Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:56:37 GMT

بیست و هفتمین اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در ویتنام آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۶۹۷۲۹

بیست و هفتمین اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در ویتنام آغاز شد

کوالالامپور- ایرنا- بیست و هفتمین اجلاس مجمع جهانی اقتصاد با موضوع اتحادیه جنوب شرق آسیا 'آسه آن'،کارآفرینی و انقلاب چهارم صنعتی از امروز- سه شنبه- به مدت سه روز در هانوی پایتخت ویتنام گشایش یافت .

به گزارش ایرنا از رسانه های آسیایی،در این اجلاس که با شرکت حدود یک هزار نفر از مسئولان،متخصصان ارشد اقتصادی، صاحبان صنایع و تولید کنندگان کشورهای عضو اتحادیه آسه آن و کشورهای دیگر جهان حضور دارند قرار است در خصوص موضوع آسه آن و فعالیت های آن در بخش کارآفرینی و توسعه صنعتی مورد بحث و بررسی قرار گیرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری ویتنام،در این اجلاس بین المللی شش نفر از روسای جمهوری و نخست وزیران منطقه'آسه آن' از جمله 'جوکوویدودو' رئیس جمهوری اندونزی و 'لی هسین لونگ' نخست وزیر سنگاپور نیز حضور دارند.
ویتنام میزبان این اجلاس بین المللی اقتصادی به همراه اندونزی، مالزی، تایلند،برونئی، فیلیپین، کامبوج، لائوس، میانمار و سنگاپور ازاعضای 'آسه آن' هستند.
قرار است در این اجلاس در خصوص گسترش فناوری در کشورهای عضو آسه آن و همچنین توسعه صنایع پیشرفته و نسل چهارم بحث و بررسی شود.
بر اساس این گزارش ،رهبران کشورهای عضو آسه آن در این اجلاس قرار است در مورد افزایش بهره وری با استفاده از نسل چهارم صنایع در زمینه های مختلف با یکدیگر گفت وگو و رایزنی داشته باشند.
مجمع جهانی اقتصاد یک نهاد بین المللی اقتصادی غیرانتفاعی است که دفتر مرکزی آن در ژنو سوئیس است .این سازمان بزرگ اقتصادی با دریافت حق عضویت از شرکت های مختلف اقتصادی از سراسر جهان و ارائه مشاوره های اقتصادی به آنها سالانه حدود 100 میلیون دلار درآمد دارد.
گفته می شود افزون بر یک هزار و 500 شرکت و موسسات بزرگ اقتصادی و مالی و پولی در سراسر جهان عضو این نهاد بین المللی هستند.
نسل چهارم صنعت ،مرتبط با اقداماتی است که بهره وری و ارزش ها را در صنایع تولیدی افزایش می دهد که در اصطلاح به آن 'اینترنت اشیاء' نیز گفته می شود.
توسعه استفاده و کاربری از اینترنت در صنایع نیز از اقداماتی است که بسیاری از کشورهای درحال توسعه از جمله اعضای آسه آن نیز به دنبال گسترش آن هستند.
اتحادیه آسه آن بر مبنای گسترش روابط تجاری میان اعضا در سال 1967 تاسیس شد و اعضای آن با جمعیتی افزون بر 650 میلیون نفر درصددند با استفاده از صنایع وابسته به اینترنت روش های سنتی تولید را به عرصه های دیجیتالی سوق دهند.
طبق گزارش رسانه های ویتنام یک هزار نفر هیات های شرکت کننده در این اجلاس نمایندگان شرکت ها و سازمان های بزرگ اقتصادی و تجاری از 43 کشور جهان هستند.
'سوان فوک' نخست وزیر ویتنام در این اجلاس تاکید کرد استفاده از نسل چهارم صنعت سبب افزایش همکاری های صنعتی در داخل گروه اقتصادی آسه آن خواهد شد.
آساق** 1599 **1600

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد آسه آن مجمع جهاني اقتصاد ويتنام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۶۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا

ضیغمی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: یکی از افتخارات بزرگ نظام ج. ا ایران و دولت سیزدهم این است که تحت منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری سیاست توجه به آفریقا را در کانون توجه سیاست‌های خارجی کشور به‌ویژه در حوزه تجاری قرار داده است.

وی با خطاب قرار دادن رئیس جمهور، افزود: موفقیت‌های اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی شد؛ آن موفقیت انگیزه‌ای شد تا شما دستور بفرمایید اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه پیدا کند. مفتخر هستم که اعلام کنم ابتکار شما منجر به بزرگترین رویداد همکاری‌های اقتصادی ایران و قاره آفریقا شده است.

به گفته معاون وزیر، در این اجلاس، ج. ا ایران میزبان بیش از 30 کشور آفریقایی است و وزرات صمت به عنوان سیاست‌گذار و سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان متولی برگزاری این اجلاس در تعامل نزدیک با وزارت امور خارجه کشور، سفرای محترم کشورهای آفریقایی در ایران و نمایندگان ایران در قاره آفریقا، برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای برگزاری هدفمند این اجلاس انجام داده است. همانگونه که مستحضرید این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، افزود: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب 12 کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از 3 نفر به 14 نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است؛ امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو 2024 و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا، ( توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده است) و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم  و با دستور  رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد؛ امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • وزیر اقتصاد راهی عربستان می‌شود
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • حضور مقامات بین‌المللی در ریاض برای گفتگو پیرامون غزه
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا