Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-29@10:15:35 GMT

​کدام دارو ها باعث سقط جنین می شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۴۲۰۴۸

​کدام دارو ها باعث سقط جنین می شوند؟

به گزارش خبرگزاری تقریب؛  زنانی که در مرحل اولیه بارداری آنتی بیوتیک مصرف می کنند، خطر سقط جنینشان افزایش پیدا می کند. به گفته محققان زنانی که در مرحل اولیه بارداری آنتی بیوتیک مصرف می کنند، خطر سقط جنینشان افزایش پیدا می کند. تیم تحقیقاتی که بافته های خود را در مجله پزشکی کانادایی منتشر کرده است روی بیش از 90 هزار بارداری مطالعه نموده و آنتی بیوتیک هایی که منجر به افزایش خطر سقط جنین می شوند را مشخص نموده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست این تیم تحقیقاتی، پروفسور آنیک برارد Anick Bérard استاد دانشکده داروسازی دانشگاه مونترال بیان می کند، محققان داده هایی از سال 1998 تا 2009 را در مورد زنان باردار در کبک مورد بررسی قرار دادند. شرکت کنندگان در گروه سنتی 15 تا 45 سال قرار داشتند. 87 هزار بارداری سالم و 8702 سقط جنین و عوامل موثر بر آن در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس این مطالعه گروه آنتی بیوتیک های ماکرولید macrolides، سولفونامید sulfonamides، مترونیدازول metronidazole، کینولون quinolones و تتراسایکلین tetracyclines باعث افزایش خطر سقط جنین می شوند.

ماکرولیدها، آنتی بیوتیک هایی هستنید که معمولا برای درمان عفونت های باکتریایی تجویز می شوند.

سولفونامیدها اغلب برای درمان کولیت اولسراتیو یا التهاب مزمن روده بزرگ تجویز می شوند و 101 درصد احتمال سقط جنین را افزایش می دهند.

مترونیدازول، آنتی بیوتیک است که به تنهایی یا در ترکیب سایر داروهای ضد عفونت انگلی و باکتری های بی هوازی مورد استفاده قرار می گیرد و 70 درصد احتمال سقط جنین را افزایش می دهد.

کینولون ها برای درمان انواع بیماری های عفونی مانند عفونت دستگاه ادراری و پنومونی به کار می رود که 172 درصد خطر سقط جنین را افزایش می دهند.

تتراسایکلین ها برای درمان عفونت های باکتریایی، بیماری های منتقله جنسی و عفونت های منتقله از حیوانات یا غذاهای آلوده تجویز می شوند و 159 درصد خطر سقط جنین را افزایش می دهند.

بر اساس این مطالعه اریترومایسین Erythromycin و نیتروفارانتاسیون Nitrofurantoin، دارویی که برای درمان بیماری های دستگاه ادراری در زنان باردار تجویز می شود برای سقط جنین بی خطر بوده.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۲۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی