Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@22:41:05 GMT

دریادار سیاری: در حوزه دفاعی به روی پای خود ایستاده ایم

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۶۰۶۳۳

بعضی وقت ها ما خودمان باور نداریم که می توانیم در داخل نیازهای دفاعی مان را تامین کنیم. برخی می گویند آنچه که شما ساخته اید ، کپی است در حالی که مهم این است ما توانسته ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون هماهنگ کننده ارتش با حضور در برنامه جهان سیاست رادیو ایران به تشریح برنامه های ارتش با توجه به سفر اخیر فرمانده معظم کل قوا و شرکت در مراسم دانش آموختگی دانشجویان ارتش در نوشهر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

، امیردریادار سیاری رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز میهمان ویژه برنامه جهان سیاست گروه سیاسی رادیو ایران بود.


وی که دیروز مفتخر به دریافت نشان درجه یک فتح از دست فرمانده کل قوا گردیده با اشاره به ماموریت های محوله به ارتش گفت: ارتش براساس قانون وظیفه دفاع از  تمامیت ارضی کشور را دارد که این وظیفه را با اتکا به توانمندی های داخلی به خوبی انجام داده است.


دریادار سیاری بااشاره به تحریم های سنگین 40 ساله علیه توان نظامی کشور افزود:  امروز از بزرگترین تا کوچکترین تجهیزات و مهمات در کشور تعمیر و نگهداری شده  و حتی نوسازی می شود. به گونه ای که می توانیم مدعی باشیم در حوزه دفاعی به روی پای خود ایستاده ایم.


این مقام نظامی کشور ساخت جنگنده کوثر و رونمایی از آن را نمونه بارزی از این ادعا دانست وادامه داد: در حوزه های مختلف زمینی، هوایی ، دریایی و پدافندی نه در ارتش بلکه درسطح کل نیروهای مسلح و صنایع وزارت دفاع و همچنین شرکت های دانش بنیان ظرفیت بسیار بزرگی به وجود آمده که نیازهای مارا تامین می کند.
رییس ستاد هماهنگی ارتش بومی بودن تجهیزات نظامی را از امتیازات نیروهای مسلح ایران خوانده و گفت: این امتیاز موجب می شود که خودمان بتوانیم بسازیم ، نگهداری کنیم و ایرادات تجهیزاتمان را مرتفع کنیم چرا که به تمام زوایای آن آگاهی داریم.


وی گفت: در داخل خود ارتش هم استفاده از کارشناسان نظامی و دانش آموختگانی که دردانشگاه های ما تربیت می شوند که نمونه ای از آن در مراسم دیروز به نمایش درآمد این ظرفیت به دست آمده تا بتوانیم نیازهای دفاعی خود را در داخل تامین کنیم. همچنین بستر  برای کسب مهارت های کافی برای بروزرسانی دانش و تجهیزات دفاعی متناسب با پیشرفت های روز دنیا برای ما مهیا شد.


معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی همچنین درباره بی اعتمادی برخی به توانمندی های نظامی کشور و ایجاد شک و شبه در آن پاسخ داد  وگفت: بعضی وقت ها ما خودمان باور نداریم که می توانیم در داخل نیازهای دفاعی مان را تامین کنیم. برخی می گویند آنچه که شما ساخته اید ، کپی است در حالی که مهم این است ما توانسته ایم بسازیم وتولید کنیم. که این ثمره نگاه جهادی حاکم در نیروهای مسلح است و امروز یک حرکت جهادی در درون آنها در این حوزه رخ داده است. این موضوع قابل دیدن است و هرکس که باور نمی کند می تواند بیاید و ببیند. سیاری تاکید کرد: ما شعار می توانیم را بارها و بارها در ارتش به ما توانسته ایم تبدیل کرده ایم.

******

 

دیپلماسی قدرتمند نظامی ایران؛ نیروی دریایی در توسعه دیپلماسی دفاعی پیشگام است

بخش پایانی گفتگو با رییس ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران به موضوع دیپلماسی نظامی اختصاص پیدا کرد.امیردریادار سیاری در این باره گفت: البته بخش عمده حوزه دیپلماسی دفاعی بر دوش ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع است.وی ادامه داد: با این حال در حوزه دیپلماسی دریایی به عنوان نمونه اکنون ناوگروه 56 نداجا که درخلیج عدن و تنگه باب المندب مشغول فعالیت است و حضور موثری در اقیانوس آرام ، دریای چین  واقیانوس هند شمالی و جنوبی دارد، توانسته در زمینه دیپلماسی دفاعی ارتباطات بسیار خوبی با سایر کشورهای دنیا برقرار کند. ­

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» نوشته امیرحسین عرب‌پور با مقدمه محمدرضا دهشیری رییس دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه به‌تازگی توسط انتشارات وزارت امور خارجه منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود.

امروزه کشورهای بسیاری به اهمیت استفاده از دیپلماسی اقتصادی برای تسخیر افکار و اذهان جهانیان پی برده اند؛ زیرا دیپلماسی اقتصادی و تجاری هر کشور در ایجاد تصویر ملی مناسب نزد دیگران و تصحیح برداشت آن‌ها نقشی تعیین کننده ایفا می‌کند و می‌تواند در پیشبرد اهداف فرهنگی سیاسی کشورها نقش آفرینی کند. همانطور که چگونگی رفتار دولت‌ها در زیست بوم بین الملل بر افزایش یا کاهش قدرت نرم و توانایی آن برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی کشورها موثر است، رفتار اقتصادی و تجاری یک کشور نیز عنصری تاثیرگذار بر تلقی و برداشت جامعه جهانی محسوب می‌شود.

امیرحسین عرب‌پور دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران و کارشناس ارشد اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) در پیشگفتار این کتاب آورده است: «برای فهم دقیق مسئله پژوهش در بخش اول به مبانی نظری شامل ۳ فصل دیپلماسی اقتصادی، برندسازی ملی و بررسی اقدامات ۴ تجربه موفق (چین، ترکیه، قطر و رژیم صهیونیستی) در این زمینه پرداخته می‌شود.

در بخش دوم کتاب شامل ۲ فصل به شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی در جهت برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران و ارائه راهبردهای ارتقای برند ملی کشور از دیدگاه خبرگان سیاسی و تجاری ایرانی فعال در امور بین الملل توجه می‌شود. در واقع، رویکرد این پژوهش کیفی و از نوع اکتشافی است. به طوری که مبانی نظری کتاب با مرور منابع کتابخانه‌ای (با تاکید بر دهه اخیر) به منظور دستیابی به یک چارچوب و مدل مفهومی- مبتنی بر مدل‌های نظری برندینگ ملی- و بهینه‌گزینی گردآوری شد. در بخش دوم ابتدا ۱۰ ظرفیت و فرصت پیشران برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران مورد تبیین قرار گرفت و سپس برای ارائه راهبردها و راهکارهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از ابزار مصاحبه نخبگانی بهره برده شد تا راهبردها و راهکارها جنبه عملیاتی بیشتری داشته باشد. در این راستا تلاش شد برای افزایش دقت و کیفیت راهبردهای پیشنهادی پایان کتاب از نمایندگان تمامی دستگاه‌های دخیل در حوزه روابط اقتصادی خارجی کشور اعم از وزارت امور خارجه، اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت مصاحبه عمیق انجام شود.

در نهایت ۱۰ راهبرد برای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر دیپلماسی اقتصادی به دست آمد که پیشنهاد می‌شود در سیاستگذاری خارجی کشور مورد استفاده قرار گیرد. از این رو، مطالعه کتاب حاضر به علاقمندان و سیاستگذاران حوزه روابط اقتصادی بین‌الملل و برندینگ ملی توصیه می‌شود تا در بستر آن شاهد تحول رو به جلو در پژوهش‌های برند ملی جمهوری اسلامی ایران باشیم».

در این کتاب علاوه بر تشریح مفاهیم نظری دیپلماسی اقتصادی و برند ملی، تجربه ۴ کشور منتخب و موفق در عرصه دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی مورد مداقه قرار گرفته است. همچنین کتاب حاضر با تمرکز بر ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، کوشیده است تا تحلیلی جامع از ظرفیت‌های برندسازی ملی کشور ارایه دهد. فصل پنجم کتاب از آن لحاظ درخور توجه است که به پیشنهاد راهبردهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از طریق دیپلماسی اقتصادی مبادرت می ورزد؛ به ویژه آنکه این راهبردها از دل مصاحبه و گفتگو با صاحب نظران و چهره‌های با تجربه این حوزه به دست آمده است».

این کتاب در غرفه انتشارات وزارت امور خارجه در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی می‌شود.

کد خبر 6098262 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد
  • شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رئیس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیاز خطرناکی پیش می‌رود
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است