Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و هفتمین پایگاه اورژانس هوایی کشور و چهارمین پایگاه اورژانس هوایی استان خراسان رضوی روز جمعه با حضور وزیر بهداشت در نیشابور به بهره برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ سید حسن قاضی زاده هاشمی، روز گذشته در مراسم افتتاح پایگاه اورژانس هوایی نیشابور، گفت: سیاست دولت حمایت از تولیدات داخلی است و در بخش داروهایی که نمونه داخلی دارند، محصول وطنی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: با اینکه به سبب تحریمها با تهدیداتی در این زمینه مواجه هستیم ولی بسیاری از موفقیتها در دل این تهدیدها نهفته است و در این راستا توجه به داشته های داخلی، کارآفرینی و تلاش برای افزایش صادرات می تواند راهگشا باشد.
وی اظهار داشت: دولت و مجلس نیز سعی دارند مشکلی در بخش کالاهای اساسی برای مردم ایجاد نشود که در این زمینه دارو و تجهیزات پزشکی از اهمیت بیشتری برخوردارند.
وزیر بهداشت گفت: نیشابور از نظر زیرساخت ها از شهرهایی که قدمتشان قابل قیاس با این شهر نیست، عقب مانده بود که طی پنج سال گذشته پیشرفتهای خوبی داشته و بخش اعظم طرحهایی که امروز در این شهرستان به بهره برداری رسید به همت خیرین بوده است.
وی با بیان اینکه در پیشرفته ترین نظام های بهداشتی درمانی دنیا سهم خیرین هشت درصد است افزود: مردم و خیرین نیشابور در دسترسی بیشتر به خدمات بهداشتی و درمانی مشارکت گسترده دارند و می توان امیدوار بود این شهر از نظر آموزش پزشکی به پیشرفتهای خوبی دست پیدا کند.
دکتر قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: نیشابور شهری است که برای همه ایرانیان در طول تاریخ شناخته شده است و تمدن اسلامی و ایرانی مدیون بزرگان این شهر است.
وی گفت: این شهرستان با نیم میلیون جمعیت دارای 500 تخت بیمارستانی است که از این تعداد 200 تخت بیش از 60 سال قدمت دارد که این تعداد باید به یک هزار تخت برسد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در مراسم بهره برداری از دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی نیشابور افزود: هدفگذاری امسال افزایش صادرات تجهیزات پزشکی از 24 میلیون دلار به 240 میلیون دلار است.
وی اظهار داشت: بر این اساس تفاهم نامه ای با معاونت علمی ریاست جمهوری منعقد شده تا شرکتهای فعال در این حوزه بتوانند با برخورداری از تسهیلات در نمایشگاههای بین المللی حضور پیدا کنند.
در سفر امروز وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به نیشابور، پایگاه اورژانس هوایی، ساختمان پنج طبقه دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی، مرکز خدمات جامع سلامت، پنج خانه بهداشت، یک پایگاه سلامت شهری، بخش ICU و جراحی بیمارستان 22 بهمن این شهرستان با هزینه بیش از 250 میلیارد ریال به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی بخش قلب و CCUبیمارستان حکیم توسط خیر نیشابوری آغاز شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۳۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جعفر میعادفر در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد و در حاشیه مراسم آغاز عملیات ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای آب سفید بویراحمد گفت:‌ عملیات ساخت پایگاه های اورژانس جاده ای آب سفید شهرستان بویراحمد و سعادت آباد لیشتر گچساران و همچنین پایگاه اورژانس جاده ای و پایگاه اتوبوس آمبولانس شهرک صنعتی یاسوج آغاز شد.

میعادفر همچنین با اشاره به دیدار با مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت:‌ ۵۳ پایگاه اورژانس زمینی در استان کهگیلویه و بویراحمد و یک پایگاه اورژانس هوایی در مرکز این استان فعال است. با توجه به وضعیت این استان، فاصله زیاد شهرستان گچساران با مرکز استان و همچنین ظرفیت مناطق نفت خیز، نیازمند همراهی این مجموعه برای راه اندازی و توسعه اورژانس هوایی در این شهرستان هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد که با هم افزایی در جهت حل مشکلات اورژانس هوایی در چارچوب مسئولیت اجتماعی و بتوان مشکلات این شهرستان را حل کرد و خدمات مورد نیاز مردم و همچنین کارکنان حوزه نفت و گاز کچساران را ارائه کرد.

رییس سازمان اورژانس کشور همچنین در حاشیه آغاز عملیات ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای آب سفید شهرستان بویراحمد با بیان اینکه سال گذشته یک دستگاه آمبولانس به دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تخصیص دادیم که البته کافی نیست، افزود: ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته خریداری شدند که ۲۵۰ دستگاه وارد شده و در حال آماده سازی است.

 میعادفر ادامه داد: ۵۰ دستگاه آمبولانس آماده توزیع در سراسر کشور است و در صورت تامین به موقع ارز مورد نیاز، ماهانه ۵۰ دستگاه آمبولانس، تجهیز و آماده توزیع در کشور می‌شوند. همچنین در زمینه توسعه اورژانس هوایی، برنامه ما، خرید خدمت از سازمان های دارای بالگرد است. از سوی دیگر، ۳۰۰ پایگاه کانکسی اورژانس در کشور وجود دارد که به دنبال تبدیل آنها به پایگاه ملکی هستیم.

دیگر خبرها

  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته
  • پراید چپ کرد (+ عکس)
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • بهره برداری از پایگاه اورژانس ۱۱۵ در اردل
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار/ 5 نفر مصدوم شدند
  • واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار پنج مصدوم بر جا گذاشت
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور