Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از تارنمای سازمان بورس و اوراق بهادار، شاپور محمدی افزود: سازمان بورس و اوراق بهادار حدود 600 نهاد مالی دارد. 187 شرکت در فرابورس پذیرفته یا درج شده اند و اوراق بهادار دولتی نیز در بازار سرمایه در حال معامله است.

وی گفت: هر ابزاری بازار خاص خود را دارد و سهام، شرعی ترین ابزار معامله بوده که تاکنون هیچگونه تردیدی درباره آن وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی شورایعالی بورس از بررسی ابزار معاملاتی «وارانت» در کمیته فقهی بورس خبر داد و افزود: اگر ابزار وارانت در کمیته فقهی تایید شود، در بازار سرمایه نیز پذیرفته می شود.

 ابزار وارانت در دانش مالی عبارت است از اختیار خریدی که روی اوراق بهادار شرکت توسط خود شرکت منتشر می‌شود.  
** سهم 300 میلیون دلاری ایران از صنعت هشت میلیاردی زعفران
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: صندوق های «ارز، سهام، ابزارهای درآمد ثابت، ساختمان، پروژه و غیره» در این سازمان وجود دارد و بتازگی نیز به طرحی با نام «صندوق در صندوق» مجوز داده شد.

به گفته وی، به پشتوانه بازار دارایی های فکری، مخترعان می توانند با ثبت اختراع خود آن را در فرابورس معامله کنند و اکنون نیز شرکت های دانش بنیان، صندوق های جسورانه و غیره در بازار سرمایه فعالیت دارند.

محمدی گفت: در بورس کالا تولیدات بخش های «پتروشیمی، فولاد، مس، محصولات کشاورزی و غیره» معامله می شود و زعفران نیز بتازگی در بورس کالا پذیرفته شد.

این مسوول افزود: زعفران یک صنعت 8 میلیارد دلاری در دنیاست اما ما فقط 300 میلیون دلار از آن درآمد کسب می کنیم.

«همچنین از 340 تن زعفران در دنیا، 300 تن آن در ایران تولید می شود در حالی که سهم مالی ایران در این زمینه بسیار اندک است».

به گفته وی، با عرضه زعفران در بورس، کشاورزان توانسته اند سهم مالی بیشتری دریافت کنند.

به گزارش ایرنا، مدیر توسعه بازار مشتقه بورس کالا یازدهم شهریورماه اعلام کرد: تغییر اولویت های بورس کالا در بازار مشتقه به سمت محصولات کشاورزی پس از موفقیت بازار آتی زعفران صورت گرفته و تاکنون بیش از 2 میلیون و 200 هزار مورد قرارداد در بازار آتی زعفران معامله شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمه خسارت فاجعه آمیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۹۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها