Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@20:18:54 GMT

رسانه‌های نوین فرصتی برای تبلیغ دینی هستند

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۳۹۳۴۵

رسانه‌های نوین فرصتی برای تبلیغ دینی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری صبح یک‌شنبه در مراسم افتتاح کانون فرهنگی، تبلیغی و رسانه‌ای هشت در شاهرود ضمن بیان اینکه یکی از رسالت‌های سازمان تبلیغات اسلامی ایجاد کانون‌های فرهنگی و تبلیغی است، بیان داشت: در عرصه رسانه‌های نوین امروز می‌بایست حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم چراکه دشمنان در این حیطه اقدامات فراوانی را در دستور کار قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه تبلیغ مجازی نیز یکی از روش‌های تبلیغ دین مبین اسلام در کنار روش‌های سنتی است، تأکید کرد: سوره احزاب مقوله تبلیغ را مطرح می‌کند که البته مصداق آن، تبلیغ چهره به چهره است یعنی همان کاری که معصومان داشتند که البته این تبلیغ سنتی ویژگی‌های خاصی دارد که با فضای مجازی متفاوت هستند.

ضرورت اهمیت دادن به فضای مجازی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان درباره ویژگی‌های تبلیغ سنتی گفت: تبلیغ سنتی و چهره به چهره سه رکن دارد نخست روحانی دوم مسجد و منبر و سوم مردم که مجموع این عوامل باعث می‌شود تا این نوع تبلیغ، یکی از موفق‌ترین شیوه‌های تبلیغی در فرهنگ شیعی و ایرانی باشد.

شکری بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حفظ روش‌های سنتی تبلیغ تأکید دارند، گفت: این امر هیچ منافاتی با روش‌های نوین تبلیغی ندارد.

وی افزود: روش‌های سنتی چهره به چهره هم دیداری و هم شنیداری هستند همچنین گفت‌وشنود برقرار می‌کنند در درجه سوم اما میزان تأثیرگذاری بسیاری دارند و درنهایت افرادی را می‌طلبد که از تبلیغ نهراسند اما همان‌طور که بیان شد این نوع تبلیغ دینی، نافی سایر عرصه‌های تبلیغی نیست لذا باید از فضای مجازی استفاده خوبی برد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بابیان اینکه در سال۲۰۱۸ در هر یک دقیقه در فضای مجازی سه میلیون و ۷۰۰ هزار سؤال از گوگل پرسیده و ۱۸ میلیون پیام متنی در یک دقیقه مخابره می‌شود، گفت: این اعداد نشان می‌دهند که با دریای عمیقی از اطلاعات و داده‌ها سروکار داریم پس درنتیجه باید بدانیم اهمیت تبلیغ مجازی تا چه اندازه است.

کد خبر 4394316

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی سمنان شاهرود علی شکری فضای مجازی مردم علیه احتکار بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر هفته دولت گرگان مشهد شیراز ماه محرم شهرکرد یاسوج احتکار خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۳۹۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مسئول برگزاری این همایش وکارسوق آموزشی گفت: نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای وفضای مجازی برای دانش آموزان با هدف ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای وتحلیل آنها دراین بخش درحوزه فضای مجازی با حضور دانش آموزان چند مدرسه به محوریت دبیرستان علامه حلی آمل برگزار شد.

مهناز خاکی داودی، با اشاره به اینکه درعصر کنونی که با گسترش هزاران شبکه رسانه ای، اخبار و مطالب با کسری از ثانیه در جهان منتشر می‌شود، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه افراد جامعه به خصوص دانش آموزان مهم است، افزود: داشتن سواد رسانه به ما کمک می‌کند که اگر مطلبی یا سخنی با شدت کم یا زیاد منتشر شود می‌تواند تبعات زیادی داشته‌باشد.

وی ادامه داد، اگر افراد جامعه سواد رسانه‌ای نداشته باشند، قدرت تشخیص واقعیت را ندارند و می‌توانند تحت تاثیر شایعات کذب، دچار هیجانات زود گذر شده و تصمیمات بی نهایت سطحی را بگیرند، این نوع تصمیمات می‌تواند صدمات زیادی به ساختار جامعه و امنیت مردم وارد کند.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل، همچنین با بیان اینکه سواد رسانه‌ای نوعی تکنیک عملی ومهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود، تصریح کرد، سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

به گفته خانم خاکی داودی، سواد رسانه ۵ مهارت را به ما می‌آموزد که شامل تشخیص چیزی که رسانه‌ها قصد ایجاد آن در باور مردم را دارند، تشخیص تعصبات و دروغ‌های رسانه ها، کشف داستان‌های پنهان در خبرها، ارزیابی رسانه‌ها با تجربیات، باور‌ها و ارزش‌های خود طراحی و ایجاد پیام‌های رسانه‌ای خود است.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به هر فردی مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، مهارت تحلیل و ارزیابی آن، مهارت ارزیابی انتقادی و مهارت تولید خلاق و ارتباط با پیام‌های رسانه‌ای را می‌دهد، اضافه کرد: امروز نوع استفاده از فضای مجازی که دانش آموزان استفاده می‌کنند، باید هوشیار باشند که خیلی‌ها با نوع مطالب وانتشار گسترده آنها به دنبال پیاده کردن برخی هدف‌های خاص هستند و نمونه آن که دشمن امروز در فضای مجازی بدنبال جداسازی نوجوانان ما از ارزش‌های دینی و اسلامی است تا افکار نوجوانان ما را به سمت باورپذیری‌های غیرمتعارف سوق دهد.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل ادامه داد، برگزاری کارسوق و کارگاه‌های سواد رسانه‌ای با هدف آگاهی بخشی و توانمند سازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوزه فضای مجازی در قالب این دوره آموزشی یک روزه برگزار شد.

در این دوره یکی از اساتید حوزه سواد سانه‌ای وفضای مجازی به مفاهیم کلی از فضای مجازی و نقش آن در زندگی امروزی و نقش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این فضا اشاره کرد.

در ادامه مباحث مرتبط با امنیت در فضای مجازی، شیوه‌های کلاه برداری، حملات سایبری، حساسیت نسبت به آمادگی در برابر تکنولوژی هوش مصنوعی و تاثیرات عمیق‌تر آن در زندگی آینده بشر بیان شد.

دیگر خبرها

  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است