گفت: افرادی که قادر به نوشتن و خواندن نیستند و افرادی که مدرک اول و دوم دبستان را دارند نیاز به گذراندن دوره اول سوادآموزی دارند.
وی افزود: افرادی که به هر دلیلی دوره ابتدایی را به اتمام نرسانده اند نیز جزو افراد بی سواد محسوب می شوند و نیاز به سوادآموزی دارند که تقاضا می شود با حضور در همه مدارس شهری و روستایی نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
شیرین صحرایی درخصوص اقدامات تشویقی نهضت سوادآموزی برای سوادآموزان گفت: یک میلیون و 537 هزار ریال به فردی که یک نفر را در دوره ای 6 ماهه با سواد کند پرداخت می شود ضمن اینکه به افرادی که توسط افراد خانواده باسواد می شوند نیز 6 میلیون و 750 هزار ریال پرداخت می شود.
وی افزود: مرکز یادگیری محلی از سال گذشته در دزفول راه اندازی شده که امسال نیز آموزش مهارت های زندگی و شغلی و آموزش ICDL نیز در این مرکز به سوادآموزان ارائه می شود.
وی اظهار داشت: طرح توانمندی معلمان نهضت سوادآموزی نیز امسال اجرا شده و 100 معلم در حال آموزش هستند.

** امسال باید یکهزار و 600 سوادآموز در دزفول جذب شود
رئیس نهضت سوادآموزی شهرستان دزفول گفت: طبق سهمیه بندی صورت گرفته امسال جذب یکهزار و 600 سوادآموز در دزفول برنامه ریزی شده که جذب 800 نفر در دوره سوادآموزی، 450 نفر در دوره انتقال و 350 نفر در دوره تحکیم سوادآموزی مدنظر است.
وی افزود: با توجه به اینکه در تابستان شاهد مهاجرت از شهرستان دزفول هستیم از ابتدای شهریورماه ثبت نام آغاز شده و پیش بینی می شود جذب بالای 90 درصد از این افراد محقق شود.
وی گفت: پارسال سهمیه دزفول برای جذب سوادآموز یکهزار و 700 نفر بود که یکهزار و 500 نفر تحت پوشش قرار گرفت.
شیرین صحرایی درخصوص چالش های پیش روی سوادآموزی در دزفول اظهار داشت: اغلب سوادآموزان اوقات فراغت کمی دارند و به سواد احساس نیاز نمی کنند که این موضوع مشکلاتی را بوجود آورده است.
وی افزود: برخی از افراد بی سواد یا کم سواد نیز به علت شکست های گذشته از محیط های آموزشی ترس دارند که این باورهای غلط باید از بین بروند و با اقدامات تشویقی و مشاوره های به موقع افراد به سمت سوادآموزی سوق یابند.
17 شهریور به نام مبارزه با بی سوادی نامگذاری شده است.
7278/3022
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت جمهوری اسلامی زنان شهری و روستایی صنعت معدن و تجارت مهاجرت رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۱۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید مسکن با هدف تحقق شعار سال در همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در نهمین جلسه‌ شورای تأمین مسکن استان، اظهار داشت: شناسنامه مسکن استان به طور کامل احصا و هر آنچه برای تکمیل اقدامات گسترده‌‌ای که تاکنون به همت دولت سیزدهم در حوزه مسکن در استان همدان انجام شده، مشخص و پیش روی مسئولان است.

استاندار همدان افزود: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بازآفرینی شهری و مسکن روستایی چهار محور مهمی است که با قوت و برای دست یافتن به تمامی اهداف تعریف شده، دنبال می‌‎شود.

وی با اشاره به اینکه از اقدامات جهادی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها تقدیر می‌کنم، بیان کرد: پروژه‌های مسکن در شهرستان‌ها توسط معاون هماهنگی امور عمرانی، مدیرکل بنياد مسکن انقلاب‌اسلامی و مدیرکل راه و شهرسازی با فرمانداران، شهرداران و مدیران به صورت ویژه بررسی می‌شود.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه رقابت مثبت برای تسریع روند کار نهضت ملی مسکن در دستگاه‌‌های اجرایی ایجاد شده است، عنوان کرد: فرآیند تأمین زمین با روند قانونی و معرفی متقاضیان به بانک‌ها توسط دولت انجام می‌شود.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه مسکن باید با کیفیت مطلوب و سرعت بالا احداث شود، ادامه داد: در کنار تحقق شعار “جهش‌ تولید با مشارکت مردم” جهش مسکن نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهار داشت: ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری افزوده شده و در مجموع به ۲۸ شهر رسیده است، از همین رو فرمانداران و شهرداران تشویق‌های نوزده‌گانه را تبلیغ و تبیین کنند.

قاسمی فرزاد در پایان خاطرنشان کرد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اولویت تأمین مسکن استان است.

دیگر خبرها

  • جهش تولید مسکن با هدف تحقق شعار سال در همدان
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • برای رفع مشکلات نیازمند اتحاد و وحدت میان دستگاه‌های مختلف هستیم
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم