Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@06:10:51 GMT

وثیقه آزادی کاظمی و اسدی پذیرفته شد

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۵۹۳۵۹

وثیقه آزادی کاظمی و اسدی پذیرفته شد

وثیقه آزادی مریم کاظمی و سعید اسدی با نزدیک شدن به دقایق پایانی ساعت اداری دوشنبه 19 شهریور، پذیرفته شد.

به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با نزدیک شدن به دقایق پایانی ساعت اداری دوشنبه 19 شهریور انتظار‌ها برای آزادی کارگردان نمایش «رؤیای شب تابستان» و رئیس مجموعه تئاتر شهر به امید نزدیک شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از صبح امروز 19 شهریور افراد زیادی مشغول انجام مراحل اداری و ارائه وثیقه به دادگاه بودند، که در نهایت ضمانت‌ پذیرفته شد. البته طبق روال معمول دادگاه‌ با ارائه و پذیرفته‌ شدن وثیقه روند اداری برای آزادی تازه آغاز می‌شود که با توجه به زمان تأیید، امکان موکول شدن این امر به فردا هم غیرممکن نیست.

اگرچه اهالی تئاتر و خبرنگاران این حوزه بارها با توقیف اجرا یا تذکر موارد اصلاحی به کارگردانان روبه‌رو بوده‌اند، اما دستگیری مریم کاظمی که از هنرمندان خوش‌سابقه و خوش‌نام تئاتر کشور است و سعید اسدی که در مقام رئیس تئاتر شهر به دادگاه احضار شده بود، موضوعی حاشیه‌ساز در تئاتر شد که شاید تنها راه رفع آن مرتفع شدن برخی از سوءتفاهم‌ها باشد.

لازم به یادآوری است، تیزر منتشر شده از نمایش «رؤیای شب تابستان» باعث شبهه‌هایی شد که با احضار کارگردان اثر در دادگاه، بازداشت مریم کاظمی و رئیس تئاتر شهر را در پی داشت.

انتهای پیام/4072/4031/

.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۹۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، جوزف استیگلیتز، استاد دانشگاه کلمبیا و اقتصاددان برنده جایزه نوبل که به عنوان یکی از مهم‌ترین روشنفکران یهودی در سراسر جهان شناخته می‌شود، به خبرنگار خبرگزاری آناتولی درباره آنچه در محوطه دانشگاه‌های آمریکا اتفاق می‌افتد، گفت: دانشگاه کلمبیا در نیویورک، پس از دو هفته تظاهرات حامی فلسطین که الهام‌بخش سایر دانشگاه‌های این کشور بود، تحت مداخله اداره پلیس (NYPD) قرار گرفت.
 
استیگلیتز تصریح کرد: دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان اتفاق می‌افتد، بی‌تفاوت نیستند. آنها نسبت به آنچه در جهان رخ می‌دهد، احساس همدردی می‌کنند. چه کسی پس از دیدن آن عکس‌ها و تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها واکنشی نشان نمی‌دهد؟
 
وی در ادامه اظهار داشت: آنچه مرا ناراحت کرد این بود که برخی از سیاستمداران، به ویژه جمهوری خواهان، از این فرصت برای ادامه جنگ علیه دانشگاه‌ها استفاده کردند. به عنوان مثال، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، تلاش کرد تا 30 درصد بودجه تحقیقاتی دانشگاه‌ها را کاهش دهد. قدرت آمریکا در نوآوری، به ویژه تحقیقات دانشگاه‌ها نهفته است. چرا می خواهید این را تضعیف کنید؟ این نشان دهنده تنگ نظری و سطحی نگری برخی در حزب جمهوری خواه است. طنز این است که آنها دوست دارند ما به دانشجویان یاد دهیم که در مورد امور کاوش کنند؛ اما زمانی که دانشجویان این کار را انجام می‌دهند، اغلب نتیجه‌ای متفاوت با موقعیتی که سیاستمداران محافظه کار می‌خواهند، دارد.
 
"نمونه بارز دخالت در آزادی تحصیلی"
وی درخواست مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان برای استعفای مینوش شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا را «نمونه بارز دخالت در آزادی آکادمیک» توصیف کرد.

استیگلیتز با تاکید بر اینکه این یک مداخله بزرگ در آزادی تحصیلی است، گفت که این وضعیت از دهه 1950 تاکنون دیده نشده است.

وی اظهار داشت که چنین مداخله ای آزادی آکادمیک را که یکی از کنترل ها و تعادل های لازم برای عملکرد نظام دموکراتیک است، تضعیف می کند. استیگلیتز هشدار داد: «این چیزی است که ما باید از آن بترسیم.»
 
استاد دانشگاه کلمبیا گفت: هیچ سیاستمداری از نظارت مصون نیست. این بخشی از روند دموکراتیک ما است. آزادی و دموکراسی ما تقریباً از هر چیز دیگری مهم‌تر است.

 

دیگر خبرها

  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • مطهره گونه‌ای با تودیع وثیقه آزاد شد
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • استان اردبیل در تنش آبی قرار دارد
  • شاهد تقابل جریان شرافت و شرارت در غرب هستیم
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود
  • سفر همزمان رئیس سیا و هیاتی از حماس به قاهره
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد