Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو سلجوقی مجری طرح توسعه فضای مجازی کودک و نوجوان و حسن نجفی سولاری مشاور سازمان صدا و سیما امروز (سه شنبه 20 شهریور) از پشت صحنه مجموعه «محله گل و بلبل ۳» بازدید کرده و در حاشیه این بازدید ضمن تقدیر از عملکرد عوامل این مجموعه و خانواده درسا به عنوان حامی آن، نقطه نظرات خود را اعلام کردند.

سلجوقی در حاشیه این بازدید، محتوای فضای مجازی را دغدغه خانواده‌ها عنوان و اظهار کرد: یکی از راه‌های توسعه خدمات فضای مجازی کودک و نوجوان، توسعه محتوا مختص به خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تهیه خوراک آموزشی برای هدایت فرزندان به استفاده صحیح از فضای مجازی، از مواردی است که به همت و مشارکت جمعی نیاز دارد و بخش دولتی باید به کمک بخش خصوصی بستر آن را فراهم کند.

سلجوقی در ادامه به چند زبانه شدن سری سوم برنامه محله گل و بلبل 3 اشاره کرد و گفت: می‌توان این برنامه را با استفاده از ظرفیت‌های موجود به زبان‌های دیگری از جمله زبان عربی ترجمه کرد و در اختیار مخاطب علاقه‌مند قرار داد.

مشاور سازمان فناوری اطلاعات ایران همچنین به نقش حمایتی دستگاه‌های کلان اشاره کرد و گفت: ما می‌توانیم با تخصیص وام و کمک هزینه‌های مورد نیاز مجموعه خصوصی و حامی برنامه محله گل و بلبل، به توسعه و تقویت کار آموزشی خانواده درسا کمک کنیم؛ چرا که نقش مجموعه درسا در رونق برنامه‌های کودک و نوجوان قابل تقدیر است.

جهانی سازی محصولات داخلی در چشم انداز حامیان قرار گیرد

همچنین مشاور سازمان صدا و سیما در ادامه این نشست به جنس محتوای در دسترس کودک و نوجوان در رسانه‌های دنیا اشاره کرد و افزود: برنامه‌هایی که مختص به گروه سنی کودک و نوجوان است، در غالب دنیا چارچوب تعریف شده ای دارد و در کشور ما هم باید برای آن این مساله مطرح شود.

نجفی سولاری برای جهانی شدن تولیدات وطنی و پیدا کردن قابلیت رقابت با مجموعه‌های روز و پرطرفدار دنیا راهکارهایی نیز پیشنهاد کرد که تبدیل به پاساژ شدن یک مجموعه هم راستای کار کنونی در محله گل و بلبل 3، یکی از آنها است؛ به این معنا که مکان‌هایی در فضای مجازی مختص به محتواهای آموزنده و مفید تعریف شود که بتواند منبع آموزشی و قابل دسترسی برای کودک و نوجوان و حتی خانواده‌ها باشد.

وی گفت: جذابیت محتوا یکی از عناصری است که می‌توان از آن به عنوان یک ظرفیت یاد کرد. به گونه‌ای که از فضاهای جایگزین سینما و تلویزیون بهره برد و محتوایی که در این دو بستر قابل پخش نیست را در مسیر دیگری در دسترس عموم قرار داد.

این مشاور سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: نکته مورد توجه در تمام این بسترها، هدف مشترکی است که با عنوان آموزش استفاده صحیح از فضای مجازی برای کودک و نوجوان به اجرا در می‌آید.

به گفته وی، خانواده درسا در همین خصوص هدف خود را تا کنون به خوبی انجام داده است و در نقشی همه جانبه، علاوه بر توسعه کسب و کار و ایجاد محصولات تخصصی کودک و نوجوان، با حمایت از برنامه های پرمخاطب تلویزیون، رسالت رسانه‌ای خود را تا قسمتی پیش برده است.

نحفی سولاری گفت: درسا می‌تواند در تکمیل مسیر خود، علاوه بر ادامه راهی که در پیش دارد، به دنبال جهانی شدن محصولات داخلی باشد.

«محله گل و بلبل ۳» ساختاری نمایشی دارد و همه ماجراهای آن در یک محله خیالی متشکل از خانه‌ها، خیابان‌ها، کوچه‌ها، مغازه‌ها و شهروندانی که هر کدام دغدغه‌های متفاوتی دارند، پیگیری می‌شود.

این برنامه با حمایت مالی و معنوی زیست بوم مجازی درسا قرار است در 100 قسمت 50 دقیقه ای، موضوعات اخلاقی و آموزشی و دغدغه‌های موجود در فضای مجازی را پوشش دهد و با تدارک روایت‌هایی جذاب و روان می‌کوشد تا رفتارهای صحیح در محیط خانواده و اجتماع و فضای مجازی را به کودکان بیاموزد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۹۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سرهنگ داود معظمی گودرزی با اشاره به انتشار ویدیویی از یک کودک دختر در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدیو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را درپی داشت و به خانواده‌ها هشدار داد که چنین برخورد‌های سودجویانه‌ای ممکن است آینده فرزندانشان را تحت الشعاع قرار دهد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدیو را مورد شناسایی قرار دادند، افزود: در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدیو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است و مدیر این سالن که ویدیوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ هدایت شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک، سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با ماموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و، چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

سرهنگ معظمی گودرزی با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستورقضایی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

این مقام انتظامی افزود: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرایم علیه کودکان و بانوان پلیس فتا تهران بزرگ با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

سرهنگ معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشورما نیز به آن پیوسته صراحتا هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. همانطور که در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتار‌های بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتار‌های غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخورد شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ افزود: به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدیو یا انتشار تصاویر نامتعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتار‌هایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندنشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • واکنش فعالان فضای مجازی به ادعای بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی