Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@01:28:50 GMT

11 طرح عمراني در شهر جديد گلبهار افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۷۴۲۳۵

11 طرح عمراني در شهر جديد گلبهار افتتاح شد

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- بهره برداري از 11 طرح عمراني و عمليات اجرايي چهار طرح روز سه شنبه با حضور مدير عامل شرکت مادر تخصصي عمران شهرهاي جديد در شهر جديد گلبهار آغاز شد.

استاندار خراسان رضوي در اين مراسم گفت: در شرايط دشوار اقتصادي، طرحهاي عمراني و توسعه اي کشور همچنان در حال اجرا و پيشرفت است و بهره برداري يا اجراي هر پروژه عمراني به مثابه چراغ روشني براي ايجاد اميد و انگيزه در مردم به شمار مي رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عليرضا رشيديان افزود: اينکه پيمانکاران با همه مشکلات موجود فعاليت هاي عمراني خود را ادامه مي دهند و با مديران پروژه هاي مربوط به خدمات روبنايي و زيربنايي همکاري خوبي دارند، جاي قدرداني دارد.
وي اظهار داشت: در دولت يازدهم و دوازدهم بيش از 60 هزار واحد مسکن مهر ساخته و افتتاح شد و آنچه که از اين پروژه مورد تعهد دولت بود، به اتمام رسيده است و آنچه باقي مانده مربوط به تعاوني هاست که دولت خود را مکلف به اتمام آن مي داند.
استاندار خراسان رضوي گفت: طي پنج سال گذشته اقدامات مطلوبي در حوزه زيربناها و روبناهاي شهر جديد گلبهار انجام شده و هم اينک در آستانه بازگشايي مدارس، يکي از دغدغه هاي اين شهر افتتاح 6 مدرسه اي است که پيشرفت ساخت آنها بيش از 90 درصد است.
وي افزود: با پيگيري هاي اداره کل نوسازي مدارس و اختصاص اعتبار از سوي شرکت عمران شهر جديد گلبهار، سه مدرسه از اين تعداد تا اول مهر ماه و سه مدرسه ديگر در آبان ماه آماده بهره برداري مي شود.
وي اظهار داشت: در سفر اخير وزير بهداشت به خراسان رضوي، مقرر شد براي کلينيک درماني شهر جديد گلبهار پزشک مستقر شده و به بيماران اين شهر خدمت رساني کند.
استاندار خراسان رضوي گفت: در ارتباط با توسعه زيرساخت هاي حمل و نقل، تفاهمي بين شرکت عمران شهر جديد گلبهار و شهرداري انجام شده تا چند دستگاه اتوبوس جديد براي مردم اين شهر تامين شود.
وي با بيان اينکه آزادراه مشهد - چناران - قوچان در چهار قطعه در دست اجراست افزود: اخيرا از سوي وزارت راه و شهرسازي 4.5 ميليارد ريال براي تونل دوغايي در مسير اين آزادراه و پنج ميليارد ريال براي راه هاي روستايي خراسان رضوي ابلاغ شده است.
وي با اشاره به سهم 70 درصدي آستان قدس رضوي در ساخت آزادراه مشهد – چناران – قوچان ، اظهار اميدواري کرد عمليات اجرايي اين پروژه سرعت گيرد و همزمان با آغاز ساخت ايستگاه قطار سريع السير گلبهار – مشهد، ريل گذاري اين مسير نيز آغاز شود.
رشيديان اظهار داشت: مطالعات امتداد مسير ريلي گلبهار – مشهد به سوي چناران نيز انجام شده و اميد است طي يک ماه آينده مصوبه آغاز عمليات اجرايي آن نيز از سوي دولت صادر شود.
مدير عامل شرکت عمران شهر جديد گلبهار نيز در اين مراسم گفت: 11 پروژه در زمينه حمل و نقل و ترافيک، بهسازي راه، مسکن مهر، بوستان و مسجد در شهر جديد گلبهار به بهره برداري رسيد و عمليات اجرايي چهار پروژه در حوزه قطار شهري، آرامستان، آماده سازي اراضي و مجموعه ورزشي آغاز شد.
هومن گريواني افزود: خريد و نصب تجهيزات کنترل ترافيک با هزينه 2 ميليارد و 855 ميليون ريال، ايمن سازي و نصب علائم ترافيکي با هزينه هفت ميليارد و 870 ميليون ريال، راه اندازي مرکز کنترل ترافيک با هزينه هشت ميليارد و 500 ميليون ريال از جمله پروژه هاي به بهره برداري رسيده در حوزه حمل و نقل گلبهار است.
وي اظهار داشت: ساختمان اورژانس با مساحت 386 مترمربع و هزينه سه ميليارد و 800 ميليون ريال، زمين ورزشي روباز با مساحت پنج هزار مترمربع و هزينه 2 ميليارد و 800 ميليون ريال، پياده روسازي و محوطه سازي به مساحت 29 هزار مترمربع با هزينه 2 ميليارد و 800 ميليون ريال، 40 هزار و 500 مترمربع آسفالت و سه هکتار آماده سازي و 4.5 کيلومتر مسير دوچرخه با هزينه 31 ميليارد ريال نيز در گلبهار به بهره برداري رسيد.
وي پارک محله 11 به مساحت 17 هزار مترمربع و کتابخانه ويژه کودکان به مساحت 250 مترمربع با هزينه 37 ميليارد ريال، مسجد محله 11 به مساحت هزار و 254 مترمربع با هزينه 17 ميليارد و 800 ميليون ريال، 880 واحد مسکن مهر به مساحت 88 هزار مترمربع و هزينه 660 ميليارد ريال را از ديگر پروژه هاي بهره برداري شده در گلبهار برشمرد.
گريواني گفت: عمليات اجرايي بخشي از گالري مسير قطار سريع السير برقي با اعتبار هزار و 500 ميليارد ريال، آرامستان شهر جديد گلبهار به مساحت 10 هکتار و اعتبار 2 ميليارد ريال، 2 هزارو 700 واحد مسکوني با اعتبار 20 ميليارد ريال و مجموعه ورزشي استخر و سونا با مساحت 15 هزار مترمربع و اعتبار 150 ميليارد ريال نيز در گلبهار آغاز شد.
شهر جديد گلبهار با وسعت پنج هزار هکتار در 35 کيلومتري کلانشهر مشهد واقع است.
7489 / 6053
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۴۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از انجام مطالعات آسفالت پلیمری خبر داد و گفت: برنامه‌ای برای افزایش کارخانه آسفالت نداریم.

به گزارش ایسنا، صداقتی ظهر امروز در نشست خبری با بیان اینکه سال جاری سال پرپروژه‌ای برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران خواهد بود، گفت: از سال۱۴۰۰ برنامه ریزی و ریل گذاری در حوزه فنی و عمرانی انجام دادیم، به گونه‌ای که مطالعات احداث پروژه‌های مختلف را انجام داده و از سال ۱۴۰۱ انجام پروژه‌ها را در دستور کار قرار داریم و حالا ۲۵ پروژه عمرانی در سال جاری افتتاح خواهند شد که هر کدام از این پروژه‌ها انرژی جدیدی را به بدنه شهرداری تهران تزریق خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اولین افتتاح عمرانی‌مان در ۲۰ شهریور بود یعنی شش ماه اول سال پروژه‌ای برای افتتاح نداشتیم، اظهار کرد: اما امسال از ۲۰ فروردین‌ماه اولین پروژه سال جدید را افتتاح کردیم و در نظر داریم هر ماه دو پروژه عمرانی افتتاح کنیم هرچند که ممکن است برخی پروژه‌ها از نظر وسعت کوچک باشند؛ اما قطعا پیچیدگی و حساسیت‌های خاص خود را دارند.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه عملیات بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان امروز رونمایی شد، تصریح کرد: در حال حاضر در ۳۰ نقطه شهر عملیات تراش و روکش آسفالت در حال انجام است که این عملیات عمر مفید آسفالت را حداقل ۱۰ سال افزایش می‌دهد.

صداقتی با بیان اینکه شهردار تهران انصافا نگاه ویژه‌ای به پروژه‌های عمرانی دارد؛ به گونه‌ای که در تامین منابع و همچنین رفع معارضین پروژه‌ها دستورات اکیدی داشته است، ادامه داد: سهم آسفالت تهران در سال یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن خواهد بود چرا که ما یک افق ۱۰ ساله ترسیم کردیم و بعد از ۱۰ سال کل آسفالت نوسازی خواهد شد و معابر نیز اولویت‌بندی خواهد شد و بزرگراه هایی همچون یادگار و حکیم در اولویت هستند و در نظر داریم تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت در سال را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه کارخانه‌های آسفالت موجود صرفا در جهت تولید آسفالت نو فعال هستند، تصریح کرد: باید به سمت کارخانه‌های آسفالت بازیافتی برویم تا از تراشه‌های آسفالت در تولید آسفالت جدید استفاده کنند که تکنولوژی خاصی را می‌طلبد و در همین زمینه کارخانه‌ جدیدی تحت عنوان آسفالت بازیافتی احداث شود تا با استفاده از تراشه‌های آسفالت نسبت به تولید آسفالت جدید اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران اضافه کرد: تراشه‌های آسفالت قیمت مصالح را دارند و درصدی قیر به آنها اضافه شده است و با استفاده از تراشه‌های موجود آسفالت می‌توانیم در مصرف قیر نیز صرفه‌جویی کنیم که معضل زیست محیطی نخواهد داشت.

صداقتی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر حجم تراشه‌های آسفالت موجود اظهار کرد: تراشه‌هایی که در بزرگراه‌ها ایجاد می‌شود براساس قراردادی که با پیمانکاران داریم در محلی دپو می‌شود و حجم این تراشه‌ها در حال حاضر مشخص است و باید بگویم حداقل سه سال کارخانه بازیافتی‌مان خوراک دارد یعنی سه سال طول می‌کشد که کارخانه بازیافتی‌مان تراشه‌های موجود را بازیافت کند.

وی درباره استفاده از روش‌های نوین در آسفالت‌ ریزی گفت: روش تراش و روکش موضوع قدیمی نیست که بخواهیم آن را رها کنیم و به سراغ روش‌های نوین بپردازیم و دقت داشته باشید که تهران یک میلیون و ۱۰۰ هزار کیلومترمربع معابر دارد و اگر بخواهیم زیرساخت‌ها را بتنی کنیم هزینه مضاعفی خواهد داشت و این در حالی است که ما سعی می‌کنیم که آسفالت در معابر مهم همچون بزرگراه‌ها را از مواد درجه یک استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که محیط زیست اعلام کرده که هنوز به کارخانه آسفالت واقع در آبعلی مجوز نداده است، گفت: برنامه‌ای برای افزایش کارخانه آسفالت نداریم و از نظر زیرساختی و برنامه ریزی نیز به حد مطلوب رسیدیم.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داده که باید در سمت شرق تهران کارخانه آسفالت داشته باشیم، تصریح کرد: در حال رایزنی با محیط زیست هستیم که مجوزهای لازم با اتخاذ رویکرد مثبت اخذ شود چرا که محیط زیست می‌گوید کارخانه‌های تولیدی باید به شعاع ۱۲۰ کیلومتری خارج از شهرها منتقل شوند؛ اما اگر کارخانه آسفالت را به بیرون از شهرها ببریم آسفالت یخ‌زده به معابر می‌رسد که در حال رایزنی هستیم تا موارد فنی طی شود.

صداقتی در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی آسفالت بزرگراه امام علی (ع) که کیفیت نامناسبی دارد، اظهار کرد: حدود ۱۰ سال از عمر آسفالت بزرگراه امام علی (ع) می‌گذرد، یعنی ممکن است ترک‌های طبیعی در سطح آسفالت ایجاد شده باشد که دو تیم آسفالت در بزرگراه امام علی (ع) مشغول فعالیت هستند.

وی همچنین در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان با تاکید بر این‌که دانشگاه امیرکبیر به عنوان بازوی مطالعاتی به ما کمک می‌کند، تصریح کرد: کما این‌که در نوروز سال ۱۴۰۱ تعدادی از ایستگاه‌های بی آر تی که آسفالت‌شان دچار مشکل جمع‌شدگی شده بود با بتن الیافی تأمین شده است و در حال حاضر نیز مطالعات در مورد استفاده از آسفالت پلیمری در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • افتتاح دو طرح عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد