Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ابتدای نخستین دوره جایزه آکادمی«سینماسینما» کیانوش عیاری رییس این جایزه عنوان کرد: عشق باعث برانگیختگی این جمع شده است. هدف آکادمی این است که عشق را به سینما نشان دهد. امیدوارم مسیری که این آکادمی طی می کند به مانند آغاز آن باشد.

سپس کیوان کثیریان دبیر این آکادمی اظهار کرد: ما سعی کردیم امشب یک مراسم کوتاه و مفید داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آکادمی با لطف شما آغاز شد و در مرحله اول از حضور ۶۰ نفر از اهالی سینما از تخصص های مختلف استفاده کرد.

وی افزود: امیدوارم این حرکت که کاملا مستقل است باعث رونق سینما شود. واقعیت این است که هر رأیی که به دستمان می رسد مثل ناموس از آن مراقبت می کنیم چون اعتقاد داریم این شفافیت در سایه امانتداری رخ می دهد.

دبیر این رویداد هنری در پایان عنوان کرد: ۱۷۰ نفر از بچه های مطبوعات از زاویه ها و جناح های مختلف در این نظرخواهی شرکت کردند و ما می خواهیم چهره تاثیرگذار را از نظر اهالی رسانه انتخاب کنیم. در واقع ما از آنها خواستیم سه نفری را که در سال ۹۶ موثر بودند با ذکر دلیل انتخاب کنند از همین رو امروز ما 10 چهره برتر را انتخاب و نفر اول را به عنوان چهره موثر سال ۹۶ معرفی می کنیم.

در این بخش از مراسم احترام برومند، جمشید گرگین و مسعود رایگان برای اهدای جایزه بهترین فیلم کوتاه روی صحنه آمدند و بهمن و بهرام ارک جایزه بهترین فیلم کوتاه آکادمی «سینما سینما» را برای فیلم «حیوان» دریافت کردند.

بهمن ارک پس از دریافت جایزه اش گفت: از دکتر حسینی مدیر مدرسه ملی سینما که حامی ما در این فیلم بود و از بچه های فیلم کوتاه که همیشه زحمت می کشند، تشکر می کنم.

همچنین جایزه بهترین فیلم مستند به آزاده موسوی و کوروش عطایی برای «در جستجوی فریده» اهدا شد.

رویا تیموریان که برای اهدای جایزه مستند روی صحنه آمده بود، بیان کرد: آرزو می کنم شرایط بهتری برای سینما فراهم شود و در آن شرایط باز دور هم جمع شویم چراکه برای هیچکس و هیچ چیزی ما مهم نیستیم.

مسعود رایگان هم که برای اهدای جایزه روی صحنه آمده بود، عنوان کرد: فکر می کنم باید پرچم سینمای مستند در اهتزاز باشد.

موسوی پس از دریافت جایزه اش عنوان کرد: از دریافت این جایزه بسیار خوشحالم. عطایی نیز اظهار کرد: امیدوارم این جایزه سالیان سال ادامه دار باشد.

برای اهدای جایزه بهترین فیلمساز اول محمد متوسلانی و حسین محجوب روی صحنه آمدند و دیپلم افتخار این بخش به اصغر یوسفی نژاد برای فیلم «ائو» تعلق گرفت. یوسفی نژاد بعد از دریافت جایزه اش گفت: کیانوش عیاری عشق من است و از تمام اعضای این آکادمی تشکر می کنم.

تندیس مهرگیاه این بخش به احسان بیگلری برای فیلم «برادرم خسرو» اهدا شد. بیگلری عنوان کرد: شوک شدم چون همه نامزدهای این بخش خودشان بهترین هستند اما دوست دارم حالا از علی علایی و کیوان کثیریان تشکر کنم. امیدوارم این آکادمی قدم خیری برای سینما باشد از همین جا از سعید ملکان برای تهیه و از شهاب حسینی برای کمک در ساخت این فیلم تشکر می کنم.

وی افزود: دوست دارم یادی کنیم از فریدون گله که فیلمساز محبوب من است.

در بخش «پاسداشت یک عمر عشق به سینما» ابتدا کلیپی از امیر نادری پخش شد و سپس محمدرضا اصلانی روی صحنه آمد و درباره این هنرمند گفت: امیر نادری نمونه اعلای رشد، تحول و اعتلا است و کمتر فیلمسازی داریم که چنین مراحلی را با شدت و حدت توانسته باشد به نتیجه برساند انهم در حالی که در این مسیر دست خالی بوده است. از وقتی که ما با هم فیلمنامه های اولیه او را می نوشتیم، او یک مسیر طولانی را برای رشد و فهم سینما آنهم بدون پشتوانه طی کرد. من به همین دلیل برای او احترام خاصی قائل بودم و باید او را ستایش کرد که از درون یک سینمای تجاری، قدم به قدم پیش آمد و به یک سینمای هنری و در عین حال واقع نگر رسید. فکر می کنم امیر نادری می تواند سرمشقی برای نسل کنونی سینما باشد که این نسل به دلیل مشکلات سرخورده است. امیر نادری یک الگو است چراکه به همه آموخت در هر شرایطی می توان یک فیلمساز بود. از همین جا سلامی به امیر نادری دارم.

همچنین ابراهیم گلستان در پیامی ویدیویی درباره امیر نادری توضیحاتی ارایه داد و سپس محمود دولت‌آبادی پشت تریبون قرار گرفت و عنوان کرد: نادری شخصیت بسیار سمجی داشت. به یاد دارم یک بار می خواست فیلمی از یکی از داستان های صادق چوبک بسازد که با من مشورت کرد و من گفتم این فیلم را باید از حالت فردی دربیاوری. بعد از چند جلسه یک بار او ساعت هفت صبح زنگ خانه ما را زد که نشان از سختکوشی او داشت. به او درود می فرستم و امیدوارم خیلی پیر نشده باشد.

در بخش جایزه بهترین بازیگری، پوری بنایی، رضا کیانیان و گلی ترقی روی صحنه آمدند.

دیپلم افتخار بهترین فیلمساز اول به اصغر یوسفی نژاد برای فیلم «ائو» تعلق گرفت. تندیس مهرگیاه این بخش به احسان بیگلری برای فیلم «برادرم خسرو» اهدا شد.

تندیس مهرگیاه بهترین بازیگر زن به لیلا حاتمی برای فیلم «رگ خواب» اهدا شد.

تندیس مهرگیاه بهترین بازیگر مرد به نوید محمدزاده برای فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» رسید.

تندیس مهرگیاه بهترین فیلمنامه به وحید جلیلوند و علی زرنگار برای فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» تعلق گرفت. جلیلوند این جایزه و تمامی جوایزی را که این فیلم گرفته، به داوود کیانیان نویسنده و کارگردان تئاتر تقدیم کرد که سال هاست اجاره کار ندارد. وی در سخنانی گفت: بسیار سپاسگزارم و این جایزه بسیار باعث افتخار است. این جایزه و تمامی جوایزی را که این فیلم گرفته به داوود کیانیان اهدا می کنم که سال هاست اجازه کار ندارد حیف است که تئاتر ما از چنین جواهری محروم است.

جایزه موثرترین چهره سینمایی سال به رضا عطاران اهدا شد که این جایزه به دلیل ایجاد رونق در اقتصاد سینما به وی رسید.

عبدالرضا کاهانی نویسنده و کارگردان سینما در پیام ویدیویی عنوان کرد که رضا عطاران سال های سال چهره سینما بوده و به همه امید داده است.

وی افزود: خوشحالم که عطاران بهانه ای شد با شما صحبت کنم، اما کاش عطاران رییس جمهور، نماینده مجلس و همه کاره بود چون اگر هرجایی او بود وضع بهتر از این بود. به زودی از هر فرصتی برای همکاری با عطاران استفاده می کنم.

رضا عطاران نیز در سخنانی گفت: صحبت های آخر کاهانی مثل نفرین بود برای مثال گفت که رییس جمهور می شدم که این خود نفرین بود!

در این بخش از مراسم امیر نادری در پیامی ویدیویی تندیس مهرگیاه بهترین کارگردانی را به حمید نعمت‌الله برای فیلم «رگ خواب» اهدا کرد. وی پس از دریافت جایزه اش گفت: خوشحالم که نام من را امیر نادری اعلام کرد. من یکی از پنج فیلمسازی هستم که امیر نادری در یکی از مصاحبه هایش گفته بود بعد از دیدن «دونده» کارگردان می شوند. افتخار من این است که جزو آن پنج نفر هستم.

دیپلم افتخار بهترین فیلم به فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» تعلق گرفت. علی جلیلوند در این بخش گفت: حضور در این جمع وزین افتخاری است.

تندیس مهرگیاه بخش بهترین فیلم به حمید نعمت‌الله برای فیلم «رگ خواب» اهدا شد.

کثیریان در پایان این مراسم از برگزاری دوره بعدی این آکادمی در فروردین ماه سال آینده خبر داد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: عشق مطبوعات رسانه مدرسه سینمای مستند دیپلم رشد مشکلات رضا کیانیان لیلا حاتمی تئاتر اقتصاد رییس جمهور مصاحبه رضا عطاران رگ خواب نوید محمدزاده آکادمی سینما سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی تازه درباره آخرین عاشقانه زنده‌یاد حسام محمودی

آفتاب‌‌نیوز :

فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» دومین ساخته کاوه صباغ‌زاده مدتی است که در بخش «سینما آنلاین» فیلم‌نت اکران آنلاین شده است به همین بهانه محمد جلیلوند منتقد سینما در یادداشتی درباره ویژگی‌های این فیلم عاشقانه نوشته است.

در این یادداشت آمده است:

«عنصری به نام تخیل که نقش مهمی در شکل‌گیری صنعت سینما داشته و آن را به یکی از سودآورترین صنایع جهان تبدیل کرده، متاسفانه جایگاه چندانی در سینمای ایران نداشته و واقع‌گرایی آن هم به شکل افراطی و سرشار از اغراق جای تخیل را پر کرده است. در سال‌های اخیر اندک تلاش‌هایی برای تولید آثاری متفاوت با جریان روز سینمای کشورمان صورت گرفته و گهگاه نیز به نتایج درخورتوجهی منجر شده که یکی از شاخص‌ترین آن‌ها «رمانتیسم عماد و طوبا» ساخته کاوه صباغ‌زاده است که تجربه‌ای نو و امیدوارکننده در قالب کمدی-رمانتیک به حساب می‌آید. پلتفرم فیلم‌نت که تنوع در پخش آثار سینمایی را در دستور کار خود داشته و در سال جاری نیز مانور بیشتری هم روی تنوع مضمونی اکران آنلاین داده، به تازگی پخش آنلاین این فیلم را آغاز کرده که می‌تواند دارای جذابیت‌های زیادی برای علاقه‌مندان این دسته از آثار باشد.

صباغ‌زاده پس از ساخت فیلم گرم و دلنشین «ایتالیا ایتالیا»، در دومین فیلم سینمایی خود «رمانتیسم عماد و طوبا» قالب کمدی-رمانتیک را برگزیده است. او قصه خود که با نگاهی به کتاب «سیر عشق» نوشته آلن دوباتن نوشته شده را بر پایه عشق میان عماد و طوبا بنا کرده و دیگر اجزا را حول محور این دو چیده است. در عین حال، فیلمنامه‌ای شخصیت محور خلق کرده که یکی از تم‌های ابدی سینما با عنوان عشق به تاروپودش گره خورده و آن را پیش می‌برد. صباغ‌زاده قصه‌اش را خوب شروع کرده و آن را با ریتمی مناسب به نقطه عطف نخست می‌رساند. زوج جوانی که تماشاگر را به تماشای قصه زندگی خود دعوت کرده و فرازوفرود‌های آشنایی را به تصویر می‌کشند. استفاده از راوی هم نکته مثبتی برای فیلم و شیوه روایت آن به حساب می‌آید که از آن برای قصه‌گو‌تر شدن کار بهره گرفته شده که در ساختار فیلمنامه فیلم به خوبی جا افتاده است.

اهل سینما و تئاتر بودن این دو نیز ایده‌ای مناسب برای خلق شوخی‌های جذاب به نظر می‌رسد که در عین حال رگه‌های پررنگی از فانتزی دارد. «رمانتیسم عماد و طوبا» نگاه روانشناسانه‌ای به قهرمان‌های خود و سیر روابط آن‌ها داشته و در عین حال دست به آسیب‌شناسی هم می‌زند. موضوعی که در سینمای ایران به آن کمتر پرداخته شده و این فیلم از این حیث نمونه‌ای شاخص و درخشان به حساب می‌آید.

صباغ‌زاده برای جذاب‌تر شدن فیلم خود شوخی‌های بامزه‌ای را با تکیه بر ظرفیت‌های کمدی رمانتیک خلق کرده که حال و هوای شیرینی به فیلم بخشیده است. از طرف دیگر روی وجوه بصری فیلم خود نیز به خوبی کار کرده و از رنگ و به ویژه نور برای خیال‌انگیزتر شدن فیلم خود سود جسته که می‌توان آن را جزو نقاط قوت فیلم به حساب آورد. همان نکته‌ای که تماشای «رمانتیسم عماد و طوبا» را دلپذیرتر کرده و آن را به ذات سینما نزدیک می‌کند.

انتخاب بازیگر در کمدی رمانتیک‌ها از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار بوده و تنها اندک لغزشی می‌تواند کلیت کار را به خطر بیندازد. آن هم فیلم‌هایی از جنس «رمانتیسم عماد و طوبا» که با تکیه بر دو شخصیت اصلی خود پیش رفته و کاملا متکی به بازیگران خود است. صباغ‌زاده نقش‌های اصلی فیلم خود را به دو بازیگری سپرده که تا زمان تولید فیلم تجربه سینمایی زیادی نداشته و بیشتر در قاب کوچک تلویزیون حضور داشته‌اند. با این حال، شیمی رابطه عماد و طوبا با تکیه بر بازی خوب این دو قابل قبول از کار درآمده است. زنده‌یاد حسام محمودی به شخصیت عماد باورپذیری خوبی بخشیده و تماشاگر را به سمت خود می‌کشاند. در طرف دیگر، الناز حبیبی در نقش طوبا قرار دارد که به خوبی از فیزیک و میمیک چهره‌اش برای جان بخشیدن به نقش بهره گرفته و بازی درخشانی را ارایه کرده است. تا جایی که برای نخستین‌بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر جشنواره فیلم فجر شده است. البته نمی‌توان از گروه بازیگران «رمانتیسم عماد و طوبا» گفت و از کنار زنده‌یاد علی انصاریان عبور کرد. بازیگری که در نقشی مکمل خوش درخشیده و آخرین فیلم سینمایی‌اش، نوید حضور بازیگری توانا در عرصه سینمای ایران را می‌داد.

«رمانتیسم عماد و طوبا» از آن دسته فیلم‌هایی است که قابلیت ارتباط با طیف‌های مختلف سنی به خصوص زوج‌های جوان را داشته و لحظات شیرینی را برای مخاطبان خود رقم می‌زند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حضور فارابی با ۱۶ عنوان جدید در نمایشگاه کتاب
  • حضور پررنگ بنیاد سینمایی فارابی در نمایشگاه کتاب
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • حضور انتشارات بنیاد سینمایی فارابی با ۱۶ اثر جدید در نمایشگاه کتاب
  • بنیاد سینمایی فارابی، ۱۶ عنوان کتاب جدید را در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌کند
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • جزئیاتی تازه درباره آخرین عاشقانه زنده‌یاد حسام محمودی
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید