Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس سجادی راد در گفت و گو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: سامانه ۱۲۴ طی ۲۴ ساعت شبانه روز فعال است و از ساعت هشت صبح تا هفت غروب کاربر دارد و پس از این ساعت تا هشت صبح روز بعد روی پیغام گیر است.

وی افزود: البته متاسفانه از نظر فنی در چند نقطه شهر هنگام تماس مشکلاتی وجود دارد، مثلا محدوده میدان مرکزی، بخش هایی از الهیه و چند نقطه از شهر وقتی تماس حاصل می شود برای تماس گیرنده بوق می خورد اما در مرکز تماسی حاصل نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: تا به حال چندین بار این مشکل به مخابرات گزارش شده اما بی نتیجه بوده است همچنین با برخی موبایل ها همین اتفاق رخ می دهد و این گونه تصور می شود که کاربر گوشی را برنمی دارد در حالی که اصلا در مرکز تماسی برقرار نمی شود.

وی افزود: این شرایط در حالی است که به دلیل توانمندی بالای کاربران، بسیاری از آنان از مسئولان تشویقی گرفته اند البته از میان تماس گیرندگان افرادی هم هستند که قصد مزاحمت دارند.

سجادی راد خاطر نشان کرد: برای رفع این مشکل باید دستگاه سانترال تعویض شود که قیمت آن بالا است و با وجود اینکه ۲ سال از درخواست تخصیص اعتبار آن می گذرد اما بودجه آن تامین نشده است.

وی با اشاره به اینکه بعضا در روز ۱۲۰ گزارش داریم و در مواردی هر تماس ۱۰ دقیقه طول می کشد در نتیجه افرادی پشت خط می مانند افزود: باید سامانه۱۲۴ در اتاق اصناف نیز فعال شود البته آنان نبود اعتبار و کاربر را بهانه می کنند.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه دنبال تامین منابع اعتباری برای خرید یک دستگاه سانترال جدید هستیم تا مشکلات فنی از بین رود گفت: از خرداد سال قبل تاکنون در این ساختمان جدید، مشکلات فنی بیشتر شده است.

کد خبر 4400976

منبع: مهر

کلیدواژه: خبرگزاری مهر سامانه124 کرمانشاه مردم علیه احتکار بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر ماه محرم گرگان مشهد شیراز شهرکرد یاسوج مجلس شورای اسلامی بیرجند احتکار خطبه های نماز جمعه خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • گوترش خواستار ارسال سریع کمک به غزه و برقراری آتش‌بس شد
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • کاخ سفید: از تلاش چین برای برقراری امنیت در منطقه استقبال می‌کنیم
  • افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس