Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه، ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین(علیه السلام)، اظهارداشت: جامعه المصطفی العالمیه همواره سپاسگزار همکاری‌های مجلس شورای اسلامی در ارتباط با فعالیت‌های این نهاد فاخر بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های جامعه المصطفی، با تأکید بر این که جامعه المصطفی از بازسازی و ادغام چندین نهاد فعال بین المللی در حوزه معارف الهی شکل گرفته، اظهار داشت: حضور ۵۰ هزار فارغ التحصیل از ۱۳۰ ملیت جهان و فعال سازی ایشان در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی عرصه‌های بین المللی از مهم‌ترین دستاوردهای جامعه المصطفی العالمیه به شمار می‌رود.

آیت الله اعرافی در ادامه با تأکید بر این که جامعه المصطفی با هزار واحد، موسسه و دانشگاه بین المللی در گستره جهانی ارتباط دارد، خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی بیش از ۴۰ هزار اثر علمی را به ۴۰ زبان زنده دنیا تولید نموده است.

نظامات المصطفی بر شبکه سازی ظرفیت‌ها استوار شده است

وی استواری نظام آموزشی، پژوهشی و تربیتی المصطفی بر شبکه سازی را از ظرفیت‌های المصطفی عنوان کرد و یادآور شد: حدود ۵۰ هزار نفر از طلاب و دانش پژوهان غیر ایرانی جامعه المصطفی در مراکز و مؤسسات این نهاد بین المللی مشغول فراگیری علوم و معارف ناب الهی هستند.

رئیس جامعه المصطفی در ادامه به گستره ترسیم رشته‌های دانشی در جامعه المصطفی اشاره نمود و اذعان داشت: چاپ و انتشار مستمر ۵۰ مجله و نشریه علمی و راه اندازی بیش از ۳۰۰ انجمن علمی و فرهنگی از دیگر ظرفیت‌هایی است که افق‌های روشنی را پیش روی جامعه المصطفی قرار می‌دهد.

وی شفاف سازی فعالیت‌ها و اخذ مجوز رسمی حضور در عرصه بین الملل را از سیاست‌های مهم جامعه المصطفی برشمرد و خاطرنشان کرد: ترسیم نظام آموزشی هوشمند و پیشرفته و نیز فعال سازی ۱۵ بعد علمی و پژوهشی از دیگر ظرفیت‌های ارزشمند این نهاد بین المللی است.

آیت الله اعرافی جذب و پذیرش دانش پژوهان مذاهب مختلف اسلامی و ارائه محتوا بر اساس مبانی فقهی را از رویکردهای تقریبی المصطفی دانست و تصریح کرد: میزبانی جامعه المصطفی از پیروان مذاهب مختلف اسلامی، نشان از اهتمام روز افزون این مرکز دینی بر تقریب مذاهب اسلامی است.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به این که فارغ از بحث‌های جنجالی شکلی، به دنبال بازسازی و تعمیق زیرساخت‌های پاسخگویی و تأمین نیازهای معرفتی جوامع بشری هستیم، یادآور شد: در نظام آموزشی حوزه گرایش‌های مختلف علوم اسلامی هدفگذاری شده و زیرساخت‌های تحولی حوزه در عرصه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی در حال شکل گیری است.

کد خبر 4400500

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه قم مجلس شورای اسلامی مدیریت حوزه های علمیه کشور مردم علیه احتکار بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر ماه محرم گرگان مشهد شیراز شهرکرد بیرجند یاسوج احتکار مجلس شورای اسلامی خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری که ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی برگزار شد، اظهار کرد: بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای فرهنگ آن جامعه و سرمایه جاودان آن جامعه است. جامعه فهیم دانشگاهی، پویش و پالایش دانشگاهی را مدنظر خود قرار داده و همواره فرهنگ‌های جدیدی را خلق کرده است.

بیشتر بخوانید: فرآیند ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت فکری زمان‌بر و پرهزینه‌ است

وی افزود: همانطور که کلمات و جملات جدید به زبان هر کشور اضافه می شود، علم و فناوری و نوآوری جدید همراه خود فرهنگ جدیدی را خلق می کند. استادان فرهنگ ساز و امید افرین، الگو و اسطوره برای نسل های فعلی و آینده ایران هستد و نسل های بعدی باید بدانند که قدردان پیشینیان خود باشیم.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در هر منطقه‌ای که استاد دانشگاهی ساکن شود، آن منطقه و محله ارزش بیشتری می یاید. کوی دانشگاهیان در هر شهری ارزش بیشتری دارد. بنابراین سرمایه های نمادین کشور باید قدر ببینند و بر صدر بنشینند.

زلفی گل با بیان اینکه تجلیل از استادان نمونه کشوری، در راستای ارتقای مرجعیت علمی است، یادآور شد: هر کدام از استادانی که امروز تجلیل می شوند در رشته خود سرآمد هستند. انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است. وقتی این فرایند طی می شود می خواهیم شاخص های افراد مرجع را به نمایش بگذاریم.

وی همچنین گفت: تعداد دانشمندان یک درصد و ۲ درصد بین الملل روز به روز افزایش می یابد و نشان می دهد مسیر جامعه علمی ما درست است.

وزیر علوم به بیانات رهبر معظم انقلاب درمورد وظیفه دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: تولید علم، تربیت عالم و جهت دهی به علم و عالم وظیفه دانشگاه‌ها است.

زلفی گل ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور یعنی عملیات وعده صادق در سطح بین المللی نشان دهنده مرجعیت علمی است که اولویت وزارت علوم است.

وی یادآور شد: در قوانین وزارت علوم سعی کردیم برای ارتقای مرجعیت علمی برنامه اجرایی داشته باشیم، همچنین از ظرفیت برنامه هفتم توسعه استفاده کردیم و این قوانین را در احکام برنامه گنجاندیم، از جمله این اقدامات که انجام شده و در برنامه هفتم توسعه نیز قید شده است، دستور العمل اعطای پژوهانه جامع، دستور العمل تعاملات علمی ملی و بین المللی و دستورالعمل مهارت محور کردن آموزش است.

وزیر علوم افزود: امروز دنیا دنبال جنگ و صلح ارزان است، کشور گشایی مشروع از طریق علم و فناوری مقدور و مشروع است‌ وقتی دانشمندان و استادان نمونه کشوری دانشی تولید می کنند و بروندادهای علمی بین المللی دارند، این کتاب در هر جای دنیا تدریس شود یعنی ما در آن کشور نفوذ کرده و آن کشور را تسخیر کرده ایم.

زلفی گل تاکید کرد: بهترین و موفق ترین سربازان کشورگشای ایران اسلامی استادان هستند که کشورگشایی از طریق آنها محبوب و معمول است. این موفقیت قدرت نرم است، جامعه فهیم و فرهیخته دانشگاهی به قدری توانمند است که هم قدرت سخت و هم قدرت نرم را می تواند ایجاد کند. از این جهت است که همه هزینه ها برای علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری برای کشور است.

وی از استادان برگزیده خواست تلاش کنند تا نسلی بهتر و توانمندتر از خود تحویل جامعه دهند.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1229016 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم