Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@19:46:46 GMT

شناسایی 8 محور تاریخی در مشهد برای مرمت و احیا

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۴۴۱۰۳

شناسایی 8 محور تاریخی در مشهد برای مرمت و احیا

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی ابوالفضل مکرمی فر امروز در همایش آموزه های احیا و مرمت در هویت شهری، مرمت و احیای بازار فرش مشهد در کتابخانه قلم اظهار کرد: در گذشته و تا قبل از دهه 80 شهرداری ها برای توسعه شهرها در مقابله با سازمان میراث فرهنگی، آثار تاریخی را تخریب می کردند.

وی ادامه داد: اما اکنون شاهد همکاری خوب شهرداری مشهد در حفاظت بافت‌های تاریخی بجا مانده هستیم و تاکنون 8 محور شناسایی و برای مرمت به شهرداری مشهد ارسال شده که توام با بازسازی بازار فرش مشهد، احیای آن ها نیز انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی با بیان اینکه بازار فرش مشهد بازاری تاریخی و هویت ساز است، گفت: این بازار برای کسبه نیز بسیار ارزشمند است که باید با حفظ هویت احیا شود.

مکرمی فر با بیان اینکه تاریخ ایجاد این بازار در ایران به بیش از هزار سال قبل بازمی گردد، افزود: واژه بازار واژه ای ایرانی است و از هزاره نهم قبل از میلاد فعالیت‌های اقتصادی و بازرگانی در ایران وجود داشته و از رونق خوبی برخوردار بوده است.

وی گفت: امید است با همکاری شهرداری مشهد و نهادهای مرتبط، هویت بازار مشهد احیا شده و گام های موثرتری در راستای حفظ آثار تاریخی شهر برداشته شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی بیان کرد: تهیه طرح بازسازی و احیای این بازار با همکاری شهرداری مشهد و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، آستان قدس رضوی و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مراحل پایانی خود را می گذراند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی میراث فرهنگی مشهد قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۴۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • انسداد ۲ محور روستایی در فیروزه براثر سیلاب
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • سیلاب در محور قدیم رباط سنگ -رباط سفید -مشهد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد