Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ در ادامه درخواست های استانی، سامانه سککوک هفته پر کاری را پشت سرگذاست که با چندین سفر استانی به مناطق آزاد مختلف کشور و مذاکرات کاربردی با مدیران مناطق یادشده، همراه شد. بازرگانان و تولیدکنندگان مستقر در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی در کشورنیز، با ابعاد فنی و قابلیت های این سامانه ، از نزدیک آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مازندران؛ تشریح قابلیت های سککوک

در سفر به استان مازندران، جلسه پرزنت سامانه سککوک ازسوی دست اندرکاران این سامانه، در شرکت شهرک های صنعتی این استان برگزار شد. در این نشست فردوس باقری یکی از مدیران سامانه ملی سککوک به معرفی ابزارهای موجود در این سامانه و کارکردهای مختلف آن پرداخت.

در این جلسه کامران علیپور، معاون شهرک های صنعتی استان مازندران و حمیدرضا میرزاپور مدیر توسعه صنعتی شرکت شهرکهای صنعتی مازندران و جمعی از تولید کنندگان و بازرگانان این استان حضور داشتند.

منطقه آزاد اروند؛ حمایت از سککوک

به گزارش ایبِنا، بنا به همین گزارش، در ادامه سفرهای استانی یادشده، فردوس باقری از دست اندرکاران سامانه ملی سککوک در «سازمان منطقه آزاد تجاری اروند» حضور یافت و این سامانه را معرفی کرد. در این نشست، در دهکده بریم منطقه آزاد تجاری اروند برگزار شد و سید علی موسوی معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند، جبار سالم پور، مدیر تولید سازمان منطقه آزاد اروند، سید محمود عبدی اسکویی، مدیر گسترش و تسهیل تولید دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی، عادل معطی، مشاور معاونت تولید صادرات وفن آوری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی، سامانه سککوک را برای پیشبرد فعالیت­های تجاری وافزایش داد و ستد با بازرگانان کشورهای همسایه موثر قلمداد کردند. همچنین در ادامه این سفر دست اندرکاران سامانه سککوک با مسئولان کارخانه جی ال ایکس- که در تولید تلفن­ های همراه و تبلت فعالیت دارد- و کارخانه تولید پوشاک بردیا، در منطقه اروند، مذاکراتی به عمل آوردند.

خراسان جنوبی؛ پاسخ به یک نیاز حتمی

این گزارش می افزاید: بیرجند در استان خراسان جنوبی نیز میزبان دست اندرکاران سامانه ملی سککوک بود. در جلسه ­ای که در ساختمان وزرات صمت در شهر بیرجند برگزار شد، سیدحمید خیام زاده از دست اندرکاران سامانه سککوک به معرفی و تشریح قابلیت های این سامانه پرداخت.

در این نشست، مهدی پارسا، معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی، مرتضی عابدینی معاون سازمان صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان، حسین رجبی مسئول امور گمرکی سازمان منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، محسن مودلی رییس گروه سرمایه گذاری اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان جنوبی و همچنین مدیران عامل شرکت های تولیدی و صنعتی و بازرگانان استان، حمایت خود را از این سامانه اعلام کردند و آن را پاسخ به یک نیاز حتمی دانستند.

منطقه آزاد ارس؛ سککوک عامل افزایش داد و ستد با همسایگان

گزارش های دریافتی خبرنگار ایبِنا، حکایت از آن دارد که؛ دست اندرکاران سامانه ملی سککوک نشستی صمیمانه با مسئولان و بازرگانان سازمان منطقه آزاد ارس، برگزار و قابلیت ها و ابزارهای سامانه سککوک را تشریح کردند. همچنین به پرسش های بازرگانان در خصوص قابلیت ها و طرز کار سامانه یادشده، پاسخ گفتند.

در این نشست احد نصرتی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ارس، بابک عبدل نژاد مدیر توسعه تجارت منطقه آزاد ارس و جلال حاجی پور کارشناس توسعه تجارت منطقه آزاد ارس و محسن شیخ لو مدیر امور کشاورزی، حسن اسکندری مدیر بازرگانی منطقه آزاد یادشده و همچنین عادل معطی مشاور معاونت تولید صادرات وفن آوری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی و سید محمود عبدی اسکویی، مدیر گسترش و تسهیل تولید دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی و مدیران شرکت های تجاری و بازرگانی و همچنین تولیدکنندگان، توسعه سامانه ملی سککوک را عامل افزایش و تسهیل تجارت در منطقه یادشده خواندند. در خاتمه این سفر دست اندرکاران سامانه ملی سککوک ضمن بازدید از کارخانه های آریان دوخت ارس، کارخانه پانا چوب ارس و کارخانه پاک سون، مذاکراتی با مدیران این مجموعه ها داشتند.

گفتنی است، سفرهای استانی مسئولان سامانه ملی سککوک به مناطق آزاد و معرفی این سامانه و نیز مذاکره با مدیران مناطق یادشده در ادامه تفاهم نامه ای است که میان این سامانه ملی و سازمان مرکزی مناطق آزاد کشور منعقد شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سامانه ملی سککوک مناطق آزاد شهرک های صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد

کیانی منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس در آذربایجان شرقی گفت: به منظور رصد، کنترل، پایش و نظارت بر حسن اجرای وظایف و ماموریت‌های محوله و بر اساس شاخص‌های تخصصی، منطقه آزاد ارس رتبه اول مناطق آزاد کشور را با امتیاز ۷۲ را کسب و در منطقه سبز رده‌بندی قرار گرفت.

وی ادامه داد: کسب این رتبه در سرجمع ارزیابی‌های انجام شده در بخش‌های اقتصادی، مدیریت منابع، عمرانی و زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، حقوقی، فناوری اطلاعات و تصویرسازی بوده است.

در این ارزیابی مناطق آزاد تجاری صنعتی ارس با ۷۲ امتیاز، منطقه آزاد تجار صنعتی اروند با ۶۹.۹ امتیاز در رده سبز و به ترتیب رتبه اول و دوم و مناطق آزاد انزلی و کیش در رده سفید و به ترتیب در رتبه‌های سوم و چهارم قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از هفت شاخص ارزیابی شده، ارس در شاخص‌های اقتصادی، مدیریت منابع، حقوقی و فناوری اطلاعات مقام اول را کسب کرده و در بخش عمرانی و زیربنایی نیز حایز رتبه دوم بوده که در مجموع تمام شاخص‌ها رتبه اول مناطق آزاد کشور را کسب و لوح تقدیر طی مراسمی توسط سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و همچنین حجت الله عبدالملکی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور اجرایی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اعطا شد.

وی همچنین گفت: سال گذشته صادرات در منطقه آزاد ارس به ۱۷۲ میلیون دلار افزایش یافت که این مقدار در سال ۱۴۰۱، ۱۴۷ میلیون دلار بوده است.

وی همچنین میزان افزایش صادرات به خارج از کشور از مسیر منطقه آزاد ارس را نیز مطلوب ارزیابی کرد و گفت: صادرات از طریق منطقه آزاد ارس در سال ۱۴۰۱. ۹۴ میلیون دلار بوده در حالی که در سال گذشته این مقدار با ۴۴ درصد افزایش به ۱۳۵ میلیون دلار رسیده است.

وی یادآور شد: منطقه آزاد ارس در جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید نیز رکوردزنی کرده طوری که سرمایه‌گذاری داخلی بر اساس طرح‌های مصوب کمیسیون اقتصادی در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۸ میلیارد ریال بوده در حالی که این مقدار در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۸۷۱ درصدی (۸.۷ برابری) به ۶۵۸ میلیارد و ۹۷۱ میلیارد ریال جهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری خارجی بر اساس طرح‌های مصوب کمیسیون اقتصادی نیز از ۳۸ میلیون دلار در مدت یاد شده به ۴۹.۳ میلیون دلار افزایش یافته است.

وی همچنین یادآور شد: کشور‌های روسیه، ترکیه، آذربایجان، عراق، ارمنستان، گرجستان، امارات، قزاقستان، افغانستان و پاکستان به ترتیب بیشترین میزان خرید را از محصولات منطقه آزاد داشته‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • منطقه آزاد اروند و ارس بعنوان مناطق برتر انتخاب شدند
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد